Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Mislim da je očekivao da Ocon ide unutra kada ga je prestigao, kao što svako radi kada je čitavim bolidom ispred, i onda da se on prebaci na vanjsku. Ali je Ocon ostao tamo i Vettel se prekočio, i to je to. Sad sam gledao izjavu nakon utrke. Kaže da je mislio da mu ostavlja mjesta na lijevoj strani. Nesporazum. Ispirčao se Oconu, idemo dalje. Njegova greška, ako dobije kaznu biće opravdano, ali je ona sa kvala totalno sranje.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Slažem sa za kaznu iz kvalifikacija.
Na trenutak sam čak pomislio da mu se još uvijek svete zbog onog "Fuck off Charlie...." :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Nije dobro počeo sezonu. Ima do Barcelone da se pribere, ako ne, dumpat će ga.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Mene zanima što se desilo u prvom stintu. Krenuo zadnji, na kraju prvog kruga pod SC je već bio P14. Onda kasnije P12 da bi od jednom pisalo da je P15.
"What a little star." May 26, 2012.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
MSC je napisao/la: 29.03.2021., 12:00 Mene zanima što se desilo u prvom stintu. Krenuo zadnji, na kraju prvog kruga pod SC je već bio P14. Onda kasnije P12 da bi od jednom pisalo da je P15.
Mislim da je bio 13. i da su ga Perez i Tsunoda prestigli na stazi.
Mene je isto to zbunilo i mislio sam u tom momentu da je negdje grešku napravio.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma strategije jednog zaustavljanja nije imala baš previše smisla jer je 14 sekundi sporija od dva zaustavljanja...ne kužim zašto su išli forsirati to u prvoj utrci.

Bilo bi korisnije da su s njim radili dva zaustavljanja, imali su SVE NOVE SETOVE guma, i bilo bi korisnije za Vettela i ekipu da su išli s dva zaustavljanja.

Ali što je tu je. Mislim, nije čak ni izgledao loše, pogotovo jer su svi oko njega bili na bržoj strategiji i u realno trenutno bržim bolidima. Ali eto ono s Oconom o nesretne kvale su se dogodile. Odlična borba s Alonsom i Sainzom, Alonso je rekao da je uživao :prcnjau: :kokice: :mrgreen:

Zaboraviti ovaj vikend, tri tjedna pripreme, analize i poboljšanja na bolidi koja su potrebna. Bolid se čini jako limitiran.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Bolid se čini brz ali uz pravi pristup. Ne izgleda beznadno.
"What a little star." May 26, 2012.

wapi Verified
GP3
GP3
Nisu dobili cijeli manual iz Mercedesa.... Bit će na sljedećoj trci bolje.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 29.03.2021., 13:07 Ma strategije jednog zaustavljanja nije imala baš previše smisla jer je 14 sekundi sporija od dva zaustavljanja...ne kužim zašto su išli forsirati to u prvoj utrci.

Bilo bi korisnije da su s njim radili dva zaustavljanja, imali su SVE NOVE SETOVE guma, i bilo bi korisnije za Vettela i ekipu da su išli s dva zaustavljanja.

Ali što je tu je. Mislim, nije čak ni izgledao loše, pogotovo jer su svi oko njega bili na bržoj strategiji i u realno trenutno bržim bolidima. Ali eto ono s Oconom o nesretne kvale su se dogodile. Odlična borba s Alonsom i Sainzom, Alonso je rekao da je uživao :prcnjau: :kokice: :mrgreen:

Zaboraviti ovaj vikend, tri tjedna pripreme, analize i poboljšanja na bolidi koja su potrebna. Bolid se čini jako limitiran.
Da, Perez i Tsunoda su svakako imali brže bolide ovaj vikend. A on je zbog strategije morao voziti sporije. Slažem se da je bila pogrešna strategija. I po meni je odvezao dobru utrku, osim te greške s Oconom. Dobro se borio, s obzirom na kompromitirani start zbog Mazepina, i pogrešne strategije. Ali dežurni pljuvači su jedva čekali da ga ponovo počnu slati u penziju...

Bolid je i ovakav puno bolji od prošlogodišnjeg. Ima malo nestabilnosti, i još nije dovoljno brz. Ali nema onog osjećaja da može izgubiti kontrolu u svakom trenutku. Mislim da se nije nijednom okrenuo sa ovim bolidom.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Mislim da je skoro svima uspio vratiti poziciju kada su ga prestizali. Na početku sa Perezom i Tsunodom. Morali su ga po dva puta prelaziti. Samo nije uspio sa Leclercom, a bio je blizu da mu vrati. Imao je dobrih borbi na stazi, iako je bio sporiji. Sa prošlogodišnjim bolidom nije mogao ni pomisliti na neku borbu. Samo da se malo Aston sredi, a mislim da ga je Vettel već dobro proučio nakon ove utrke.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Navodno je dobio 2 kaznena boda za sudar. Sada je već na 5.
slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Neznam dali je bilo

Pastor
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 30.03.2021., 11:34 Navodno je dobio 2 kaznena boda za sudar. Sada je već na 5.
Aha. 10 sekundi i 2 boda.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Vettel vozio utrku sa dvije različite kacige. https://twitter.com/sebvettelnews/status/1383835983573966858 Nebi me čudilo da MaFiA nađe način da ga i za ovo kazni. :mrgreen:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Koliko god možda na papiru izgledalo loše. Mogu reći da je Vettel odvezao sasvim dobro prve dvije utrke izuzev zabijanja u Ocona. Očigledno je da se svi novopridošli vozači i dalje muče se sa bolidima te će im trebati određeni period vremena da se prilagode.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Na papiru izgleda loše, ali mislim da će biti bolje. Po Ricciju se vidi da je problem malo ove godine, očito su rezovi na aerodinamici odradili svoje. Alonso se isto malo muči, za njega Ocon ne bi trebao biti neka prepreka, kao i Stroll Vettelu. Svaka njima čast kao mladim vozačima koji se trude da se unaprijede, ali mislim da nisu kalibar ove dvojice.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Dobar potez 👍
https://twitter.com/Insidef1/status/1384137708008886272

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
U sinocnjem Lap 76 podcastu (vode ga i uredjuju komentatori sa srbijanskog SK Pavle Zivkovic i Srdjan Erceg) gost Zoran Zivkov (fotograf i saradnik Top Speed magazina) je ispricao jednu vrlo indikativnu anegdotu vezanu za Vettela i Ferrari.

Prica ide da Vettel u okviru svojih promotivnih obaveza potpisuje odredjeni broj brendiranih kapa/kacketa i htio je jedan pokloniti svom ocu. Iz Ferrarija mu je sugerisano da kacket kupi :shock:

Vettel senior je onda kupio kacket na nekoj benzinskoj pumpi i donio ga, da bi ekipa iz Ferrarija rekla da to nije taj isti kacket, odnosno da je kupio pogresan.

Ako tako tretiras covjeka od kojeg ocekujes da ti donese titulu nakon decenije suše, cemu se mozes nadati?

Mislim kako sam kupio tako sam prodao, ne ulazim u to je li istina ili nije, a ni ne vidim neki interes Zivkova da laze o tome. Mogu naknadno staviti link, dok nadjem na kojoj minuti to govori....
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Da pogledao sam podcast i ta anegdota je interesantna, ako je istinita ide na dušu Ferrarija. Baš su loši tu ispali.
Živkov je interesantan, ima neke polu inside priče koje ne vidimo u mainstream F1 medijima. Dok ga je Erceg u više navrata vraćao na Portimao i priču u vezi same utrke.
Erceg ima neki adhd poremećaj da se lako izgubi i ode u neke totalno meni osobno ne bitne stvari i stavljanje naglasaka na već dosta otpjevane stvari. Inače taj podcast mi je jedan od najboljih podcasta na "našim" prostorima. Samo da Erceg ne odluta svako 10 minuta sa teme i da ne skače sa jedne stvari na drugu...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
_bataziv_0809 je napisao/la: 05.05.2021., 11:09 U sinocnjem Lap 76 podcastu (vode ga i uredjuju komentatori sa srbijanskog SK Pavle Zivkovic i Srdjan Erceg) gost Zoran Zivkov (fotograf i saradnik Top Speed magazina) je ispricao jednu vrlo indikativnu anegdotu vezanu za Vettela i Ferrari.

Prica ide da Vettel u okviru svojih promotivnih obaveza potpisuje odredjeni broj brendiranih kapa/kacketa i htio je jedan pokloniti svom ocu. Iz Ferrarija mu je sugerisano da kacket kupi :shock:

Vettel senior je onda kupio kacket na nekoj benzinskoj pumpi i donio ga, da bi ekipa iz Ferrarija rekla da to nije taj isti kacket, odnosno da je kupio pogresan.

Ako tako tretiras covjeka od kojeg ocekujes da ti donese titulu nakon decenije suše, cemu se mozes nadati?

Mislim kako sam kupio tako sam prodao, ne ulazim u to je li istina ili nije, a ni ne vidim neki interes Zivkova da laze o tome. Mogu naknadno staviti link, dok nadjem na kojoj minuti to govori....
Pratim i ja kada stignem, odličan podcast/emisija/show i to ne samo o F1. U MotoGPu su isto jako dobri.

Aj pronađi taj dio gdje se o tome govorilo, baš me interesira.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡