Nogometni chat
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
35. kolo igraju Barcelona-Atletico, Real-Sevilla.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Napeto , napeto.
Atletico i Barca su ostali jedini koji odlucuju sami o sebi.
Ako Atletico dobije sve do kraja uzima naslov , ako Barca dobije sve do kraja uzima naslov.
A ako kiksaju onda vise njih moze uzeti naslov.
Atletico i Barca su ostali jedini koji odlucuju sami o sebi.
Ako Atletico dobije sve do kraja uzima naslov , ako Barca dobije sve do kraja uzima naslov.
A ako kiksaju onda vise njih moze uzeti naslov.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pa Barca preskače Atletico ako dobiju ovu zaostalu. Tako da jedino Barca odlučuje o sebi. Ostali se moraju nadati njihovom kiksu.
Zaboravio sam da igraju međusobno, tako da i Atletico može odlučivati o sebi. Ali kako igraju u zadnje vrijeme...
Zaboravio sam da igraju međusobno, tako da i Atletico može odlučivati o sebi. Ali kako igraju u zadnje vrijeme...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Real ako se ne trgne, slijedi im par komada u mreži.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bude Juve peti
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
Eh dosao je i taj dan da ja nesto pitam Realove navijace
.
Istina , ne pratim sve Realove tekme. Ali vidim na nekim grupama , portalima da navijaci dosta pisu protiv Viniciusa.
Ne striktno za tekmu jucer , nego nakon tekmi u ligi.
Sjecamo se poslije prve tekme protiv Liverpoola da su se svi raspisali kao da je Vinicius novi Bog
.
Ali samo tekmu dvije poslije u ligi su navijaci suprotno pisali.
Pa pitanje je sta je s njim ? Zbilja bljesne 1 tekmu pa ga 17 tekmi nema ili ima tu nekog drugog problema ?

Istina , ne pratim sve Realove tekme. Ali vidim na nekim grupama , portalima da navijaci dosta pisu protiv Viniciusa.
Sjecamo se poslije prve tekme protiv Liverpoola da su se svi raspisali kao da je Vinicius novi Bog

Pa pitanje je sta je s njim ? Zbilja bljesne 1 tekmu pa ga 17 tekmi nema ili ima tu nekog drugog problema ?

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Eto, upravo kako si i sam rekao.AlkY je napisao/la: 28.04.2021., 06:27 Eh dosao je i taj dan da ja nesto pitam Realove navijace.
Sjecamo se poslije prve tekme protiv Liverpoola da su se svi raspisali kao da je Vinicius novi Bog.
Po meni on ima jako puno potencijala, jako brz, ali nekako mislim da on sam sebe koči psihički. Nije odlučan i fali mu završnica....
Tek mu je 20 i vjerujem da nije lako u tim godinama nositi se sa pritiskom, a malo su tu i mediji krivi.
Srećom u Realu su vrlo strpljivi, navodno da Zidane radi posebno sa njim i njegovim slabim točkama.
Dečko se zaista jako trudi, ali nikako da klikne. Bude, siguran sam, samo treba vremena.
Što se tiče Reala, vrlo blijedo. Dobro treba uzeti u obzir da neki nisu u formi zbog nedavnih ozljeda, a neki su jednostavno iscrpljeni. Svejedno mislim da je trebalo bolje. Benzema je još jednom pokazao kakva je igračina.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Kako bi englezi rekli, proper bottle job.
- AlkY
- Formula 1
Do gola De Bruynea ( koji neznam na koju foru je usao ) City nije znao sta radi.
I kad je to uslo , PSG odjednom kao da gubi 17 razlike. Koja to panika nastala to je strasno hah.
Mbappe je bio totalno nemocan jucer , nit cut ni vidit.
Neznam sta Pep forsira tu igru bez klasicnog napadaca , vidljivo je da nemaju nikakvog rijesenja u napadu.
Jer svi ovi sta su se jucer ubacivali u napad neznaju taj prostor i tu poziciju iskoristiti.
De Bruyne koliko god bio vrhunski igrac , nije igrac koji ce biti najistureniji u ekipi.
Super je sta nijedna tekma nije niti blizu gotovog pa ce uzvrati biti vrh.
I kad je to uslo , PSG odjednom kao da gubi 17 razlike. Koja to panika nastala to je strasno hah.
Mbappe je bio totalno nemocan jucer , nit cut ni vidit.
Neznam sta Pep forsira tu igru bez klasicnog napadaca , vidljivo je da nemaju nikakvog rijesenja u napadu.
Jer svi ovi sta su se jucer ubacivali u napad neznaju taj prostor i tu poziciju iskoristiti.
De Bruyne koliko god bio vrhunski igrac , nije igrac koji ce biti najistureniji u ekipi.
Super je sta nijedna tekma nije niti blizu gotovog pa ce uzvrati biti vrh.

-
F1 2020
- Karting
- S nama već: 5 god 1 mj
gdje si majstore, najgori par koji bi fakat glatko ispao naguzio realaPastor je napisao/la: 19.03.2021., 15:56 Zašto uvijek mora biti barem jedan jadan par?
Ovo Chelsea - Porto je najgori preostali sa najgorim. Ova oba bi od bilo koga drugog ispali glatko. A ovako će jedan od njih u polufinale...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Nisu uspjeli pobijediti nikad lošiji i raniviji Real. Daleko je to od "guženja".
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Grande Granada