Internet je jednostavno prevelik, i još dugo vremena će biti ljudi koji ne razumiju da oni mogu samo za sebe odlučiti vole li ili ne vole Mazepina, ali ne mogu odlučiti hoće li on voziti ili neće. Tako da #WeSayNoToMazepin neće nikud otići tako skoro. Ali, isto kao što ne podmiruju dugove Haasa, tako nemaju pravo ni na poslovne odluke s njihove strane. To što je lik seljačina će se vjerujem vrlo brzo pokazati na stazi, neće on dugo ostati u F1. Ali naravno, zabavno je gledati ovu "woke" histeriju ljudi koji misle da imaju neko pravo birati tko će što raditi.
Kao mladi pratitelj Formule 1 upoznat sam s Matthewom Gallagherom jos od vremena kada sam imao 14-15 godina. Naime, danas je on F1 novinar i voditelj WTF1 ekipe, a dijelu publike poznat je i pod imenom Xmattyg gdje je na svom youtube kanalu snimao F1 igrice. Bio je jedan od najzanimljivijih likova s podrucja F1 igrica zbog cestog zivciranja koje je meni osobno kao tinejdzeru bilo smjesno za pogledati s vremena na vrijeme. Nakon sto je prestao snimati taj “content” prestao sam i pratiti njegov rad. Ovaj cirkus koji je napravio s tim #WeSayNoToMazepin izrazito me razocarao s obzirom da sam jedan od onih koji, u najmanju ruku, preziru modernu eru sporta i sve ove “vrijednosti” koje nam je moderno doba donijelo. Priznajem, malo je i do mojeg tezeg prihvacanja tudih misljenja, ali ovakav cirkus me samo rastuzi pa tek onda shvatim kako povratka na staro (nama u F1 svijetu “lijepo doba”) nema. Nekad ozbiljan sport s hrpom ozbiljnih ljudi natjecateljskog duha, danas cirkus i hrpa materijalizma i ljudske pohlepe. Nece biti kraj dok se ne izvuce i posljednja lipa. Svi smo ovdje svjesni kako Mazepin u pravednome svijetu ne bi bio u prvome redu za vozacko mjesto u F1, no eto nismo u takvome svijetu. Danas Formula 1 postaje biznis, a ne sport. Na kraju krajeva ako je Mazepin dobar vozac on ce i u sportu ostati. Kao fan sporta uopce me ne interesira je li Nikita simpatican lik, zabavljac, moderni gladijator ili bilo sto od ostalih osobina koje vozac u F1 moze poprimiti. Ukoliko je dobar vozac on ce i zasluziti svoje mjesto, a njegov napredak biti ce zanimljivo pratiti. Osobno bih volio kada bi zacepio usta svim tim “pratiteljima” sporta koji ga naveliko zele izbaciti van iz F1 samo na temelju njegovog odgoja i ponasanja. Nazalost, kao slag na tortu, vodstvo F1 u takvim “pratiteljima” vidi zaradu i njima podreduje svo reklamiranje. Ako nista, neizmjerno mi je drago sto sam imao priliku gledati neka ljepsa vremena
Nisam upoznat za prijašnjim radom Matta, taj WTF1 portal čak je jedno vrijeme bio okej, dalo se tu pročitati članka i bilo je interesantnih stvari. U posljednje 2-3 godine oni su mi se totalno degradilirali i postali obična meme sprdnja. Ništa korisno nema za vidjeti ili čuti. Meni kao hc pratitelju F1, gdje oni rade samo sprdnju od vozača, sporta i svega baš smeta. Možda je mlađim gledateljima to baza i privuć će ih k sportu. Još sam popi*dio kad je taj šarlatan dobio priliku voziti Renaultov bolid iz 2017. Antipatičan, ne humoristična, cringe, dosadan... Nastavite niz.
To što je Mazepin seljačina može ga diskalifkovati ako tim za koji nastupa procijeni da ruši ime brend, tradiciju i to bi bila regularna odluka. U ovom slučaju što je ovu ufatio ako ga nije tužila za seksualni napad i ako ga je branila ko smo mi da sudima.
Ibarac00 je napisao/la: 23.12.2020., 21:58
Nisam upoznat za prijašnjim radom Matta, taj WTF1 portal čak je jedno vrijeme bio okej, dalo se tu pročitati članka i bilo je interesantnih stvari. U posljednje 2-3 godine oni su mi se totalno degradilirali i postali obična meme sprdnja. Ništa korisno nema za vidjeti ili čuti. Meni kao hc pratitelju F1, gdje oni rade samo sprdnju od vozača, sporta i svega baš smeta. Možda je mlađim gledateljima to baza i privuć će ih k sportu. Još sam popi*dio kad je taj šarlatan dobio priliku voziti Renaultov bolid iz 2017. Antipatičan, ne humoristična, cringe, dosadan... Nastavite niz.
Slažem se, jedan od najiritantnijih likova vezanih za F1.
Što se tiče Mazepina, žalosno je da se uopće pomišljalo pokretati neki progon protiv njega kad je već ženska izjavila da nema uopće problema sa time što se dogodilo. Još je žalosnije da su navijači potpaljivali vatru. Isti oni kojima je Hunt bio ikona. Licemjerje.
Sutra Haas.
Možda ipak bude malo i pink boje? Budući da je BWT vrlo skromno prikazan na Aston Martinu?
Koliko se sjećam BWT baš želi biti DOBRO reklamiran u F1........
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Ibarac00 je napisao/la:Americka momčad, ruska zastava na liveriji.
Nekako nemaštovito, jednostavno.
Vjerojatno će se tako i voziti.
Ocekujem ih na posljednjem mjestu ove godine.
Jedino što imaju zanimljivu vozačku postavu. Možda bolid od ničeg počne da bude solidan iako je teško u to povjerovati. [ link do slike ][ link do slike ]
Nemaštovito?
Prva stvar, ovako drastična promjena identiteta, gdje se sponzor nalazi preko cijelog bolida očito donosi popriličanu svotu novaca.
Drugo,kombinacija crvene bijele i plave je meni uvijek bila primamljiva na bolidima, motorima itd, ali oke to je stvar ukusa.
Treće, itekako je maštovito. Tko je od nas i u najluđim snovima mogao sanjati Rusku zastavu na američkom timu.
F12000 je napisao/la: 04.03.2021., 10:17
Ne bi me čudilo da FIA-i padne na pamet da zabrane izgled sponzora jer previše podsjeća na rusku zastavu.
Oni uvijek mogu reći da je to samo kombinacija boja koja ne predstavlja rusku zastavu, dakle slučajnost. I kako će dokazati da predstavlja rusku zastavu kada su to samo boje, bez ostalih obilježja poput grba itd...?
Nikako.
Ne bi me čudilo da FIA-i padne na pamet da zabrane izgled sponzora jer previše podsjeća na rusku zastavu.
Oni uvijek mogu reći da je to samo kombinacija boja koja ne predstavlja rusku zastavu, dakle slučajnost. I kako će dokazati da predstavlja rusku zastavu kada su to samo boje, bez ostalih obilježja poput grba itd...?
Nikako.
Ce da se uvrijede susjedi iz Slovenije, Slovacke..... Vjerojatno ih ima jos... I da predstavlja zastavu, bez same zastave ili nacionalnog obiljezja ne moze bit zabranjeno jer je to samo boja...
Nikako.
Ce da se uvrijede susjedi iz Slovenije, Slovacke..... Vjerojatno ih ima jos... I da predstavlja zastavu, bez same zastave ili nacionalnog obiljezja ne moze bit zabranjeno jer je to samo boja...
Nemoj nas preko Drine da izostavljaš Okreneš rusku zastavu bez grba naopako i eto srpske zastave i obrnuto. Po meni isto loše rešenje za izgled bolida ali šta je tu je. Dve stvari me raduju, povratak prezimena Schumacher i da je Seb ponovo čini mi se onaj stari. Od ovih mojih ne očekujem ništa, ipak smo mlada ekipa