Sebastian Vettel
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
I ja se nadam da je to ta, pošto je Stroll već zauzeo zelenu. Možda će još sa strane biti Aston Martinov znak u zelenoj boji, ono gdje je bio propeti konj. I to bi bilo to što se tiče osnovnog dizajna. A onda od utrke do utrke, ubacivati neke varijacije specifične za utrku, kao i do sada.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Vidim na twitovima da ga talijani ipak nemogu prežalit, koliko god su bili razočarani njegovim performansama u zadnje vrijeme.
... a s druge strane Seb nikad sretniji što se posebno vidi nakon druge etape PR vožnje od 100km koju je danas odradio.
Za one koji nisu znali, Vettel je kupio 14% dionica u Aston Martin F1 timu (nisam siguran dali samo u F1 timu, ili u cijeloj Aston martin grupi, vjerojatno samo F1), dok recimo jedan mercedes ima 20% (Ali čini mi se da se radi u cjelokupnom brenudu).. za Wolfa nisam siguran no i on ima jedan značajan udio.... a reklama na njihovom bolidu postao je neka vrsta prestiža.. ponude se doslovno samo nižu iz dana u dan, a mjesta sve manje. Ne znam dali je taj haip opravdan ali se nešto veliko kotrlja iza sve ga toga.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari
U pozadini se vidi i Britta Roeske
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
https://twitter.com/AstonMartinF1/status/1370291884304764928
Kaciga mi je ok, ali bolja mi je klasična bijela sa njemačkom zastavom. 

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Pastor
- Formula 1
Ne brinem se ja za Sebovu kilometražu. Brinem se za bolid, da bude spreman. Naravno, nije idealno izgubiti toliko vremena u ovako kratkim testiranjima. Ali važno je da bolid bude spreman i dobro podešen. Lako će onda Seb izvući iz njega šta u njemu ima.
Nije ni Stroll puno krugova napravio. Ukupno tek 81 krug danas. Iako je pokazao da ima brzine u bolidu. Nadam se da će sutra obojica ići preko 80 krugova.
Nije ni Stroll puno krugova napravio. Ukupno tek 81 krug danas. Iako je pokazao da ima brzine u bolidu. Nadam se da će sutra obojica ići preko 80 krugova.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A kvarovi su većinom na Mercedesovim dijelovima. Motor i mjenjač su štekali s pozudanošću.
Vettel je baš imao loš test, niti pravu simulaciju utrke nije napravio, a nije vozio bolid ni na mekanim gumama s niskim gorivom... znači ni kvali simulacija za njega.
Vettel je baš imao loš test, niti pravu simulaciju utrke nije napravio, a nije vozio bolid ni na mekanim gumama s niskim gorivom... znači ni kvali simulacija za njega.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Mala opća psihoanaliza hejtera.. ili podsvjesnih hejtera... što smo se vjerujem barem potajno nepriznajući svi u jednom trenutku zatekli.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Sebastian Troll:
https://twitter.com/FiftyBucksVT/status/1374046823044759552 Drive to Survive Season 3 Episode 4: We Need to Talk About Ferrari
https://twitter.com/FiftyBucksVT/status/1374046823044759552 Drive to Survive Season 3 Episode 4: We Need to Talk About Ferrari

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Pstor, slobodno si pogledaj. Ja nisam gledao ništa prije ove treće sezone.. a ovu sam pogledao u jednom mahu. Izdvoio bih dvije epizode treće sezone. Za jednu sam već poslao link.. radi se o neviđenim i stvarnim odnosima iza farse kulisa Ferrarija, doslovno su ih razotrkrili.. iako se to znalio da tako funkcioniraju i da im je to srž njihove devijacije. Tko zna sjeverne talijane, ili živi u istri, a hrvat je jako dobro zna o čemu pričam. Vettel u biti od prvog dana nije bio primljen niti se suživio sa tom ekipom po riječi njegovog dobrog i upućenog prijatelja Bernija. To u biti govori sve.Pastor je napisao/la: 22.03.2021., 22:05 Ta me epizoda do sada najviše privlači da pogledam to čudo. Ali čujem dosta gluposti u vezi tog serijala, kao na primjer glupa američka dramatizacija, i sl. Još nisam uvjeren.
I druga epizoda je o dragom Grosijenu... jaako dirljivo napravljeno, osobno sam skrivao suzu od ukućana dok sam je gledao.
Naravno ima tu i zanimljiva sesija kako Red Bull-ova škola tretira svoj čopor pasa.. i kako se lako eutaniziraju kad im nisu više potrebni.. jedna od zanimljivijih epizoda. Te ona sa Ricciardom gdje na kraju sezone i sam dvoji dali je napravio dobro što je prešao u McLaren. Pa koliko je u biti Hamilton ranjiv kada nije sve po njegovom, u biti pod psihičkom presingu lako puca i donosi totalno svojevoljne odluke, koje su u pravilu krive. Rosberg je to skužio i jako iskoristio zadnje sezone u Mercedesu i što se desilo. Ima tih nekakvih pikanterija koje si određeni fanovi nikad nisu htjeli priznat, ili nisu vjerovali da se dešava, bez obzira što je to tračevima dopiralo do nas.
Moje preporuke da si pogledaš. Ima naravno i epizoda totalno dosadnih, neznam ni kako se zovu niti o čemu se radi jer ih nisam ni zapamtio.
Ecclestone: why Vettel didn’t perform at Ferrari, & helped get him into Aston Martin -link
Osobnog sam mišljenja da ih je Vettel totalno iztrolao prošlu sezonu, te da im je izbio podosta miliona iz džepa. Vettelvo lice bi Binotta i Elkanna moglo jedno vrijeme dizati iz sna, pogotovo nakon ove epizode s Netflixa koju im je lijepo smjestio tog dana.According to Ecclestone, Sebastian Vettel was never liked at Ferrari, which certainly influenced his results, hindering him from achieving his goal of winning a fifth world championship with the famous Italian team.
“What many people don’t know is that Sebastian is very sensitive. He likes to be liked and that has never happened to him at Ferrari. Vettel did not get full support."

- Pastor
- Formula 1
Ne brine mene sadržaj iz ekipa, needitiran. Siguran sam da ima dosta zanimljivih stvari iza scene. A vjerovatno ima i onih koji su iskoristili ovaj serijal da malo odglume pred kamerama, i koji nisu bili iskreni. Ali mislim da će me najviše živcirat američko editiranje toga svega.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Par videa o Sebastianu i njegovoj Britti Roeske: