Racing Bulls
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso

Našao na redditu.
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
Zanima me gdje izlazi topli zrak iz sidepodsa?
Ovako na prvu izgleda da izlazi ispod podnice u difuzor? Jel to dozvoljeno?
Ovako na prvu izgleda da izlazi ispod podnice u difuzor? Jel to dozvoljeno?
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Kao što sam i pretpostavio po onom leaku, najviše podsjeća na Aston Martin. Polovina sidepoda sprijeda je skoro identična. Samo što se undercut ne nastavlja do kraja, nego se spušta na podnicu skroz na kraju. A iznad su kreirali novi tunel, i dobro otvorili pozadi. Mislim da im je veći otvor nego lani.
Sa ovjesima nisu ništa eksperimentisali. Isti su kao i lani. Što znači da će i Red Bull imati iste takve.
Zadnje krilo je isto kao na show caru. Mislim da će se to mijenjati. A nos bolida je prvi koji prelazi preko prednjeg krila. A podignut je slično kao kod Aston Martina.
Neki dan sam rekao da me nebi iznenadilo da Aston Martin bude sličniji Red Bullu, nego Mercedesu. Sada sam još uvjereniji u to. Tamo već odavno radi aerodinamičar koji je došao iz Red Bulla, a i bolidi prije one Mercedesove kopije su im najviše bacali na Red Bull.
Sa ovjesima nisu ništa eksperimentisali. Isti su kao i lani. Što znači da će i Red Bull imati iste takve.
Zadnje krilo je isto kao na show caru. Mislim da će se to mijenjati. A nos bolida je prvi koji prelazi preko prednjeg krila. A podignut je slično kao kod Aston Martina.
Neki dan sam rekao da me nebi iznenadilo da Aston Martin bude sličniji Red Bullu, nego Mercedesu. Sada sam još uvjereniji u to. Tamo već odavno radi aerodinamičar koji je došao iz Red Bulla, a i bolidi prije one Mercedesove kopije su im najviše bacali na Red Bull.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sve su ono renderi.Pastor je napisao/la: 14.02.2022., 17:10 Negdje sam vidio sliku bolida na stazi. Znači da su imali i filmski dan. AlphaTauri već ima tradiciju sličnih predstavljanja. Render + filming day.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Sutra imaju shakedown! Imola!
https://www.gpblog.com/en/news/104532/s ... -test.html
https://www.gpblog.com/en/news/104532/s ... -test.html
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!