Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Meni je bas ok. Uvjek ima nekih sitnica za stavit. A koji nisu za vijest. Podrzavam.
Ali ime Tekucice mi je uzasno. Katastrofa.
Kao da je neki zenski sajt pa zene raspravljaju o pedikirima i manikirima. Tako mi zvuci Tekucice.
Krstas je napisao/la: 08.07.2021., 15:04
Meni je bas ok. Uvjek ima nekih sitnica za stavit. A koji nisu za vijest. Podrzavam.
Ali ime Tekucice mi je uzasno. Katastrofa.
Kao da je neki zenski sajt pa zene raspravljaju o pedikirima i manikirima. Tako mi zvuci Tekucice.
Sprint vijesti
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Naziv sprint vijesti bi oduzeo previše važnosti glavnim vijestima, eventualno da nazovemo to Puls sprint ili nekako, da damo do znanja ljudima da to nisu glavne vijesti, iako jesu vijesti.
zjurina je napisao/la: 17.07.2021., 19:38
Predlažem naslov "Nabrzaka" umjesto "Tekučice"
Hehe, đavole jedan matori
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mene neopisivo interesuje koja su to dva fucking trola (tako vidjeh u jednom quotanom postu) koja vode kolo na forumu?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”