Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Odlično izgleda naslovna! Bravo!
Dobro je ovo, odaberemo samo momčad i tu su nam sve vijesti o njima.

Bravo još jednom!!!! :fakjea: :thumbs: :koska:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
josip123 je napisao/la:Odlično izgleda naslovna! Bravo!
Dobro je ovo, odaberemo samo momčad i tu su nam sve vijesti o njima.

Bravo još jednom!!!! :fakjea: :thumbs: :koska:
Hvala :) Treba se spremiti za sezonu :)

Director
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Manor Racing
Fino vidjeti uvjek nesto novo.
Samo gruvajte i pa da prosirite vijesti na jos neke serije,sto da ne.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Tog neće biti, F1puls je samo za F1 :)
Jedino što mi je već neko vrijeme na umu jest da proširimo na niže kategorije, odnosno da dođemo do mlađih vozača pa za rubriku "budućnost F1". Ići će sigurno upiti nekolicini za nekakav intervju, pa ćemo vidjeti koliko su dostupni. Možda im bude igralo na ego da njih tamo nekakav websajt smatra kao budućnost formule 1, ali puno vjerojatnije da će biti žestoki ignore. :) Probat ćemo...

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Jedno pitanje kad smo već kod tih intervjua. Otkud vam intervjui za onaj specijal o strukturi F1 momčadi (Force India) u kojem inače jako uživam... :) Jeste li skupljali te intervjue po različitim drugim stranicama ili ste na neko divno čudo stvarno uspjeli popričati s njima!?
Sisu (fin.)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Luka je marljivo skupljao materijale na različitim izvorima pa onda to sistematizirao i napisao članke, te momčadske glavešine su smrtnicima više-manje nedostupne. :)

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
serijal bio stvarno odličan, uživao sam, posebno zadnja dva dijela, o kojima sam imao manje spoznaja, jer još ne tako davno, menadžeri sekcija su bili totalno u sjeni šefova ekipa koji sad postaju sve manje bitni, svest će se na vezu između tima i vlasnika - IMO
(osim u stvarno malim ekipama, a koja je to danas? imamo "normalne" koje smatramo malima, a nipošto nisu, i tvorničke (u koje ubrajam i McL i RB, bez obzira na trenutni status))

btw. prijedlog - Ante jel bi ti se dalo složit na glavnom meniju gore, da forum bude u obliku padajučeg menija, već sad se teško snać kad se traži određena tema, treba puno klikanja, - jeli to izvedivo (sigurno jest, ali pitanje s koliko posla) obzirom da će se pojavljivati i nove teme?
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 28.02.2016., 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Da, pohvale za Luku :) Rekao mi je nekidan da ima nekoliko tekstova unaprijed, ja čekam idući da dođe na reviziju. :thumbs:

Kush
GP3
GP3
editirao sam post sa jednim upitom, znam da mora biti gumb za početnu stranu foruma, ali jeli izvedivo ovo što pitam?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kush je napisao/la:btw. prijedlog - Ante jel bi ti se dalo složit na glavnom meniju gore, da forum bude u obliku padajučeg menija, već sad se teško snać kad se traži određena tema, treba puno klikanja, - jeli to izvedivo (sigurno jest, ali pitanje s koliko posla) obzirom da će se pojavljivati i nove teme?
Ne razumijem što točno želiš. Mobilna ili desktop verzija? Ako je desktop verzija - što bi bilo u padajućem meniju?

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Pohvale za naslovnu, kako za dizajn, tako i za sliku. :thumbs: :mrgreen:
Obrigado Felipe

Kush
GP3
GP3
Desktop verzija, za mob ima tapatalk i sl, iako rijetko koristim mob..

Pa stablo cijelog foruma, koje se grana u podforume i teme kako i jesu, da jednim klikom i onda samo preletom mišem možeš brzo naći tenu koju tražiš, jer nisu sve uvijek najlogičnije posložene (osim glavnih specijaliziranih za F1 koje ste vi uglavnom postavili).

Nešto kao kada si u quick launch staviš toolbar koji više koristiš..

Da pohvale i od mene da ne ispadne.., ali to se od tebe i očekuje, ipak si umjetnik profesionalni i autoritet ovog područja na ovim prostorima!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Struktura foruma u izbornik, ma bježi :mrgreen: Ne, šalu na stranu, prvi put da čujem takvu ideju, nisam nikad vidio nigdje išta slično, a zakompliciralo bi sve, nisam siguran ni da bih uspio takvo što izvest bez većeg kuršlusa...

Mislim da se većina snađe pomoću onog "Novo na forumu" na naslovnici s lijeve strane, a za sve ostale teme prouči linkove na naslovnici foruma gore pri vrhu ("Brzi izbornik").

Luka
Karting
Karting
Navija za: Nico Rosberg
Ekipa još jednom sve pohvale, nemam riječi! Definitivno najkvalitetniji F1 portal/forum u cijeloj regiji :mrgreen: (doduše za druge ni ne želim znat, čast je biti dio ovog tima :chill: )
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ciki-F1 je napisao/la:
zekohonda je napisao/la:ovo sa timovima je sad dobro. kad sam prvi put pogledo, bilo je razvrstano u 3 reda. imam 22 inchni monitor.
Kako se hvali zeko s 22" :cool: :zubo:
To me podsjeti na onaj kad Mujo hvali svoju "obdarenost" Fati i kaže joj da mu je "10", na što će ona "Samo 10?", a on će "Fi 10 Fato, Fi 10".
Usput, i od mene sve pohvale za sve ove izmjene na naslovnoj, kao i za Luku za ono o FI, te Damiru za Tasman! :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kush
GP3
GP3
Ok Ante - to znam, i kužim, probao sam..
imam u bukmarkcima folder F1puls za teme koje češće posjećujem, ali uvijek dođe neka nova, ili trebaš neku koja se rijetko koristi

Kad stignem složit ću si cijelu strukturu foruma u mape, možda i kustomizirat neki poredak po svojoj logici i stavit u quick launch.
tnx annyway!
_______

naravno i podjelit s ekipom.. :)
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 28.02.2016., 22:08, ukupno mijenjano 1 put.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
avetma je napisao/la:Luka je marljivo skupljao materijale na različitim izvorima pa onda to sistematizirao i napisao članke, te momčadske glavešine su smrtnicima više-manje nedostupne. :)
Hvala i sve pohvale i za to i za Tasman seriju koju sam upravo pročitao! :thumbs:
Sisu (fin.)

Director
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Manor Racing
Strasno mi se svidja sto je forum raznolik.
Raznolik u smislu da vecina timova i vozaca ima nekog navijaca.
Pa cak i Manor...

To mi je neka draz Foruma.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Primjetio sam nesto novo (mozda je to vec i bilo :), no bilo kako bilo) na stranici, traka sa timovima, koje vode ka svim desavanjima istog, super stvar! :thumbs:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la:
Ciki-F1 je napisao/la:
zekohonda je napisao/la:ovo sa timovima je sad dobro. kad sam prvi put pogledo, bilo je razvrstano u 3 reda. imam 22 inchni monitor.
Kako se hvali zeko s 22" :cool: :zubo:
To me podsjeti na onaj kad Mujo hvali svoju "obdarenost" Fati i kaže joj da mu je "10", na što će ona "Samo 10?", a on će "Fi 10 Fato, Fi 10".
Usput, i od mene sve pohvale za sve ove izmjene na naslovnoj, kao i za Luku za ono o FI, te Damiru za Tasman! :thumbs:
@Frantic: a ti si mene podsjetio na drugu verziju: "samo 10" koja glasi: stisne Mujo šake pa broji jednu šaku na drugu 1,2, 3....
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡