MotoGP sezona 2021.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Gresini potvrdio prelazak na Ducati; 2022. za njih će voziti Enea Bastianini i Fabio Di Giannantonio
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... s/6577339/
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... s/6577339/
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Fino se Oliveira približio, nadam se da će Marc izdržati.
Nisam njegov navijač, ali volio bih da ponovo osjeti kako je pobjediti
Nisam njegov navijač, ali volio bih da ponovo osjeti kako je pobjediti

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Oliveira popustio/odustao.
Teško i da bi uzeo Mamlaza do kraja.
Pecco odličan napredak, nakon užasnih kvala.
Vinales takođe odličan.
Mamlaz, Gospodar Prstena
Teško i da bi uzeo Mamlaza do kraja.
Pecco odličan napredak, nakon užasnih kvala.
Vinales takođe odličan.
Mamlaz, Gospodar Prstena
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Kralj se vratio, svaka čast! 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
konačno!
nisam očekivao usprkos savršenom nizu na ovoj stazi. podij maksimalno.

nisam očekivao usprkos savršenom nizu na ovoj stazi. podij maksimalno.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Marq Marquez pobjeđuje 11 godina zaredom u Njemačkoj... strašan niz..
Miguel Oliveira 2.. KTM je jak...Oliveira bi se mogao uključiti uskoro u borbu za naslov,on je prejak bajker.. očekujem od njega sada niz do kraja sezone postolje za postoljem i tu i tamo pobjeda...
Quartararo bježi Ducatijima jer su i Bagnaia i Miller jednostavno neozbiljni.. Dovi bi ove sezone na Ducatiju uzeo..
Miguel Oliveira 2.. KTM je jak...Oliveira bi se mogao uključiti uskoro u borbu za naslov,on je prejak bajker.. očekujem od njega sada niz do kraja sezone postolje za postoljem i tu i tamo pobjeda...
Quartararo bježi Ducatijima jer su i Bagnaia i Miller jednostavno neozbiljni.. Dovi bi ove sezone na Ducatiju uzeo..
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Gazda se vraća
Drago mi je da je napokon uspio stići do top rezultata i to odmah do pobjede. Nisam očekivao uoči utrke da će biti u konkurenciji za pobjedu, ali startao je fenomenalno, probio se do vrha i do kraja odradio utrku u stilu "starog" Marqueza. Ovo će mu sigurno biti od ogromnog značaja sa psihološke strane, nije uspio od početka povratničke sezone biti u samom vrhu, prosuo je pobjedu u Francuskoj, nanizao tri odustajanja - ovo danas bi trebalo ubrzati njegov povratak staroj formi
Oliveira je trenutno u sjajnoj formi, proradio je KTM nakon neočekivano lošeg starta sezone. Fabio zasad kontrolira prvenstvo, marljivo skuplja bodove dok konkurencija dosta oscilira.
Vinales
Bio je i Morbidelli tek mjesto ispred njega, ali on barem vozi dvije godine star motor...

Drago mi je da je napokon uspio stići do top rezultata i to odmah do pobjede. Nisam očekivao uoči utrke da će biti u konkurenciji za pobjedu, ali startao je fenomenalno, probio se do vrha i do kraja odradio utrku u stilu "starog" Marqueza. Ovo će mu sigurno biti od ogromnog značaja sa psihološke strane, nije uspio od početka povratničke sezone biti u samom vrhu, prosuo je pobjedu u Francuskoj, nanizao tri odustajanja - ovo danas bi trebalo ubrzati njegov povratak staroj formi

Oliveira je trenutno u sjajnoj formi, proradio je KTM nakon neočekivano lošeg starta sezone. Fabio zasad kontrolira prvenstvo, marljivo skuplja bodove dok konkurencija dosta oscilira.
Vinales

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Dobra je Honda ovdje bila. Sva 4 su bili u Q2. Marquezu svaka čast. Ali volio bih da Oliveira nije odustao od pritiskanja, ako nije bilo zbog guma. Jer nikad se ne zna kad će nekome gume popustit. Baš sam se nadao da vidim pritiskanje do kraja od Oliveire, da vidim hoće li Marquez izdržat, jer još nije u najboljoj formi. Ili hoće li mu gume izdržat. Ovo je bio pravi test za njega. Vozio cijelu utrku lude krugove, dok ga cijelo vrijeme pritiskao Oliveira sa još luđim krugovima. Samo da je tako ostalo skroz do kraja.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Maverick Vinales danas odvezao rekord staze u Assenu i uzeo pole position... vraća se i Maverick ... idemo 

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Slabo pratim MotoGP, ali me zanima šta je sa Marquezom? Negdje sam pročitao da je jučer imao težak pad.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
https://twitter.com/serceg/status/1408871229361164288
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Daleko je to od bombasticnog. Ide tamo dje mi je mjesto. Isto vazi za Rinsa, Milera. I za mnoge. Toliko godina voze za top ekipe i samo gube i gube. Ne vidim po cemu je to Vinjales ili Rins zasluzio da jase motor koji je najbolji na gridu. Polako sada u Apriliju, Petronas Jamaha, Tek3. Tamo dje im je mjesto. Jer dolaze novi sampioni, koji nemaju milosti.