Zanimljiva tema, isto sam se i ja znao zapitati još davno prije dok sam bio autor na ovom portalu jer stvarno budeš u toku sa svim događanjima, komentarima, postovima i korisnicima portala pa proradi znatiželja nakon nekog vremena kada vidiš iste nickove koji već dugo vremena i na neki sebi svojstven način komentiraju zbivanja u Formuli 1, a i šire.
Inženjer sam elektrotehnike, ali ne radim u struci (poslovni analitičar za jednu stranu tvrtku). Zadovoljan poslom.
Međutim, sebe bih ipak opisao kao petrolheada, što bi rekli Britanci. Meni su u glavi otkad znam za sebe samo automobili i vožnja. Nedavno imam novi (pomalo skup) hobi, kojeg si prije nisam ni mogao priuštiti jer nisam imao automobil s kojim bih uistinu u tom hobiju mogao uživati, a to je odlazak na stazu i tzv. track dayeve, ili tome slične stvari. A kada toga nema, u slobodno vrijeme vadim mast svom GTi-ju gdje god stignem

Jako me zanima automobilska tehnika i mehanika, iako nažalost ne znam baš prčkati po automobilima pa za svaku možebitnu nadogradnju idem kod mehaničara. Imao sam želju naučiti više o tim stvarima, ali za to je potreban i alat, i mjesto, i vrijeme, a na kraju krajeva na modernim automobilima ionako sve manje toga pouzdano možeš sam napraviti (netko tko tek kreće u taj svijet), pa sam to ostavio stručnjacima, dok u slobodno vrijeme teoretski čitam i učim o tome jer mi je zanimljivo.