Pa da. Moraš bit baš teška seljačina da to objaviš.
Haas F1 Team
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ma definitivno sam na strani onih koji kazu da nije nista strasno normalna zezancija muskarca i zene al dobro rece neko da je jeo neka sojina govna i gladio muskoga sve bi bilo u redu..jer danas si najebao ako si bijeli heteroseksualni muskarac odma si ženomrzac..

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pa jesi li prošitao ostatak moga komentara. Izgleda da je ta ženska iz zajebancije objavila to na njegovom instagramu. I ček je sebe tagovala...
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Pa svejedno je on kriv jer joj je o dopustio.. A nije nemoguće da je to ona rekla samo da njemu spasi guzicu, njoj je svejedno..Pastor je napisao/la: 09.12.2020., 15:40Pa jesi li prošitao ostatak moga komentara. Izgleda da je ta ženska iz zajebancije objavila to na njegovom instagramu. I ček je sebe tagovala...
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
A ta je neka fešn model i ovo će joj samo podić klikove. Sisa prstić, a iza kamere vjerojatno radi goblene.
Jbg prvim uštekavanjem kabela radi interneta isplivao je sav šljam na površinu.
Nekog video proslavi, nekog pokopa od sramote. Tako je to u modernom onlajn svijetu. Dekadencija.
Jbg prvim uštekavanjem kabela radi interneta isplivao je sav šljam na površinu.
Nekog video proslavi, nekog pokopa od sramote. Tako je to u modernom onlajn svijetu. Dekadencija.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Win Win situacija..
Nikita ce nesto da umoci a ona ce dobit XY novih followera, musterija i sta vec ne
Nikita ce nesto da umoci a ona ce dobit XY novih followera, musterija i sta vec ne

Fino Alla Fine
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
misliš da već nije umočio ? i to pol minute nakon objave videa odmahCrashOverride je napisao/la: 09.12.2020., 19:13 Win Win situacija..
Nikita ce nesto da umoci a ona ce dobit XY novih followera, musterija i sta vec ne![]()

- Pastor
- Formula 1
Pa ne znam, da je baš kako mediji prenose, mislim da joj nebi bilo svejedno... Ali ovo, na videu je okačila (ili okačio) link na njen instagram i piše: "shes the best". Šta sve nebi ove uradile za više pratitelja...f1zd je napisao/la: 09.12.2020., 15:55Pa svejedno je on kriv jer joj je o dopustio.. A nije nemoguće da je to ona rekla samo da njemu spasi guzicu, njoj je svejedno..
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/RacingLines/status/1337719158239334404
- Pastor
- Formula 1
Pametno. Pošto Ferrari ima više dobro plaćenih radnika, a samo su 3 isključena iz budget cap-a, prebacit će neke u Haas, da kod Haasa budu isključeni iz cap-a. Svakako će zajedno razvijati sve što je dozvoljeno. Ovaj budget cap će pomoći malim timovima više nego što se mislilo. Vjerovatno će Ferrari neposredno i plaćati ove ljude koje prebace u Haas, a za to će vjerovatno trebati i nekog sponzora nalijepiti Haasu. Tako će i Haas doći do budget cap-a. Možda Maserati, a možda i Alfa Romeo od 2022. Schumacher bi bio dobar ambasador za brand, a Haas ionako nema sponzora...
Vjerovatno će se desiti rastanak Saubera sa Alfom. A pošto im je šef Francuz, vrlo je moguće da će se povezati na sličan način sa Renaultom. To bi vjerovatno bio i kraj za Giovinazzija.
Vidim niko ne priča, ovo je 100-ta utrka za Haas. Da nisam vidio na bolidu, nebi ni znao.
Vjerovatno će se desiti rastanak Saubera sa Alfom. A pošto im je šef Francuz, vrlo je moguće da će se povezati na sličan način sa Renaultom. To bi vjerovatno bio i kraj za Giovinazzija.
Vidim niko ne priča, ovo je 100-ta utrka za Haas. Da nisam vidio na bolidu, nebi ni znao.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
To je vec after the fact..
Proslo pinkačima pa si kontaju zasto ne..
Haasu sigurno dobro dodje, Sauber je ocito zilaviji sto se toga tice, vjerujem da je takva suradnja sa Sauberom pozeljnija od strane Ferrarija ali je tu ocito nesto otislo u krivom smjeru..
Fino Alla Fine
- Pastor
- Formula 1
Sauber ima svu infrastrukturu koja im je potrebna. Dizajniraju sami svoj bolid. Samo nemaju love... Dok ovaj Haas nema praktički ništa. Skoro sve drugi rade za njih. A izgleda da će i dalje ostati tako, samo će umjesto Dallare dizajn bolida preuzeti Ferrari... Haas će izgledati kao sponzor na Ferrarijevom B timu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Znam da imaju ali sam mislio da ce oni postat FerkanB ali sam se prevario..
Haasu svakako vise pase ovako nesto, nemaju nista preko cega moraju prijeci da im Ferrari sefuje a obzirom kako izgledaju na stazi, svaka pomoc im treba..
Haasu svakako vise pase ovako nesto, nemaju nista preko cega moraju prijeci da im Ferrari sefuje a obzirom kako izgledaju na stazi, svaka pomoc im treba..
Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
čitam na poleposition fb-u kako se dogodile promjene na instagram profilima mazepina i fittipaldija, pa špekuliraju kako će pietro zamijenit nikitu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
U kakav cirkus od ekipe se pretvorio Haas. Pocevsi od same cinjenice da su kao americka ekipa dosli u europski sport u doba kada se svim silama F1 zeli nametnuti americkoj publici, a oni donijeli nista novoga, stovise, postali B ekipa. Proslogodisnji kaos s Rich Energy ekipom bilo je zalosno za gledati pa sve preko zalosnih predstava obojice vozaca koje vodstvo cijelog tima nije uspjelo “ukrotiti” pa sve do, evo, ovog “reality” programa s Mazepinom koji jos nije niti sjeo u F1 bolid. Ocito je postao globalni trend okomiti se na ljude s novcem, a sve njihove uspjehe pripisati dubokom dzepu, pogotovo ako je taj duboki dzep zapravo dzep njihovih roditelja. Citao sam o ne bas tako bajnoj povijesti Mazepina, ali budimo realni vise od 50% ovih koji danas pisu po drustvenim mrezama #wesaynotomazepin prate F1 novosti preko Tik Toka, a o legendama ovoga sporta znaju samo ono sto vide na novonapravljenim memeovima. Vodeci se tom logikom kako od tako nekoga ocekivati da zna nesto o Mazepinu ili bilo kome manje poznatome. Ne zelim ulaziti u price je li taj decko zasluzio mjesto u F1 svojim rezultatima, za koje ipak moram reci da me podsjecaju na Latifijeve ili Albonove, ali napraviti ovakav cirkus oko obicnog Instagram storya u najmanju ruku je zalosno, ali to samo pokazuje u kakvom se stanju nalazi danas F1 kao sport i tko taj sport uopce prati...Drugim rijecima, kada “F1 fanatici” znaju vise o pozadinskoj prici iza storya na kojem Mazepin dira curu za sise, nego od toga tko su osobe poput Montoye, Alonsa, Raikkonena, Hakkinena...onda je sve, cini se, jasno. Ocekivano, u danasnjem “snowflake” svijetu gdje trendovi u medijima imaju ogroman, da ne kazem neogranicen, utjecaj ocekivano je da ce s marketinske strane Mazepin nakon ovoga ostati poprilicno ostecen. Kao slag na tortu, citam one komentare o jednakosti zena i muskaraca kao argument u raspravi protiv Mazepina. Mislim da je nepotrebno i komentirati to i da ce se svatko normalan nasmijati na cjelokupnu situaciju. Bilo kako bilo, zalosno je gledati u kakvoj se situaciji se nas najdrazi sport danas nalazi. Da se razumijemo, nisam ja tu Mazepinov odvjetnik jer, ipak, ovo je s njegove strane bilo vrlo neprofesionalno izvedeno, no to i dalje ne bi trebalo utjecati na njegovu vozacku karijeru. Vjerujem da je ovakav ishod ponajvise rezultat njegove antipaticnosti fanovima.
-
mateo_united44
- Karting
- S nama već: 4 god 6 mj
Ma iskreno, ne bi ja rekao da je to sad stvar samo F1, nego ljudi općenito u svijetu zabadaju nos di im nije mjesto. Mislim slažem se, nije baš pokazao profesionalizam, a nije još ni startao...tako da mu to definitivno nije trebalo. Ali baš sad tolika halabuka na njega, zbog takve gluposti...Alonso king je napisao/la: 21.12.2020., 14:45 Bilo kako bilo, zalosno je gledati u kakvoj se situaciji se nas najdrazi sport danas nalazi. Da se razumijemo, nisam ja tu Mazepinov odvjetnik jer, ipak, ovo je s njegove strane bilo vrlo neprofesionalno izvedeno, no to i dalje ne bi trebalo utjecati na njegovu vozacku karijeru. Vjerujem da je ovakav ishod ponajvise rezultat njegove antipaticnosti fanovima.
A i koliko se sjećam (vidio sam jednom taj story) njoj to nije baš smetalo, a i zgodnička je curka, tako da se majstor sigurno dobro proveo

Uglavno, mislim da ljudi trebaju gledat sebe i svoja posla, a ne skakat na svaki story ili glupost objavljenu na instagramu (dok se to naravno ne kosi s nekim osnovnim ljudskim pravima itd...)
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
https://twitter.com/HaasF1Team/status/1341731640549240835