Hahaha pa ljutio se on i na suigrace kad su zabili umjesto njega.
Tako da je ova situacija jos i opravdana. Vjerujem da bi svaki igrac poludio s obzirom koji je rez bio i koja minuta.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
United nemoćan protiv BHA.
Još imaju i povoljan rezultat.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Čitam malo o zahtjevima koje Raiola traži od Barcelone u vezi Haalandovog transfera. 20 milijuna bonusa Raioli, 20 milijuna Haalandovom ocu i 30 milijuna neto plača Haalandu.
Da mi je znati koji klub će pristati na ovakve hirove.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 04.04.2021., 21:37
Čitam malo o zahtjevima koje Raiola traži od Barcelone u vezi Haalandovog transfera. 20 milijuna bonusa Raioli, 20 milijuna Haalandovom ocu i 30 milijuna neto plača Haalandu.
Da mi je znati koji klub će pristati na ovakve hirove.
Hahaha... To je sasvim normalno danas... Zalosno je sto ce to netko i platit...
Po meni, čist penal za BHA, još i potencijalni crveni za Maguirea
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Multi 21 je napisao/la: 04.04.2021., 23:09
Sevilla zakuhala stanje na vrhu
Bilo je igranje rukom od strane Ocamposa prilikom ispucavanja lopte, a nakon toga je uslijedio napad iz kojeg je Sevilla povela.
Bez obzira, imali su penal (i promašili), a Jorgandžije su vrlo loše odigrali.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”