Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Maxi09 je napisao/la: 19.03.2021., 11:10 Ja sam definitivno zadovoljan iako je prva polovica malo predugo trajala s obzirom na što se radilo u filmu.
Bilo je nekih nepotrebnih scena, ali mi je drago što je bila suprotnost Wheaton cutu koji je totalno ignorirao Cyborga. Njegova prića je bila super detaljna i dala mu je vrijeme koje je bilo potrebno pa mi se cinilo kao da je on ključan lik u filmu što se i isplatilo.
:gandalf: :gandalf:
Ne spoilaj, sram te bilo :mrgreen:

Imaš u iznad boxa za slanje komentara ikonicu za spoiler poruke (ono prekriženo "oko").
► Prikaži “Spoiler”
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Frantic je napisao/la: 19.03.2021., 11:18
Maxi09 je napisao/la: 19.03.2021., 11:10 Ja sam definitivno zadovoljan iako je prva polovica malo predugo trajala s obzirom na što se radilo u filmu.
Bilo je nekih nepotrebnih scena, ali mi je drago što je bila suprotnost Wheaton cutu koji je totalno ignorirao Cyborga. Njegova prića je bila super detaljna i dala mu je vrijeme koje je bilo potrebno pa mi se cinilo kao da je on ključan lik u filmu što se i isplatilo.
:gandalf: :gandalf:
Ne spoilaj, sram te bilo :mrgreen:
Ovo je za automatski ban.... Bez zalbe...
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ja ću samo reći da se Whedon mora ispričati svima nama koji smo platili ulaznicu za njegov film. Snyderov je pravo malo remek djelo u odnosu na original.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 18.03.2021., 14:54 Ohooo, danas službeno "izlazi" Zack Snyder's Justice League. :dance:
Mada se već "pojavio", you know what i mean. :chill:
4 h 2 m :kokice:
Samo što moram uhvatit vikend da pošaljem ženu i djecu kod punca i punice, pa da to rahat odgledam. :mrgreen:
Kažu da je puno bolji i "bogatiji" od prvobitne verzije.
Pogledao. :kokice:
Dobarrrr :klanjam:
Qratz dobar, odličan.
Pod ruku sa Infinity War i Endgame.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Crocfrogger
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Wonder (Stephen Chbosky) (2017) Savršen film. 10/10

Law Of Attraction (2020) Još jedan dobar film Lexi Giovagnoli. 10/10 Sutra (nedjelja, 11.04.) na HRT1, u 15h., će se prikazati film Love on the rise.

Deadly Influencer (2019)

Umjereno uspješan teen film, koji počinje zanimljivo, ali inzistira na prisutnosti procesa snimanja za internet, a glavni negativan lik nema novosti kroz film i kroz film stoji na mjestu, zbog čega je film postao skoro jeftin. Film je večinom uspješno posložen, sa besprijekornim glumcima, večinu filma se gubi bez novosti, a kraj je lijep. Dobro posložen film, padne u sredini filma sa neobnovljnom radnjom, a pred kraj zanimanje za film poraste zbog veče angažiranosti likova što su uspješno doveli do kraja filma. Lijepo zaokružen teen film, istaknut dovoljno da uđe u poprilično uspješno napravljen teen film. Način na koji su obradili moderan teen život i odlični glumci ali bez novosti kroz film, drže pažnju ako želite pogledati teen film. Stvaraoci filma su zbog neispunjenog, praznog filma propustili priliku da film bude zaista istaknut. Film mještovitog dojma, napravljen nedovoljno ustrajno. Šteta, uz trud stvaraoca, ovo bi mogao biti razvikan teen film, a zbog njihovog nezanimanja u odvijanje filma, film propadne i propustili su priliku da uz malo dodatnoga truda naprave film vrijedan svake pohvale. Ovo je propust filmskih stvaraoca, koji su lako izgubili potencijal filma i izgubili konačan dojam filma. Ipak, zbog stalnog iščekivanja nečega dobroga u filmu i samoga kraja filma, konačan dojam je dobar. Djelomično uspješan teen film, sa uspješno započetom temom, koja do kraja filma nije napravljena dovoljno ustrajno. Tko odluči pogledati ovaj teen film, neće vidjeti potpuni teen uspjeh i film treba pogledati ako nemate pametniji teen izbor za film.

08/10

Zoe and the astronaut (2018)

Dobar film. Dobar film u prvom dijelu filma, umanjen za razlog astronautovog dolaska na Zemlju u drugom dijelu filma, kao da ugasne scenarij u drugom dijelu filma i kao da se samo čeka kraj filma. Unatoč tome što bi film trebao biti strašan, način na koji su napravili film uvjerava nas u ugodu i smirenost. Jednostavno kako su se potrudili kroz film, prikazati više dijelova filma, povodimo se za dojmom kako se radi o ugodnome filmu i da vrijedi pogledati film zbog svih pojedinosti od kojih je napravljen. Način na koji je snimljen film, odabir glumaca i svemu prethodnome što je prikazano u filmu čini kraj filma pozitivnim dojmom i ovo je na kraju dobar film, unatoč tome što su nespretno napravili razlog dolaska astronauta na Zemlju, kao da im je nestalo poticaja u scenariju da film izrade kvalitetnim kako zaslužuje, ali zbog načina na koji je film snimljen na kraju postiže pozitivan dojam i zajedno sa prvim dijelom filma navodi nas da je to pozitivan film. Meni se je film na kraju jako svidio i ovako ugodan i pažljiv film dugo nisam pogledao.

09/10

My True Fairytale (2021)

Novi The Lovely Bones (2009) i Crash/Paul Haggis (2004). Donnie Darko (2001) u ženskoj varijanti. Donnie Darko nikad nisam volio. Fantastičan teen film. 10/10

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Crocfrogger

Bas si masakrira rijec
film
u osvrtu :zubo:

Inace si mnogo darezljiv sa ovim ocjenama :mrgreen:
Fino Alla Fine

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Frantic je napisao/la: 28.03.2021., 00:31
Frantic je napisao/la: 18.03.2021., 14:54 Ohooo, danas službeno "izlazi" Zack Snyder's Justice League. :dance:
Mada se već "pojavio", you know what i mean. :chill:
4 h 2 m :kokice:
Samo što moram uhvatit vikend da pošaljem ženu i djecu kod punca i punice, pa da to rahat odgledam. :mrgreen:
Kažu da je puno bolji i "bogatiji" od prvobitne verzije.
Pogledao. :kokice:
Dobarrrr :klanjam:
Qratz dobar, odličan.
Pod ruku sa Infinity War i Endgame.
Odgledao još u drugom mjesecu :mrgreen: :aww:
& bome je ... sve ove kvalifikacije koje si već naveo :thumbs: & praktički drugi film...

Lol... & da... vremena za piškiti mora se odvojiti, a bome i koji sendvić :klopa:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pogledao Boss Level
Iako glume Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh, Ken Jeong...., ipak vuče na B kategoriju. Glavnog lika glumi Frank Grillo.
Ali meni je sasvim dobar i zanimljiv.
Plus što sam par puta oplako, propisno.
A kao gratis imamo i manju ulogu Roba Gronkowskog. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
I meni zabavan film..
Bezglava pucacina... 👍 Odmor
Fino Alla Fine

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Napravio sam Discord server po imenu MCU Balkan.

slika

Svi su dobrodošli, invite link▼

https://discord.gg/erbkScZn
slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Nedavno mi je frend pricao o Warhammeru 40k,i meni osobno sama prica je bolja nego GOT,ne znam zasto nikom nije palo na pamet snimat seriju jer imaju materijala dosta,kao i DC i Marvel,u linku je fan made klipovi i film

Animaciju je radio sam https://youtu.be/O7hgjuFfn3A

Ovaj drugi je radio isto sam kroz svoj smisao,odlicno!
https://youtu.be/nKMdHfOC7VQ
Engine mode 11!
Position 5!

Frantic
Formula 1
Formula 1
A u 3 lijepe 3.14m :facepalm: :shock: :prcnjau: :misli: :kokice:

Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Je netko gleda Space Jam :zubo:
Malac se zove Dom.... A rijec "family" :zubo: se spomene bar 20 puta do pola filma gdje sam i prekino gledat kad sam skuzio tko je mama od Doma (Michael Burnham iz Discoveryja?) :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 23.07.2021., 13:35 Je netko gleda Space Jam :zubo:
Malac se zove Dom.... A rijec "family" :zubo: se spomene bar 20 puta do pola filma gdje sam i prekino gledat kad sam skuzio tko je mama od Doma (Michael Burnham iz Discoveryja?) :zubo:
Gledaću za vikend
Dom, Family, ovo, ono, dsz, ...., zvuči poznato.
A šta sa Sonequom? :misli:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Frantic
Isplakala je zena iz mene Star Trek...
Sad place, sad spasi galaksiju.. Pa opet place, oa spasi drugu galaksiju.. Pa place... Pa jos malo place... Zarazila cijelu posadu pa svi placu... I onda zavrsi sezona...
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sve poslije Voyagera mi je tako-tako, maeehhh,....
Enterprise je imao svojih momenata.
Dobro, Jolene Blalock je poseban moment, sam za sebe. :trep: :aww:
Ovo poslije srednja žalost, Discovery, Picard je doduše malo bolji, vidjećemo Strange New Worlds....
A veliki sam sci-fi freak i ljubitelj Star Treka, da ne kažem, Trekkie :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Frantic
A sve sam gleda, naravno... Trekkie malo zesci..
Cak sam isa na Starfleet akademiju kada sam bio preko oceana :gandalf:
Ono, dok se islo u skolu, znam da sam zurio doma da gledam Voyager na HRTu.. Jbg, nije bilo racunala kao danas, interneta....
A sve ima svoje trenutke, tesko je to sve rangirat..
A vidjet cemo za StrangeNewWorlds, Pike mi je bio OK..

Danas cu da pogledam Quiet Place 2....
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Inace, zavrsio sam ForAllManKind S2...
Ono, nije nesto woow al mi je dobro..
Fino Alla Fine

Crocfrogger
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Love on the rise (2020) Film sam kratko pogledao, film mi se nije svidio. I u ovom filmu Lexi Giovangnoli je u sporednoj ulozi. Ocjena: Nije ocijenjeno/10

Cruella (2021) Ako vam nisu bili dovoljni Birds of prey (2020) i The Nutcracker and the Four Realms (2018). Ja sam izašao iz kina za 5 minuta. Ocjena: Nije ocijenjeno/10

Werevolves Within (2021) Izvrstan. Light Identity (2003) i Stonehearst Asylum (2014). Komedija ne horor. Bez krvi i čudovišta. 10/10

Feel the beat (2020) Odličan plesni film. 10/10

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Crocfrogger

Ne dijelim odusevljenje ocjenama ovih filmova ali ima solidnih za pogledat od ova zadnja 4 spomenuta..

Oni naprijed not my cup of tee..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡