Ma ne Boze sacuvaj, taj link sam jutros dobio od frenda (nikad prije vidio, ti jesi?) pa rekoh ajde da podjelim sa F1 zajednicom, a i malo da se odmaknemo od najvece momcadi u svijetu motosporta
Lewis Hamilton
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ccc, kako ovo nećeš vidjeti. Ja sam više puta ponavljao gradivo. Nije mi mrsko bilo ni danas da pogledamIceman je napisao/la: 05.01.2022., 14:05Ma ne Boze sacuvaj, taj link sam jutros dobio od frenda (nikad prije vidio, ti jesi?) pa rekoh ajde da podjelim sa F1 zajednicom, a i malo da se odmaknemo od najvece momcadi u svijetu motosporta

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
prvi post sam mu prijavio, pa je nestao. ovaj je srećom bez ćaletovog komentara.
ali isto jednako glup.
ali isto jednako glup.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Izbrisan je taj kretenski sadržaj.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
A baš to. Vratio sam se...
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Wow koje slavne riječi 7-erostrukog šampiona, pogotovo nakon skoro 3 mjeseca medijske apstinencije.
Zvuci kao da su njega spasavali iz bunara u Maroku, a ne onog jadnog dječaka. Pa ono nije ga bilo i sad je tu.
Zvuci kao da su njega spasavali iz bunara u Maroku, a ne onog jadnog dječaka. Pa ono nije ga bilo i sad je tu.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Nadam se da ce se vratit jaci nego ikada i osvetit onaj nelegalan zadnji krug iz abu dhabia... Da ce uzet naslov i 2023 jos jedan pa nek ide sve u k... Makar i sezone bile dosadne.
Idemo lh44 jace nego ikada. Mislim da jos niti jednom do sada nisam toliko jako zelio da uzme naslov!!
Idemo lh44 jace nego ikada. Mislim da jos niti jednom do sada nisam toliko jako zelio da uzme naslov!!
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kakav attention whore 

- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Niko nije, niti ce iko ikada biti veci od Formula1.
Iskreno nije me briga jel se vratio ili nije. Formula1 se nastavlja. Odlazili su mnogo veci pa je opstala serija.
Sampion jeste, jedan od najvecih jeste. To niko ne spori. Niti moze. Ali ova spanska television telenovela je tako odvratna da je to pakao. Nije prvi put pa samim time gnev veci.
Ako ti se ide, idi. Ako ti se vozi, vozi. F1 ce postojati, bez tebe ili sa tobom. Isto kao MotoGp sa Rosijem.
Ovo je realnost. Ne mrznja, niti pljuvanje.
Iskreno nije me briga jel se vratio ili nije. Formula1 se nastavlja. Odlazili su mnogo veci pa je opstala serija.
Sampion jeste, jedan od najvecih jeste. To niko ne spori. Niti moze. Ali ova spanska television telenovela je tako odvratna da je to pakao. Nije prvi put pa samim time gnev veci.
Ako ti se ide, idi. Ako ti se vozi, vozi. F1 ce postojati, bez tebe ili sa tobom. Isto kao MotoGp sa Rosijem.
Ovo je realnost. Ne mrznja, niti pljuvanje.

-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Koje reakcije, covjek napravio to sto je napravio, a da pritom nije napravio nista strasno...
Vjerojatno bi vama bilo draze da je svaki dan punio novine svojim komentarima i zaljenjima na "nejasnoce" koje su se dogodile u zadnjih nekoliko trenutaka prvenstva.
Ovako Hamilton ispao gospodin, cestitao suparniku i otisao na razgovor sa samim sobom.
Vjerojatno bi vama bilo draze da je svaki dan punio novine svojim komentarima i zaljenjima na "nejasnoce" koje su se dogodile u zadnjih nekoliko trenutaka prvenstva.
Ovako Hamilton ispao gospodin, cestitao suparniku i otisao na razgovor sa samim sobom.

- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ja se nadam zabavnoj sezoni, legalnom mercedesu i jakom Hamiltonu.zelot je napisao/la: 05.02.2022., 20:05 Nadam se da ce se vratit jaci nego ikada i osvetit onaj nelegalan zadnji krug iz abu dhabia... Da ce uzet naslov i 2023 jos jedan pa nek ide sve u k... Makar i sezone bile dosadne.
Vjv niti jednu od tih 3 stvari nećemo vidjeti
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa dobro, za početak mogao se barem javiti na pozive novog predsjednika FIA-e koji ga je zvao više puta. Nije teško?AMG je napisao/la: 05.02.2022., 23:11 Koje reakcije, covjek napravio to sto je napravio, a da pritom nije napravio nista strasno...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ne znam bas da je ispao gospodin, tako sto nije htio otići na dodjelu nagrada.AMG je napisao/la: 05.02.2022., 23:11 Ovako Hamilton ispao gospodin, cestitao suparniku i otisao na razgovor sa samim sobom.
"Otišao, ali se vratio"?
Šta znači uopste njegov odlazak, da bi se kao vratio?
Svi znaju da će se on vratiti, tu se ne brinemo, ali zašto sve mora biti dramatično i kontraverzno? "I've been gone. Now I'm back", zar nije moglo samo "I'm back"? Ali, to je Hamilton, voli da dramatizuje.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...