General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Pocivao u miru legendo
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nažalost, Mustafu je u 2020. godini zatekla najpogubnija kombinacija: starost+karcinom+Covid19 
Kako god, legende više nema, ali ostat će njegova djela iza njega. Nek mu je vječna slava!

Kako god, legende više nema, ali ostat će njegova djela iza njega. Nek mu je vječna slava!

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Prije nekih 7 tjedana sam komentirao nešto loše o korona virusu pa su me blokirali vrli moderatori, pa nisam ni dolazio na forum barem 5 tjedana i sad kad dođem,svaki put,ali svaki svaki svaki put se moram ulogirat što je iznimno iritirajuće pa manje komentiram ( možda je to i bio cilj,ko će ga znati ) ,ali imam jedno pitanje pa neka odgovori bilo tko.
Gdje je moj frend McLarenovac Alky ? Nestao je s foruma baš u stilu nestajanja McLarenovog "pacea" u utrci
Gdje je moj frend McLarenovac Alky ? Nestao je s foruma baš u stilu nestajanja McLarenovog "pacea" u utrci

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Pa vidi se da te nema. Ja sam stalno ovdje. Cak sam i jedini primjetio da tebe nema , i pitao kolege gdje si nestao jer te nije za cut
.
A ako je 4to mjesto , sekunda do podijuma loš race pace , onda neka je loš

A ako je 4to mjesto , sekunda do podijuma loš race pace , onda neka je loš

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Blokali me jer sam kritizirao mjere vezano za koronu i eto,sad svaki put kad dolazim,moram se ponovno ulogirat a toliko vremena nemam pa mi se nekad i ne da.AlkY je napisao/la: 07.12.2020., 19:00 Pa vidi se da te nema. Ja sam stalno ovdje. Cak sam i jedini primjetio da tebe nema , i pitao kolege gdje si nestao jer te nije za cut.
A ako je 4to mjesto , sekunda do podijuma loš race pace , onda neka je loš![]()
A pratim stalno i pratit ću..možda otvorim profil s novim imenom da se riješim ove muke.. ne mogu opisat kako je ovo loše što svaki put kad hoću komentirat moram pisat šifru,a na onom dijelu portala ni ne mogu više komentirat ispod članaka..koma
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Opet potres u Zagrebu, jacina 5 richtera 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Potez Sisak Petrinja 2 komada oko 5... I nekoliko jacih.. Ujutro me taman probudio i onda jos jedan taj jaci dok sam kavicu pio..
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Mene je isto probudilo, jugozapad Zagreba. Imao sam dojam da nije tako snažan u odnosu na onog iz ožujka, ali onda sam vidio da je Petrinja zapravo epicentar...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Onaj iz ozujka me nije probudio jer sam bio budan
i osjetio se kako dolazi iz daljine i dosta dobro se treslo...
Ovaj danas je samo lagano zaljuljao kod mene oko Zapresica..
Jedna prigodna

Ovaj danas je samo lagano zaljuljao kod mene oko Zapresica..
Jedna prigodna

Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 28.12.2020., 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Haha... Vidi fakat...wapi je napisao/la: 28.12.2020., 09:21 BTW znate li kako se na hrvatskom kaže Oxford?
Volovčica.
Dakle u Oxfordu me probudilo, ali nije bilo divlje kao na Manolićev stoti rođendan. Inače i tada smo par dana ranije uveli propusnice....
I kafane nemoj zaboravit
Zadnji put kad ste zatvorili kafane isto je bio potres samo velim - tako nekako je bilo
Fino Alla Fine
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Slažem se.CrashOverride je napisao/la: 28.12.2020., 09:25
I kafane nemoj zaboravit
Zadnji put kad ste zatvorili kafane isto je bio potres samo velim - tako nekako je bilo
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@LH44 Potencijalno "savršena", aa?
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
wife material

- Frantic
- Formula 1
6,3
Petrinja.
Opet ista regija.
Ovo je bilo žestoko, kad se u Tuzli (i to na prizemlju) treslo.
Jako ružan osjećaj.
Ne mogu ni zamisliti kakav osjećaj imaju oni koji su bliže ili neposredno na udaru.
Petrinja.
Opet ista regija.
Ovo je bilo žestoko, kad se u Tuzli (i to na prizemlju) treslo.
Jako ružan osjećaj.
Ne mogu ni zamisliti kakav osjećaj imaju oni koji su bliže ili neposredno na udaru.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”