Scuderia Ferrari
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Po meni je glavni problem taj što bi momčad ukenjala sve i sa dominantnim bolidom.
Prednji kraj ovog bolida je tek nešto izmjenjen u odnosu na prošlu sezonu, a prošle sezone je bio loš po tom pitanju. Izmjena zadnjeg dijela se čini veća, usisi iznad kacige vozača su pojačani vjerojatno da bi koncept bočnica bio uži.
Pojma nemamo kakav je motor, koliko je on jaci.
Nacelno očekujem neki napredak u odnosu na prošlu godinu, ali ne onakav da bi nekoga impresionirao. Očekivao sam nešto više.
Uz to, za očekivati je trzavice među vozačima jer Charles kako se god predstavljao je zapravo gadan dosta po tom pitanju, a Carlos ima temperamenta. U vozački dio ni za jednog ne sumnjam, ali glave hladne nisu sigurno.
Prednji kraj ovog bolida je tek nešto izmjenjen u odnosu na prošlu sezonu, a prošle sezone je bio loš po tom pitanju. Izmjena zadnjeg dijela se čini veća, usisi iznad kacige vozača su pojačani vjerojatno da bi koncept bočnica bio uži.
Nacelno očekujem neki napredak u odnosu na prošlu godinu, ali ne onakav da bi nekoga impresionirao. Očekivao sam nešto više.
Uz to, za očekivati je trzavice među vozačima jer Charles kako se god predstavljao je zapravo gadan dosta po tom pitanju, a Carlos ima temperamenta. U vozački dio ni za jednog ne sumnjam, ali glave hladne nisu sigurno.
"What a little star." May 26, 2012.
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
Mozda sma ja retardiran ali bolid mi je lijep. Svidja mi se iznenadjenje u vidu zelene boje. Pretpostavljam da je to da bi se naglasila ekoloska inicijativa Mission Winnow. Ipak daju brutalan keš a na pola trka su zabranjeni.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Nisi ti bez razloga PreCjedniksenna66 je napisao/la: 10.03.2021., 14:34 Evo, bolid predstavljen.
Nemam očekivanja.
Zapravo imam, imam očekivanja da će nas razočarati momčad kao i svake sezone. Za bolid me iskreno zaboli. Da imamo najbolji bolid na gridu nemamo sposobnu momčad. I dok god se to ne promijeni badave išta. Više se nema smisla uopće ni zamarati njima.

Da, i u tome smo izgubili primat.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Fangio
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
Nisam ocekivao nikakvo cudo od dizajna jer jednostavno pravila ne dopustaju cuda. Osim toga nijedna momcad nije napravila bas nesto spektakularno.
Vjerujem momcadi i ocekujem napredak u odnosu na proslu godinu. Ako se CL prosle godine gurao medju prva 4 na startu onda vjerujem da ove godine moze jos malo bolje.
Nova krv, nova energija u timu, vjerujem da ce biti OK.
Naravno ne ocekujem osvajanje titule, zna se za koga je to predodređeno
, nazalost.
Vjerujem momcadi i ocekujem napredak u odnosu na proslu godinu. Ako se CL prosle godine gurao medju prva 4 na startu onda vjerujem da ove godine moze jos malo bolje.
Nova krv, nova energija u timu, vjerujem da ce biti OK.
Naravno ne ocekujem osvajanje titule, zna se za koga je to predodređeno

- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
Po meni 4 bolid u konstruktorskom naslovu. Kao sto sam i ocekivao, nista spektakularno. I jel se to meni cili ili su straznji kraj malo skrivali...
Kako god samo neka sezona pocne da se ima sto gledati
I ovaj discount na 50€ za F1 TV nije tak lose za cijelu sezonu...Jos da vidimo sto ce SK ponuditi, šute mudro...
Kako god samo neka sezona pocne da se ima sto gledati

I ovaj discount na 50€ za F1 TV nije tak lose za cijelu sezonu...Jos da vidimo sto ce SK ponuditi, šute mudro...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pa dobro, promjene na nosu su velike, s obzirom da nisu trošili tokene na njega. Nešto u stilu Saubera, kao i S-duct i ona krilca oko njega.MSC je napisao/la: 10.03.2021., 15:05 Po meni je glavni problem taj što bi momčad ukenjala sve i sa dominantnim bolidom.

Dosta su promjenili i sidepode. I očekivano, tokeni su potrošeni na zadnji ovjes, a to se još ne može vidjeti detaljno. Dosta promjena, s obzirom na limite. Ali meni se boja ne sviđa.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Koncept nosa su malo iskopirali od Alfe prijašnjih godina. Nakon užasa prošle sezone, nadam se da mogu samo napredovati.
Estetski mi je bolid ljepši samo od Haasa, eto reči ću to na taj način, iako bi najradje bacio kiselinu.
U novoj sezonu želim Charlesu i Carlosu barem jedan podij, da ne razviju gubitnički mentalitet.
Estetski mi je bolid ljepši samo od Haasa, eto reči ću to na taj način, iako bi najradje bacio kiselinu.
U novoj sezonu želim Charlesu i Carlosu barem jedan podij, da ne razviju gubitnički mentalitet.

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Sta je ovo, samo crnjak na forumu!
Treba se shvatiti da nisu mogli mijenjati nos zbog ogranicenja, a to bi sigurno uradili. Zadnja sezona postojecih pravila, uradili su tamo dje je bilo neophodno i dje najvise skripi.
I ako su zadali sebi probleme prethodnih godina, treba vjerovati da ce ove sezone biti mnogo bolji. Sami kazu da su ulozili mnogo truda i u ovo, tako da... Sacekajmo jos malo, pa onda obrusavanje, po navici.

Treba se shvatiti da nisu mogli mijenjati nos zbog ogranicenja, a to bi sigurno uradili. Zadnja sezona postojecih pravila, uradili su tamo dje je bilo neophodno i dje najvise skripi.
I ako su zadali sebi probleme prethodnih godina, treba vjerovati da ce ove sezone biti mnogo bolji. Sami kazu da su ulozili mnogo truda i u ovo, tako da... Sacekajmo jos malo, pa onda obrusavanje, po navici.

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
-
nelinjo
- Formula 2
Ne mozemo nista promijeniti. Trenutno je Merc gazda Formule 1. Oni sve diktiraju, koliko god to nekome zvucalo kao teorija zavjere. Ja se nadam da od sledece sezone moze da se desi prevrat ili bar neko izjednacenije stanje na gridu.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma što oni to dirigiraju? Zašto Ferrari ne dirigira?nelinjo je napisao/la: 11.03.2021., 14:14 Ne mozemo nista promijeniti. Trenutno je Merc gazda Formule 1. Oni sve diktiraju, koliko god to nekome zvucalo kao teorija zavjere. Ja se nadam da od sledece sezone moze da se desi prevrat ili bar neko izjednacenije stanje na gridu.
Ajde, ko je Ferrariju KRIV, što oni već 7 sezona su na KRIVOM konceptu prednjeg kraja i što još uvijek koriste isti prednji ovjes iz 2017.?
Naravno da ove godine nisu mogli promijeniti nos bolida jer su zakenjali stražnji dio zadnje dvije sezone.
Ma...sami smo krivi. To što će oni ove godine uzeti P4 ili P3 u prvenstvu meni ništa ne znači. Sve osim P1 je neprihvatljivo.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
nelinjo
- Formula 2
slazem se! ali ove sezone je prosto nemoguce ostvariti bilo sta vise. kad su oni bacili sezonu, sta mi tu mozemo! mene iskreno najvise interesuje motor, jer je tu trenutno veliki deficit. ako uspiju srediti motor, nadam se da ce sledeca sezona biti za P1.Ferrari je napisao/la: 11.03.2021., 14:24Ma što oni to dirigiraju? Zašto Ferrari ne dirigira?nelinjo je napisao/la: 11.03.2021., 14:14 Ne mozemo nista promijeniti. Trenutno je Merc gazda Formule 1. Oni sve diktiraju, koliko god to nekome zvucalo kao teorija zavjere. Ja se nadam da od sledece sezone moze da se desi prevrat ili bar neko izjednacenije stanje na gridu.
Ajde, ko je Ferrariju KRIV, što oni već 7 sezona su na KRIVOM konceptu prednjeg kraja i što još uvijek koriste isti prednji ovjes iz 2017.?
Naravno da ove godine nisu mogli promijeniti nos bolida jer su zakenjali stražnji dio zadnje dvije sezone.
Ma...sami smo krivi. To što će oni ove godine uzeti P4 ili P3 u prvenstvu meni ništa ne znači. Sve osim P1 je neprihvatljivo.
-
nelinjo
- Formula 2
i 2018. nije bilo lose... ali 2019. je bilo sve u pm!Ibarac00 je napisao/la: 11.03.2021., 15:22 Stegne me u srcu kad netko spomene bolid Ferrarija iz 2017.
Koja ljepotica. Top top šasija, ne znam kako su uspjeli tako skrenuti s puta i doći na mjesto gdje su završili 2020.