Neopisivo mi je drago za rezultate iz Bakua i Monaka. Vidim da je i gotovo cijelom svijetu F1 od vozača do navijača drago za njegovu formu.
Stvarno je zaslužio ove bolje dane.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
I Britta je bila s njim.
Postavio sam taj video i sliku prije 20-ak min tu, ali post je nestao?!
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
CrashOverride je napisao/la: 19.07.2021., 10:28
Prefin lik
Al sta se izvrti, hebo sebe...
Malo je bio trigger happy jer je znao da vjerojatno neće proći nikoga u utrci (bilo je nemoguće pretjecati jučer ako su bolidi tu negdje, primjer Sainz/Ricci kao i cijeli midfield) i jebiga.
Bila je šansa da se odmah ugura ispred Alonsa i ovaj ga vjerojatno ne bi isto tako napao cijelu utrku jer bi mu Vettel pobjegao na 3-4 sekunde ili bi ovoga dirty air sjebao kao i ostale. Šteta jer je cijeli vikend bio baš brz u bolidu, a Strolla nigdje.
Ili si heroj ili debil. Jebaji ga.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari