Iceman je napisao/la: 22.05.2021., 16:19
Ekipa ne zazire od glupavih komentara čak i kad se Ferrari ne bori za naslov. To su valjda ti komepleksi još od Schumi ere
Samo da ispravim komentar .
Ajd, barem je sinčina momački slupao Haasa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Iceman je napisao/la: 22.05.2021., 16:19
Ekipa ne zazire od glupavih komentara čak i kad se Ferrari ne bori za naslov. To su valjda ti komepleksi još od Schumi ere
Samo da ispravim komentar .
Ajd, barem je sinčina momački slupao Haasa.
A da sin.... čekaj samo da za koju godinu parkira bolid
Super kvalifikacije, zanimljive od početka do kraja Jedino je kraj bio antiklimaktičan jer nismo vidjeli zadnje krugove u kojima bi se svi bacili na glavu.
Što se tiče Maxa, mislim da može biti zadovoljan današnjim kvalifikacijama i njihovim krajem. Mislim da u zadnjem krugu ne bi dostigao Leclercovo vrijeme, a postojala je mogućnost da se Bottas i Sainz uguraju ispred njega. Također, Hamilton bi skoro sigurno bio bolji od 7. mjesta da je uspio odvoziti još taj jedan krug. Tako da je na kraju crvena zastava sjela Maxu kao budali šamar.
Moram biti malo zločest i priželjkivati zamjenu mjenjača za Leclerca. Taman se Maxu raščisti put do pobjede, a Hamilton još uvijek starta 7.
Iceman je napisao/la: 22.05.2021., 16:38
Znaci tko je slušao sada Kravitza i Wolff, bolje da niste
Ne želim čut jer će mi tlak skočit , ali me zanima što kažu ?
edit: Aha, vidim kolega je gore okvirno objasnio, i mislio sam si da je bilo u vezi toga. Ništa novo. Sky je smeće i na žalost prisiljen sam pratit ih. Kad god prebacim na njemački jezik prijenos mi šteka, i to već drugu trku za redom.
Baš jadno za službeni kanal F1 da ide sa takvim pitanjima. Sve što dobro odrade zaseru sa ovakvim glupostima.
Zadnja izmjena: senna66Verified, dana/u 22.05.2021., 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Može u kratkim crtama?
Vidim da je @Ferrari već djelimično odgovorio.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Wolff razumno odgovara, a ovaj forsira insinuacije da se Leclerc namjerno slupao.
Toto ga gleda blijedo i pokušava ostati pristojan...debilcine iz Skya.
Insinuira i onda kaže: vjerujemo da nije namjerno. Mislim stari moj da se složi sam sa sobom ili misliš da se namjerno zabio ili ne, ali nemoj biti pizda . Užas od novinara. Ja osobno takve ljude ne mogu smisliti, premazani svim mastima
I ja mislim da je možda stradao mjenjač. Nema govora o namjeri. Ne znam ko reče da je ovo pomoglo Maxu, a odmoglo Hamiltonu. Hamilton je završio brzi krug prije crvene, ili je odustao od istog. Ne vjerujem da je uspio napuniti bateriju za novi pokušaj, iako je započeo novi krug. A Max i Bottas su bili u jako brzim krugovima. Bottas je danas dobar bio. Bez njegovih krugova pomislio bi čovjek da su ubjedljivo treća ekipa, ali je u njegovim rukama bolid bio blizu pp-a. Zgazio je Masterclass-a.
Seb, nije loše. Šteta što nije uspio odvoziti drugi krug. Kada vidim da ga je Gasly ostavio za pola sekunde, mislim da je mogao barem ispred Hamiltona. Ali i Hamilton je mogao bolje. Nije ni Perezov krug relevantan. Gadno mu je sjeban zadnji pokušaj pred izlazak na ciljnu ravninu.
BTW, pored Checa koji je bio grozan, Ricci i Alonso katastrofa.
A vidi đavla, ako je Čarliju riknuo mjenjač, ne samo da će opet startati ispred Advokata, već će i Maxonja startati sa PPa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Max i Bottas su išli prema vremenu koje bi bilo dovoljno za Pole position. Leclerc je gubio u prvo sektoru u odnosu na svoje najbolje vrijeme tamo i u odnosu na Bottasa i Maxa za skoro 2 desetinke...
Tako da je i Mercedes mogao uzeti Pole da nije bilo crvene zastave, jer ne mislim da bi Leclerc poboljšao svoje vrijeme. Zato je i pritiskao jer je imao loš prvi sektor.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Perezu zadnji sektoru uništen. Imao je +0.3 prije prometa u 3.
Leclerc je ovo odigrao majstorski. Nadam se da nece bit kazni. Bottas je isto imao dobar krug, kao i Maxonja.
Bit ce zanimljivo sutra
Aman ljudi, Lec nije odigrao ništa, šta vam je. Mali je prgav i ima ono što mu treba da bude šampion jednog dana ali pomisliti da je namerno izazvao crvenu zastavu je čist debilizam i novinarska sranja kako bi se pričalo o nečemu. Rozberg i Schumacher su druga priča. Schumacher je sigurno namerno uradio šta je uradio a za Rozberga i nisam toliko siguran. Lec je za ovo danas čist kao suza.