Nogometni chat
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ko je to ovdje rekao?AlkY je napisao/la: 30.11.2021., 17:38 Messi najbolji strijelac La Lige , najbolji strijelac Cope , najbolji asistent Cope , najbolji igrac Cope , osvojio Copu , osvojio spanjolski kup. Mozda nisam sve niti nabrojao.
Po tome sta Lewa ima vise od Messija osvojeno ? Ima Njemacku ligu , vjerojatno kup (ne sjecam se ) i najbolji strijelac lige.
Da se razumijemo , ja i dalje mislim da je Lewa trebao dobiti jer ovu nagranu smatram individualnom a ne da se samo gleda sta su njihove ekipe osvojile. I po tom kriteriju je Salah jednostavno morao biti barem top 3 , jer je zvijerski igrao cijelu ovu godinu.
I po tom "mom" kriteriju Lewin 41 gol u ligi je nadnaravno , i samo zbog toga bi mu dao nagradu ali je on jos toga "skupio" oko svog imena.
Ali nemojte biti smjesni pa govoriti tako kao da Messi nije zasluzio biti niti top 20 ili sta ja znam. Znam da ga ne volite i sve to , ali malo objektivnosti i prije svega ozbiljnosti nebi skodilo.
Mislio sam na Bayernove igrače, kao što sam i napisao. Više puta su pokradeni za ovu nagradu.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Sta je to Messi osvojio u 2021 da bi dobio zlatnu loptu? Copa America? Aha, znaci Messi je osvojio CA, a ne Argentina.
Ove nagrade se vecinom daju "napadacima" koji su efikasni po golovima, po trofejima I slično. Lewandowski je u tom segmentu ispred svih! Trofejima, golovima, da be govorim sezonu 2020 gdje je Bayern pojeo sve zivo sto su imali na stolu, onda kao zbog "corone" nema gala I famoznih nagrada!? Sada su dali Lewi neku "novokomponovanu" nagradu da bi pokrili sramotu. Čovjeka su zakinuli 2020-e i ove godine ide nagrada liku koji ih ima 6 i koji u 2021 godini nista specijalno nije pokazao, sem što ga uzdižu napaljeni novinari itd...
Malo treba imati objektivne svježine u sportu. Messi jeste odličan igrač, ali treba imati granice. U zadnjih 10 godina samo su 3 igrača osvojila zlatnu loptu, Modrić je bio presedan.
Ono šta je dosta - dosta je.
Ove nagrade se vecinom daju "napadacima" koji su efikasni po golovima, po trofejima I slično. Lewandowski je u tom segmentu ispred svih! Trofejima, golovima, da be govorim sezonu 2020 gdje je Bayern pojeo sve zivo sto su imali na stolu, onda kao zbog "corone" nema gala I famoznih nagrada!? Sada su dali Lewi neku "novokomponovanu" nagradu da bi pokrili sramotu. Čovjeka su zakinuli 2020-e i ove godine ide nagrada liku koji ih ima 6 i koji u 2021 godini nista specijalno nije pokazao, sem što ga uzdižu napaljeni novinari itd...
Malo treba imati objektivne svježine u sportu. Messi jeste odličan igrač, ali treba imati granice. U zadnjih 10 godina samo su 3 igrača osvojila zlatnu loptu, Modrić je bio presedan.
Ono šta je dosta - dosta je.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Pa ako ces po timskim trofejima , sta je to Lewa osvojio? Bundesligu? Po timskim trofejima nije Lewa nista bolji od Messija ove godine.
Individualno je Lewa bolji bio to je svima jasno. Kako sam rekao , njegov 41 gol je nesto nenormalno i morao je Lewa uzeti.
Ali se pise kao da Messi apsolutno po nicemu nije zasluzio. A to nije istina. Pa nije Fred uzeo nagradu
.
2020. god i Lewu nemoramo spominjati, jer je ova nagrada za 2021. god. I nema nikakve veze tko je sta radio prosle godine. Lewi su prosle godine morali dati zlatnu loptu makar nekom online ceremonijom ili bilo sta.
Osobno , ove godine bih loptu dao ili Lewi ili Salahu. Ali ova nagrada se ne gleda po kriterijima kojima bi se trebala gledati , to smo vec sto puta rekli.
Individualno je Lewa bolji bio to je svima jasno. Kako sam rekao , njegov 41 gol je nesto nenormalno i morao je Lewa uzeti.
Ali se pise kao da Messi apsolutno po nicemu nije zasluzio. A to nije istina. Pa nije Fred uzeo nagradu

2020. god i Lewu nemoramo spominjati, jer je ova nagrada za 2021. god. I nema nikakve veze tko je sta radio prosle godine. Lewi su prosle godine morali dati zlatnu loptu makar nekom online ceremonijom ili bilo sta.
Osobno , ove godine bih loptu dao ili Lewi ili Salahu. Ali ova nagrada se ne gleda po kriterijima kojima bi se trebala gledati , to smo vec sto puta rekli.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Bez Kantea i Kove veza Chelsea amaterska..
Saul los..
A komentator se cudi sto je samo 5 minuta nadoknade jer je prekid oko infarkta nekoga u publici trajao duze
Nije da je vrijeme zaustavljeno kod prekida..
To sto je poluvrijeme trebalo zavrsit u 21:15 ga ne smeta previse u racunici i jos doda da ce valjda vecinu tog izgubljenog vremena nadoknaditi u drugom dijelu
Saul los..
A komentator se cudi sto je samo 5 minuta nadoknade jer je prekid oko infarkta nekoga u publici trajao duze

To sto je poluvrijeme trebalo zavrsit u 21:15 ga ne smeta previse u racunici i jos doda da ce valjda vecinu tog izgubljenog vremena nadoknaditi u drugom dijelu

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jorginha treba prodat PSGu, Realu ili nekom dok jos vrijedi..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nadam se da Real nije toliko lud da ga uzme.CrashOverride je napisao/la: 04.12.2021., 14:10 Jorginha treba prodat PSGu, Realu ili nekom dok jos vrijedi..

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Borussija nastavlja sa samoubilackim reakcijama protiv Bayerna...
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Haaland poravnao rezultat.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Dobar nogomet skroz..
Samo na gol gledaju i jedni i drugi...