Šta sve neću pročitati, ccccc

Smijali su se ljudi i Hamiltonu 2007Frantic je napisao/la: 05.07.2021., 12:44 Čuj Lando klasa iznad Leclerca![]()
Šta sve neću pročitati, ccccc![]()
Tjt.Slavenowsky je napisao/la: 05.07.2021., 16:45 ......
Lando ove sezone izgleda odlično, jer mu bolid zaista odgovara, vidi se da je sve kompaktno, dok Ricci muku muči.
Meni je sad apsurdno vagati između Leclerca i Landa, ja bih prije na vagu stavio McL i Ferrari, gdje je McL uradio bolju zadaću od Ferrarija, koji je uvijek toplo-hladno sa formom.
Reagujes na ovo, ali ne reagujes na komentar da je Max za klasu bolji od LewisaFrantic je napisao/la: 05.07.2021., 12:44 Čuj Lando klasa iznad Leclerca![]()
Šta sve neću pročitati, ccccc![]()
Ja nigdje ne pročitah da je iko napisao da je Max za klasu bolji od Lewisa.LH44 je napisao/la: 05.07.2021., 17:38 Reagujes na ovo, ali ne reagujes na komentar da je Max za klasu bolji od Lewisa![]()
"Stoji" samo dio da je Lando konzistentan i da je bez greške odvezao dosadašnjih 9 trka.LH44 je napisao/la: 05.07.2021., 17:38 Ovo za Landa barem donekle stoji, momak je bez greske odvezao sezonu i konzistentan je sa pefrormansama dok kod Leclerca to i nije slucaj a duze je u F1![]()
Bravo za komentarSlavenowsky je napisao/la: 05.07.2021., 16:45 Italija (Hamilton) i Britanija (Max), to su bile najljepše borbe koje smo gledali u posljednjih 5-10 godina.
Mislim da Leclerc statistički napravi najviše preticanja od svih, s njim je uvijek zanimljivo, momak jeste pravio greške, ali više je tu bilo pozitivnih stvari nego negativnih.
Ferrari je promjenjiv sa formom, kakva god da je forma opet Leclerc na neki način nadje brzinu u bolidu i dodje do pozicije vise nego sto trebaju da budu.
Uvijek je bilo i ostati će, kada je bolid dobar, s njim raste i samopouzdanje, kada ne ide po planu, tada ćeš vise da riskiras i da griješiš.
Lando ove sezone izgleda odlično, jer mu bolid zaista odgovara, vidi se da je sve kompaktno, dok Ricci muku muči.
Meni je sad apsurdno vagati između Leclerca i Landa, ja bih prije na vagu stavio McL i Ferrari, gdje je McL uradio bolju zadaću od Ferrarija, koji je uvijek toplo-hladno sa formom.
Alo ej, Rene Arnoux je još uvijek živ!Slavenowsky je napisao/la: 05.07.2021., 18:57 Da se ovdje još malo nadovežem na kazne.
Video: škola preticanja
Da bilo je par kritičnih situacija, ali su nekako oba vozaca ostavljala prostora, nije bilo tipičnog "izgurivanja" sa staze, vec kad ovaj vidi šansu da udje u krivinu drugi se ipak ne zatvara toliko, pri ulasku u iste tromnost bolida je drugačija, bolidi se tad nadju u dodiru, ali ne da lično vozač zatvara ugao drugom vozaču.
Plus u ovo vrijeme bolidi su mogli mjenjati putanje kako su htjeli, ali ej nije to to', ovo su bila muda volovska, cisto utrkivanje sa srcem i mozgom. Danas se samo laktaju, izgurivaju i žale..
Dakle, vozaci nekada mogu malo biti ti koji će donijeti uzbuđenja, rijedak je slučaj da imamo bas dobrih preticanja, jedino sto je ovako slično bilo, jeste borba Maxa I Leclerca u Britaniji. Kontakta mora biti, ali ne da lično guraš drugi bolid da izleti sa staze, po meni kazne su opravdane. Vala dosta je samo da se vozaju po stazi, ono što F1 treba jeste cisto utrkivanje, više preticanja i više razuma.
R.I.P legende![]()