Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Amanda rutinski 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ja se taman probudio u 4:20
. Rakić pametno do pobjede, Mini Khabibi očekivano dominantan protiv Dobera, Yan napravio glupost godine, Nunes u svome stilu razbila Anderson.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Svaka čast Błachowicz, zaslužena pobjeda!
Mirisalo mi je na ovo nekako, Adesanya se dobro prepao i nije bio ni blizu dominantan na nogama, kako je uobičavao biti...

Mirisalo mi je na ovo nekako, Adesanya se dobro prepao i nije bio ni blizu dominantan na nogama, kako je uobičavao biti...
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Dobra borba, oba borca dobra ali Jan ipak zasluzeno. Zadnje dvije runde ga je demolirao u parteru. Mada je se Adensaya dobro drzao i prve 3 runde su u egalu bile ali onda ovaj sve na podu rijesio. Dobar mec.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Prevelika je razlika u kilaži, shvatio je to i Adesanya. Jan zasluženo obranio pojas.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ostalo je manje od 24h do dugoiščekivanog revanša:

Jučer je bilo vaganje i Ngannue je ista na istoj kilaži kao i u prvoj borbi, a Stipe je 5kg lakši, što pravi razliku od skoro 14kg razlike između njih ovaj put.
Obzirom na istu kilažu kao u prošloj borbi, Ngannue izgleda da opet ide na neki ekspresni nokaut, tako da bi vrlo lako mogli vidjeti sličnu borbu kao i prvi put, tj. za Stipu će biti najbitnije preživjeti prvu rundu i na pokupiti neki bombu od Ngannua, a mislim da će mu to ovog puta biti još teži zadatak, jer je mala vjerojatnoća da Ngannue nije ništa naučio iz prošle njihove borbe, a i borbi koje su potom uslijedile.
Kako god, nadam se da Stipe i ovaj put ima asa u rukavu, te da će još jednom pokazati kako preživjeti i nadvladati ovu mrcinu
Kakve su vaše prognoze i očekivanja od borbe?

Jučer je bilo vaganje i Ngannue je ista na istoj kilaži kao i u prvoj borbi, a Stipe je 5kg lakši, što pravi razliku od skoro 14kg razlike između njih ovaj put.
Obzirom na istu kilažu kao u prošloj borbi, Ngannue izgleda da opet ide na neki ekspresni nokaut, tako da bi vrlo lako mogli vidjeti sličnu borbu kao i prvi put, tj. za Stipu će biti najbitnije preživjeti prvu rundu i na pokupiti neki bombu od Ngannua, a mislim da će mu to ovog puta biti još teži zadatak, jer je mala vjerojatnoća da Ngannue nije ništa naučio iz prošle njihove borbe, a i borbi koje su potom uslijedile.
Kako god, nadam se da Stipe i ovaj put ima asa u rukavu, te da će još jednom pokazati kako preživjeti i nadvladati ovu mrcinu

Kakve su vaše prognoze i očekivanja od borbe?
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Meni je teško biti objektivan kad se bori Miočić ili bilo tko od naših. Francis je dobar i ako pobjedi biti će zasluženo, no nekako ga ne vidim kao savršenog UFC HW borcem kako ga žele marketinški progurati.
Ako Stipe iz prve dvije runde izađe bez nekih težih ozljeda dobija meč, mišići koliko god su prednost toliko su i nedostatak kako meč odlazi.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Ako Stipe iz prve dvije runde izađe bez nekih težih ozljeda dobija meč, mišići koliko god su prednost toliko su i nedostatak kako meč odlazi.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Stipe jednoglasna odluka ili zavrsetak u sampionskim rundama 
Bilo bi lijepo da zavrsi ovu mrcinu...
To sto je laksi vjerojatno je zato da se moze brze kretat i eskivirat udarce u prvoj rundi...
Francis naravno da ide na jednu bombu jer ba sta drugo da ide? Na hrvanje ili sub ili bjj.. malo morgen.. on jedino tako zna zavrsiti mec i logicno je ne mijenja taktiku kad je jednodimenzionalan borac..
Vjerujem jedino da ce malo manje ofanzivan bit cisto da ne istane bez zraka u prvoj rundi negi tek u drugoj..

Bilo bi lijepo da zavrsi ovu mrcinu...
To sto je laksi vjerojatno je zato da se moze brze kretat i eskivirat udarce u prvoj rundi...
Francis naravno da ide na jednu bombu jer ba sta drugo da ide? Na hrvanje ili sub ili bjj.. malo morgen.. on jedino tako zna zavrsiti mec i logicno je ne mijenja taktiku kad je jednodimenzionalan borac..
Vjerujem jedino da ce malo manje ofanzivan bit cisto da ne istane bez zraka u prvoj rundi negi tek u drugoj..
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Stvarno ne znam kakav ishod glavne borbe očekivati, ali to mi je jedna od najintrigantnijih borbi unazad ne znam koliko. Naravno, bit će prisutan i onaj poseban stres kod svakog poteza u borbi zbog navijanja za Stipu, ali stvarno jedna od najiščekivanijih borbi što se mene tiče.
Baš me zanima hoće li Stipe ponovo uspjeti preživjeti Ngannouove bombe (prošli put je popio dosta čistih udaraca), hoće li Ngannou opet krepati nakon prve runde... Gledam baš Ngannouove rezultate, ima čak on dosta submissiona, baš sam komentirao s frendom kako bi bilo zanimljivo da on krene s rušenjima i možda proba iznenaditi Stipu, iako je to teško za očekivati, njegovo glavno i sasvim dovoljno opasno oružje je u šakama.
U svakom slučaju, ako Stipe ponovo dobije ovu zvijer, njegova reputacija jednog od najvećih ikad postaje zacementirana
Baš me zanima hoće li Stipe ponovo uspjeti preživjeti Ngannouove bombe (prošli put je popio dosta čistih udaraca), hoće li Ngannou opet krepati nakon prve runde... Gledam baš Ngannouove rezultate, ima čak on dosta submissiona, baš sam komentirao s frendom kako bi bilo zanimljivo da on krene s rušenjima i možda proba iznenaditi Stipu, iako je to teško za očekivati, njegovo glavno i sasvim dovoljno opasno oružje je u šakama.
U svakom slučaju, ako Stipe ponovo dobije ovu zvijer, njegova reputacija jednog od najvećih ikad postaje zacementirana

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Oko 6, 6 i 10 možda...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Jebiga, bolji je pobjedio!
Svaka čast novom prvaku!
Imao sam krivu procjenu Ngannua, pripremio se vrhunski za ovu borbu i nije Miočiću dao skoro nikakvu priliku da ga ugrozi...
Svaka čast novom prvaku!

Imao sam krivu procjenu Ngannua, pripremio se vrhunski za ovu borbu i nije Miočiću dao skoro nikakvu priliku da ga ugrozi...
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Strasno je koliko je Francis moćan nema sta zasluzena pobjeda, frajer je stroj. Ali sam siguran da cemo gledat i trecu borbu.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Dobro je Miočić došao do druge runde. Da je netko drugi stajao u oktagonu umjesto njega, ne sumnjam da bi borba bila prekinuta u prvoj rundi. Ngannou zaslużeno osvojio naslov, Miočić za njegov standard jako loš. Sad nam najvjerovatnije slijedi borba Jonesa i Ngannoua iako da sam na mjesto Jonesa dvaputa bih promislio. Miočić će sada trebati par mjeseci da se oporavi a onda bi po meni bilo logično da ide na Derricka Lewisa
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Mislim da mu je mirovina najbolja opcija i iskreno mu to želim.
Tri borbe protiv Cormiera i ova sad su ga totalno potrošile i bojim se da bi mu idućih par borbi samo sjebalo reputaciju, bespotrebno.
Tri borbe protiv Cormiera i ova sad su ga totalno potrošile i bojim se da bi mu idućih par borbi samo sjebalo reputaciju, bespotrebno.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Pogledao ponovo borbu i drugi dojam Stipine prestave je još lošiji, Ngannou ga je nadvladao u svim spektrima i ishod borbe od prve minute je bio izgledan. Uz to je Ngannou pokazao visok respekt prema Stipi i nije se samo tako zalijetao u napade, a moglo je to čini mi se i kraće trajati.
No, koliko god mi je žao Stipe zbog teškog poraza, drago mi je da je Ngannuo pokazao višedimenzionalnosti u pristupu i taktici, te nije postao prvakom na osnovu jedne "bombe" u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Naravno, to je za Stipin mogući revanš (koji je malo izgledan i ne baš mu potreban) i sve ostale potencijalne izazivače mnogo više deprimirajuće, ali je ljestvica teške kategorije s tim podignuta jednu stepenicu više.
https://twitter.com/francis_ngannou/status/1376068551409160196 Blachowicz prije dva vikenda spriječi da naslove prvaka u četiri težinski najveće kategorije drže borci iz Afrike...
No, koliko god mi je žao Stipe zbog teškog poraza, drago mi je da je Ngannuo pokazao višedimenzionalnosti u pristupu i taktici, te nije postao prvakom na osnovu jedne "bombe" u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Naravno, to je za Stipin mogući revanš (koji je malo izgledan i ne baš mu potreban) i sve ostale potencijalne izazivače mnogo više deprimirajuće, ali je ljestvica teške kategorije s tim podignuta jednu stepenicu više.
https://twitter.com/francis_ngannou/status/1376068551409160196 Blachowicz prije dva vikenda spriječi da naslove prvaka u četiri težinski najveće kategorije drže borci iz Afrike...