Williams
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Liam Lawson
Sta mislite ko dobija u timskoj borbi?
Latifi ili Albon.
Ja tipujem na Latifija.
Albon me dosta razocarao u DTM. Ajde da to ne gledam. Imao je sezonu pauze. To bas moze da znaci. A i inace, ako gledamo realno nema nekoga materijala da bi mislio suprotno.
Nadam se da je ovo priprema za 2023 i dovodjenje ozbiljnih vozackih imena.
Latifi ili Albon.
Ja tipujem na Latifija.
Albon me dosta razocarao u DTM. Ajde da to ne gledam. Imao je sezonu pauze. To bas moze da znaci. A i inace, ako gledamo realno nema nekoga materijala da bi mislio suprotno.
Nadam se da je ovo priprema za 2023 i dovodjenje ozbiljnih vozackih imena.

- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Priznajem, dobro su ga utegli pozadi.
Nos mi se sviđa. Ovako na prvu izgleda kao da su i oni krenuli prošlogodišnjim Alpine konceptom i neke konponente prebacili iznad?
Nos mi se sviđa. Ovako na prvu izgleda kao da su i oni krenuli prošlogodišnjim Alpine konceptom i neke konponente prebacili iznad?
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
E ovaj je drugačiji od svih. Zaobljen nos. I ostalo sve nekako zaobljeno. Nema nekih ćoškova ko kod ostalih.
Dosta velik gornji usis. Sidepodi padaju strmo pozadi. A oko motora debel. Sličan dizajn kao prije dvije godine.
U sidepodima kao da ima duple otvore. Ili jedan ogromni, a ova podjela je malo unutra...
Dosta velik gornji usis. Sidepodi padaju strmo pozadi. A oko motora debel. Sličan dizajn kao prije dvije godine.
U sidepodima kao da ima duple otvore. Ili jedan ogromni, a ova podjela je malo unutra...
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Moram priznat da sam bio skeptičan po dizajnu novih bolida radi promjene no sve u svemu izgledaju dobro i ima zanimljivih riješenja!
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Qratz dobro, odlično.The Simpsons je napisao/la: 15.02.2022., 16:58 Priznajem, dobro su ga utegli pozadi.

Jbte, ko da nema ništa ondje....
Meni i najljepši dosad.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma meni su generalno odlični. Definitivno drugačiji od prijašnje generacije, ali svaka ima svoje pluseve.
Ovdje su čišće linije, u prošloj su izgledali više kao prototipovi i tako.
Ovdje su čišće linije, u prošloj su izgledali više kao prototipovi i tako.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Možeš natovarit kubik drva ko na prikolicuFrantic je napisao/la: 15.02.2022., 18:34Qratz dobro, odlično.The Simpsons je napisao/la: 15.02.2022., 16:58 Priznajem, dobro su ga utegli pozadi.
Nos mi se sviđa. Ovako na prvu izgleda kao da su i oni krenuli prošlogodišnjim Alpine konceptom i neke konponente prebacili iznad?![]()
Jbte, ko da nema ništa ondje....
Meni i najljepši dosad.
Nadam se da ovaj koncept pije vodu.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Williamsova livreja mi je očajna, ali ovi novi bolidi su mi prekrasni, pogotovo iz kutova u kojima baš bacaju na mid-2000's bolide