Pozdrav svima, već duže vrijeme visim na forumu i webu pulsmedia f1 pa bi bio red da se malo aktivnije uključim u rasprave.
Zovem se Leon, 26 godina. Prva sezona F1 koju sam pratio je bila 2008. a najdraže sjećanje te sezone je Lewisovo prestizanje Glocka na samom kraju utrke i nevjerica u očima kolege koji je već slavio Massu kao šampiona. Između 2012.-2017. sam dosta slabo pratio F1, pogledao sam eventualno tko je pobijedio na utrci, ali se u zadnje 3 sezone ponovo probudila ljubav prema oktanskom cirkusu. Navijam za McLaren a od vozača mi je favorit Ricciardo (za kojeg se nadam da će u Mclarenu pokazat šta zna i može)
Pozdrav svima, nadam se da će nam sezona 2021. donijeti puno 'konkurentije' utrke od posljednjih par sezona
“Sometimes you've just got to lick the stamp and send it.” - D.R.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pa di si ti dosada majku mu.
Kada god vidim da se netko novi predstavlja kazem " Evo opet novi Ferrarista" .
McLarenovci su rijetki novajlije pa je to posebna prigoda.
zekohonda je napisao/la: 16.03.2021., 09:00
dobrodošao!
ako misliš da ćeš se izvuć od odgovora na pitanje svih pitanja jerbo onda još nisi bio rođen....varaš se!
Nisam bio 91'
AlkY je napisao/la: 16.03.2021., 09:52
Pa di si ti dosada majku mu.
Kada god vidim da se netko novi predstavlja kazem " Evo opet novi Ferrarista" .
McLarenovci su rijetki novajlije pa je to posebna prigoda.
Posebno se nadam da ces se ukljuciti u rasprave
I da , naravno , dobrodosao !
Hahaha nastojat cu se ukljuciti koliko god budem mogao, ekipa mi ne prati F1 pa nemam s kime komentirati i pravit se pametan kad je riječ o utrkama Hvala na dobrodošlici!