Rukomet
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Červar
Nema se tu sta pricat, cipelarit, pljuvat.. .
Ide se dalje, nadam se samo da ce bit neki napredak...
Ovi decki u studiju su bili jako optimisticni u onim uvodnim emisijama, ne pratim toliko rukomet da mogu sudit ali su promasili, ono, zestoko...
Realnosti uvijek fali, svakome...
Meni osobno pun kufer senilnosti Cervara i umornog Duvnjaka...
A opet, prvenstvo je svake godine, nije neka tragedija..
Ide se dalje, nadam se samo da ce bit neki napredak...
Ovi decki u studiju su bili jako optimisticni u onim uvodnim emisijama, ne pratim toliko rukomet da mogu sudit ali su promasili, ono, zestoko...
Realnosti uvijek fali, svakome...
Meni osobno pun kufer senilnosti Cervara i umornog Duvnjaka...
A opet, prvenstvo je svake godine, nije neka tragedija..
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Mi definitivno imamo kvalitetu.
Ne govorim o kvaliteti ua prva mjesta , ali definitivno kvalitetu za puno vise nego sta smo pokazali na turniru.
Imamo igrace koji u klubovima puno bolje igraju nego sta su u Egiptu odigrali.
E sad je pitanje hoce li se oni uigrati , hoce li ij netko imati posloziti , hoce li to opet postati ekipa.
Vidjeti cemo
Ne govorim o kvaliteti ua prva mjesta , ali definitivno kvalitetu za puno vise nego sta smo pokazali na turniru.
Imamo igrace koji u klubovima puno bolje igraju nego sta su u Egiptu odigrali.
E sad je pitanje hoce li se oni uigrati , hoce li ij netko imati posloziti , hoce li to opet postati ekipa.
Vidjeti cemo

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Meni je ok da netko ima vise snage.. Mozda se bolje prioremio, racionalnije trosio ali konkretno o umornom i iscjedjenom Duvnjaku se prica uvijek prije pocetka prvenstv i onda od prve do zadnje na full gasuwapi je napisao/la: 26.01.2021., 05:53 Meni ta spika “ostali smo bez snage” u profi sportu nikad nije bila jasna. Cijeli život treniraš i onda ti bude iznenađenje koliko traje utakmica.

Tempo rukometa je zestok na prvenstvima ali kako nama tako i ostalima. .
Naravno, ima i faktor gdje tko igra i kako ali se onda pripremas za to da malo vise rotiras sa slabijim protivnicima a mi uvijek isto furamo..
Muka mi je kad se pocne pricat da je ovaj ili onaj premlad da igra tu i tu tekmu..
Udje neki mladac, zabi gol ili 2 i nema ga vise, kao njemu dosta

Al ok, sad ce opet prvi mjesec i novo prvenstvo, cak i blizu u Slovackoj i Madjarskoj...
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Zato se trebalo dobiti Japan , kad je Dule igrao skoro cijelu tekmu , pa bi do kraja skupine se moglo njega odmorit.
Pa je trebalo Katar rijesiti u prvom poluvremenu , pa bi Dule mogao odmoriti. A ne se vaditi zadnje 4 minute , plus sta mozemo zahvaliti Šegi sta je skinuo toliko sedmeraca. Inace je veliko pitanje kako bi ta tekma zavrsila.
Zatim je trebalo dobiti Argentinu , kada je Dule igrao skoro cijelu tekmu, pa bi ga se moglo odmorit.
Pa je trebalo Katar rijesiti u prvom poluvremenu , pa bi Dule mogao odmoriti. A ne se vaditi zadnje 4 minute , plus sta mozemo zahvaliti Šegi sta je skinuo toliko sedmeraca. Inace je veliko pitanje kako bi ta tekma zavrsila.
Zatim je trebalo dobiti Argentinu , kada je Dule igrao skoro cijelu tekmu, pa bi ga se moglo odmorit.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Je on bio na terenu cijelu tekmu ali je odigro za jedva 2....
Ako je losa igra rezultat umora, neke sitne ozljede nek odmara... Necemo igrat sa igracem manje ako ga nema...
Kaze stisni zube i odigraj... Stisno je Zvone Boban protiv Francuske pa je napravio sranje...
Ako je losa igra rezultat umora, neke sitne ozljede nek odmara... Necemo igrat sa igracem manje ako ga nema...
Kaze stisni zube i odigraj... Stisno je Zvone Boban protiv Francuske pa je napravio sranje...
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Kakav umor? Svaki turnir serviraju istu priču o umoru.
Umorni su jer nijedan turnir ne znaju odigrati pametno bez natezanja sa lošijim reprezentacijama, nego tradicionalno kao što je bilo i na svjetskom u nogometu mi si sve uvijek moramo zakomplicirat i vadit se na umor, jer jebiga takvog smo mentaliteta. E sad stvar je u tome što su te "lošije"reprezentacije napredovale i nema više lakih protivnika. Sada je potreban vrhunski trener više nego ikada. Ne prolazi više igra na srčanost, treba sada i pametnije odigrati turnir da bi se došlo do medalje.
Sve to pada u vodu kada je nas razbila Danska B. Jednostavno nema isprika za to. Nikakav umor, ništa. Ne pušim više te priče. Samo je jadna Hrvatska uvijek hendikepirana i umorna, buci bu.
Treba nam strani trener, nemam ništa ni protiv domaćih ako pokažu pobjednički mentalitet, a ne spuštanje gaća prije nego je turnir uopće počeo.
Umorni su jer nijedan turnir ne znaju odigrati pametno bez natezanja sa lošijim reprezentacijama, nego tradicionalno kao što je bilo i na svjetskom u nogometu mi si sve uvijek moramo zakomplicirat i vadit se na umor, jer jebiga takvog smo mentaliteta. E sad stvar je u tome što su te "lošije"reprezentacije napredovale i nema više lakih protivnika. Sada je potreban vrhunski trener više nego ikada. Ne prolazi više igra na srčanost, treba sada i pametnije odigrati turnir da bi se došlo do medalje.
Sve to pada u vodu kada je nas razbila Danska B. Jednostavno nema isprika za to. Nikakav umor, ništa. Ne pušim više te priče. Samo je jadna Hrvatska uvijek hendikepirana i umorna, buci bu.
Treba nam strani trener, nemam ništa ni protiv domaćih ako pokažu pobjednički mentalitet, a ne spuštanje gaća prije nego je turnir uopće počeo.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nadam se da ce Egipat dobit... Sami sebi pucali u nogu u zadnjoj minuti...
Hansen
Hansen

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Od kad se za ovo daje sedmerac? Nisam u toku 
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Onaj prvi sedmerac
Jbg....
Jos mi ona scena sa zamjenama u glavi u 60oj minuti....
Svaka im cast, nisu se dali... Falilo malo mirne glave da to rjese... Vjerojatno i snage...
Kriminalno losih drugih 2x5min... 2x5 je sasvim dovoljno...

Jos mi ona scena sa zamjenama u glavi u 60oj minuti....
Svaka im cast, nisu se dali... Falilo malo mirne glave da to rjese... Vjerojatno i snage...
Kriminalno losih drugih 2x5min... 2x5 je sasvim dovoljno...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Spanjolci otpuhase Francuze....
Nadam se da ce Svedska dobit premda je Danska favorit....
Nadam se da ce Svedska dobit premda je Danska favorit....
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sta Landin radi

Jbg..

Jbg..
Fino Alla Fine
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Btw mi ispadamo ako Portugal dobije od 1 do 6 razlike, neovisno kako mi odigramo. Francuzi će držati utakmicu pod kontrolom do 55. minute, i onda će im pustiti par golova da dobiju s jednim ili dva gola i to je to... 

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Jadni francuzi ugrozeni ako mi odemo na OI haha ma rađe ce nas pustiti jer smo slabiji od portugala.f1zd je napisao/la: 14.03.2021., 15:51 Btw mi ispadamo ako Portugal dobije od 1 do 6 razlike, neovisno kako mi odigramo. Francuzi će držati utakmicu pod kontrolom do 55. minute, i onda će im pustiti par golova da dobiju s jednim ili dva gola i to je to...![]()