Kako i gdje gledati utrku
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Super, hvala puno za info!_bataziv_0809 je napisao/la: 29.08.2021., 23:23KoristimVettel-Ferrari je napisao/la: 29.08.2021., 21:40
Je li i ti koristiš Telemach?
I kako biraš jezik slušanjaNisam znao da je tim moguće upravljati...
![]()
Imas na daljinskom u donjem lijevom uglu tipku Opt (options)-klikni je jednom i malo sacekaj ako ti odmah ne izbaci nista, ponekad joj treba i 10tak sekundi.
Izaci ce ti meni gdje imas biranje jezik zvuka, pomocu strelice biras izmedju srpskog i hrvatskog. Izaberes srpski, kliknes Ok i slusas Paju i Srleta![]()

@Pastor Gledam uglavnom na TV-u preko D3 receiver-a, na EON-u za nuzdu bas, tako da mi tamo i nije toliko bitno.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ja koliko znam na EONu ne mozes mijenjati jezik.Pastor je napisao/la: 30.08.2021., 04:32 Ako koristiš Eon nije tako jednostavno. Možeš u postavkama aplikacije podesiti koji ćeš jezik. Ali kad vraćaš unazad uvijek ti prebaci na hrvatski. Nema tipke na daljinskom.

-
RazzHR
- Karting
- S nama već: 5 god 8 mj
Pozdrav svima gdje god bili
Evo jedan skromni savjet od mene... Nakon što je prijenos F1 na ''kanalima naših provajdera'' unazad par godina postao neizvjesniji od snijega na Lastovu, ja sam isto ''jahao'' bespućima raznih streamova, pokušavajući ubosti koliko toliko kvalitetan prijenos. Bilo je svega... Međutim, jednog dana odlučih se na F1 TV Pro.
Da ne duljim: platim 480 kn i miran sam cijelu godinu. U tih 480 kn imam:
UŽIVO - F1 (cijeli vikend), F2, F3 i Porsche Supercup
Pre-Race, Post-Race i Post-Qualifying press konferencije
Pogled iz bilo kojeg bolida (ako želim cijelu utrku pogledat iz Kimijevog bolida - mogu
)
Telemetrija uživo
Razne emisije i arhiva
Ajmo reći da sezona ima 20 utrka, to vam izađe da utrku platite 24 kn (ili 40 kn mjesečno).
Nema gnjavaže, dođem, upalim i gledam... A nakon što sam instalirao i RaceControl nema više ni zastajkivanja, ni smrzavanja... RaceControl je aplikacija za Windowse koja puno bolje odrađuje posao nego F1 TV app ili npr. gledanje preko recimo Chrome preglednika.
Kao i sav ostali normalan puk, mislio sam se, hm, 480 kn, ali opet s druge strane, potrošim ih a da ni ne znam na što
A ovaj mir vezano za gledanje F1, eh, ''tko to more platit'...''
Tako da, ovo vam je prijateljski savjet nekoga tko se patio kao dosta njih koji se trenutno pate sa tim...
P.S. onaj tko se odluči, pazite da ne uzmete F1 TV Access - on ima samo replay-e utrka...
Uživajte i nadajmo se da u Nizozemskoj nema kiše za vikend
Aj živili!

Evo jedan skromni savjet od mene... Nakon što je prijenos F1 na ''kanalima naših provajdera'' unazad par godina postao neizvjesniji od snijega na Lastovu, ja sam isto ''jahao'' bespućima raznih streamova, pokušavajući ubosti koliko toliko kvalitetan prijenos. Bilo je svega... Međutim, jednog dana odlučih se na F1 TV Pro.
Da ne duljim: platim 480 kn i miran sam cijelu godinu. U tih 480 kn imam:
UŽIVO - F1 (cijeli vikend), F2, F3 i Porsche Supercup
Pre-Race, Post-Race i Post-Qualifying press konferencije
Pogled iz bilo kojeg bolida (ako želim cijelu utrku pogledat iz Kimijevog bolida - mogu

Telemetrija uživo
Razne emisije i arhiva
Ajmo reći da sezona ima 20 utrka, to vam izađe da utrku platite 24 kn (ili 40 kn mjesečno).
Nema gnjavaže, dođem, upalim i gledam... A nakon što sam instalirao i RaceControl nema više ni zastajkivanja, ni smrzavanja... RaceControl je aplikacija za Windowse koja puno bolje odrađuje posao nego F1 TV app ili npr. gledanje preko recimo Chrome preglednika.
Kao i sav ostali normalan puk, mislio sam se, hm, 480 kn, ali opet s druge strane, potrošim ih a da ni ne znam na što

Tako da, ovo vam je prijateljski savjet nekoga tko se patio kao dosta njih koji se trenutno pate sa tim...
P.S. onaj tko se odluči, pazite da ne uzmete F1 TV Access - on ima samo replay-e utrka...
Uživajte i nadajmo se da u Nizozemskoj nema kiše za vikend

Aj živili!

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Meni F1 TV nema smisla, jer ionako trebam internet. A najbolja opcija za internet koju imam je uz kablovsku, na kojoj imam F1 prijenos. Jes ovaj SK nelogičan, sa pobrkanim prioritetima (neke gluposti stavljaju na prve kanale...), ali imam uvijek utrku na 4K kanalu, što nema na F1 TV... Zbog njihovih glupih prioriteta, treninge i kvale u zadnje vrijeme moraš tražiti po njihovih 16 kanala, ili koliko ih već imaju (srećom, imam ih sve), ali se uvijek nađe. I nema reklama, što je bio uzrok najvećeg nezadovoljstva kod vas koji ste imali prijenos na Areni prethodnih godina. A sa kablovskom se ne trebam ni brinuti kakva će biti internet konekcija...
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Zna li netko možda neki website gdje bi već večeras mogla biti snimka utrke? Isključujući F1TV...
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Hvala 

Sisu (fin.)
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
jedino mi pada na pamet eon tv, jer ima mogućnost vraćanja 7 dana unatrag.
isti je vlasnik eon-a i sk-a.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Svi hvale taj F1TV i kako se može gledati na više uređaja. A isto se tako često žale na kvalitet... Pa eto da kažem da se isplati imati jedan Eon paket u porodici. I on se može gledati na više uređaja. Možeš se prijaviti na 5 uređaja, bilo kroz browser ili kroz aplikaciju, na PC-u i mobitelu. Uz to, imaš Eon box na TV-u, i možeš prijaviti na još jedan dodatni TV, preko Eon TV aplikacije (na pametnim TV-ovima). Od ovih 5 uređaja, svakog mjeseca možeš izbrisati dva uređaja, a prijaviti dva nova.
-
Maracos
- Karting
- S nama već: 3 god 7 mj
Pozdrav, pitanje:
Dali uopće postoji opcija pratiti F1 na MAXtv-u? Koliko sam shvatio SK HD nemaju uopće u ponudi, ali negdje sam načuo da ima SK 4K program gdje isto puštaju utrke, dali MAXtv ima taj program u ponudi, ne pronađem ga nigdje na njihovim stranicama, a jedan kolega tvrdi da postoji na maxtv-u
Dali uopće postoji opcija pratiti F1 na MAXtv-u? Koliko sam shvatio SK HD nemaju uopće u ponudi, ali negdje sam načuo da ima SK 4K program gdje isto puštaju utrke, dali MAXtv ima taj program u ponudi, ne pronađem ga nigdje na njihovim stranicama, a jedan kolega tvrdi da postoji na maxtv-u
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ne. Nema SK HD na MAXtv-u ponudi. Za SK K4, ne znam.Maracos je napisao/la: 27.03.2022., 13:58 Pozdrav, pitanje:
T-comov sam korisnik preko 10 godina ( nažalost ), i ovo sa lokalnim "oligarhom" ( vlasnik i mešetar neke "moćne" TV kuće ) me osudilo na stream. F1TV me ne zanima.
Znači, SK HD imaš samo na EON tv ( Telemach ) i na Optima TV. Toliko znam. Možda i griješim.
Ali na MAXtv-u nema SK HD, ili SK K4!? ( razuvjerite me, ako sam u krivu, molim vas! ).
Na MAXtv-u samo par nekih, nebitnih SK televizija, ništa od SK HD.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Samo podsjećam da nije dozvoljeno stavljati ilegalne linkove. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Na F1 TV postoji točno to što tražiš pod nazivom "Race in 30"