Aston Martin
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
nije mi baš neki, više reklamni nego monaco.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
moja preporuka pogledati njihove cijele #INSIDER i #VOICES serijale ako želite upoznati ekipu i način funkcioniranja unutar ekipe. Tako nešto sam vidio samo kod RedBulla u najboljim danima. Također imate o seriju #Lance vs. Seb ako vam je do malo razonode koju nude vozači te ekipe. To je postao običaj kod svih ekipa na gridu da rade kratke izazove za svoje vozače kako bi zabavili fanove.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nedavni INSIDER, sada od glavnog Sebovog mehaničara (šef mehaničke ekipe):
.. mislim da je ova serija insider uz to da nam pokaže kako sve funkcionira unutar ekipe te da upoznamo djelatnike samog racing tima i to da privuče nove zaposlenike u ovu izvrsnu ekipu svojom unutar timskom atmosferom, posebice one ključne ljude iz ostalih ekipa tipa RedBulla, Mercedesa i ostalih koje su počeli malo pomalo "krast".
.. mislim da je ova serija insider uz to da nam pokaže kako sve funkcionira unutar ekipe te da upoznamo djelatnike samog racing tima i to da privuče nove zaposlenike u ovu izvrsnu ekipu svojom unutar timskom atmosferom, posebice one ključne ljude iz ostalih ekipa tipa RedBulla, Mercedesa i ostalih koje su počeli malo pomalo "krast".
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ne znam jel' ovo već neko zalijepio.
Saslušanje je 09.08.
https://www.motorsport.com/f1/news/fia- ... ontent=www
Saslušanje je 09.08.
https://www.motorsport.com/f1/news/fia- ... ontent=www
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Znači biće saslušanje preko video konferencije. I na tom saslušanju sudije im trebaju dozvoliti da pokušaju ponovo izvući litar goriva. Znajući kakve su sudije i kako sude, piši propalo.
Ne znam šta sudije tu trebaju uopšte? Oni su presudili oko onih 0,3l. Sada im treba dozvoliti da pokušaju sa novom pumpom izvući jedan litar, i ako uspiju, opet za sudije nema potrebe. A ne da im sudije trebaju dati dozvolu da uopšte probaju izvući taj litar. Šta sudije znaju o ispravnosti pumpe.

Ne znam šta sudije tu trebaju uopšte? Oni su presudili oko onih 0,3l. Sada im treba dozvoliti da pokušaju sa novom pumpom izvući jedan litar, i ako uspiju, opet za sudije nema potrebe. A ne da im sudije trebaju dati dozvolu da uopšte probaju izvući taj litar. Šta sudije znaju o ispravnosti pumpe.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
A dobro, da su diletantni smo znali i prije ovog "objasnjenja" Jos jedan 

Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
užas. otmar pričo bajke nakon utrke.
sumnjivo je meni bilo kad su mu javili da štedi gorivo, ali ovo...
btw., stavljanje previše goriva je kažnjivo.
sumnjivo je meni bilo kad su mu javili da štedi gorivo, ali ovo...
btw., stavljanje previše goriva je kažnjivo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Stavili su previše vjerojatno više od onog što su pretpostavili da treba. Ja bi njima svima aj ti pun rezervar za start, kad dođeš na grid uzet uzorak i ko kolko ima do kraja
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Vjerujem da su mislili da su stavili vise goriva no im je trebalo za utrku...
A opet, kad procitas sta su sve nadrobili, ne bi cudilo da su stvarno premasili dopustenu kolicinu goriva...
Fino Alla Fine
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ne znam kako Otmar ima jos posao opće.
Previse je on i pit wall prosuo bodova u zadnje 2 godine.
Pobjeda je bila nadomak ruke, ali opet jel ima netko tko gleda u ekran i vidi koliko Vettel ima goriva u bolidu iii jel iz vikenda u vikend FIA uzima uzorak iz bolida, pa valjda zna koliko treba ostati nakon utrke.
Krajnje amaterski. Prošle godine su si izbili 2 podija iz ruku sa totalno promašenim odlukama.
Ovaj Otmar mi je od svih sefova mozda najgori. S Bob Fernleyom mi je to izgledalo puno bolje.
Previse je on i pit wall prosuo bodova u zadnje 2 godine.
Pobjeda je bila nadomak ruke, ali opet jel ima netko tko gleda u ekran i vidi koliko Vettel ima goriva u bolidu iii jel iz vikenda u vikend FIA uzima uzorak iz bolida, pa valjda zna koliko treba ostati nakon utrke.
Krajnje amaterski. Prošle godine su si izbili 2 podija iz ruku sa totalno promašenim odlukama.
Ovaj Otmar mi je od svih sefova mozda najgori. S Bob Fernleyom mi je to izgledalo puno bolje.