McLaren
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
McLaren napokon ubire plodove dobrih odluka.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ovo je upućeno navijačima Mclarena tipa @Alky (Mogu podnijeti da Ferrari završi ispred nas, ali ne i da "kopija" završi ispred nas), @Flywalker, i sl.
Nije upućeno vama, što navijate za Mclaren i Hamiltona (ima tu još forumaša, prepoznaće se), ili navijačima Mclarena koji Ferariju žele konstatno neuspjeh i loše rezultate, nevezano za Mclaren (da ja makar napisano da žele neuspjeh Ferrariju u borbi protiv Mclarena, ne bi "A" reko, prepoznaće se i oni), kao ni onim navijačima Mclarana koji sa Hamiltonom/Mercedesom "prcaju" Ferrarijevce (iako Hamiltona/Mercedes uopšte "ne mirišu", ali samo neka je kontra Ferrarija).
No hard feelings.....
Nije upućeno vama, što navijate za Mclaren i Hamiltona (ima tu još forumaša, prepoznaće se), ili navijačima Mclarena koji Ferariju žele konstatno neuspjeh i loše rezultate, nevezano za Mclaren (da ja makar napisano da žele neuspjeh Ferrariju u borbi protiv Mclarena, ne bi "A" reko, prepoznaće se i oni), kao ni onim navijačima Mclarana koji sa Hamiltonom/Mercedesom "prcaju" Ferrarijevce (iako Hamiltona/Mercedes uopšte "ne mirišu", ali samo neka je kontra Ferrarija).
No hard feelings.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Hvala lepo

Nadamo se da ćete i vi dogodine bit barem malo konkurentniji i da nam zaprijetite za treće mjesto

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Optimistican sam jer idemo u pravomz smjeru. Novi sponzor je tu, dakle bice priliv svjezeg kapitala, i zato mi je drago sto se ekipa vodi na "americki" nacin. U Ricciardu ponovo imamo vozaca koji zna kako se pobjedjuje u utrci, i uz kojeg Lando moze dalje brusiti talent. Mercedesov pogon vraca dobre uspomene, a 2022. donosi ko zna sta.
Zasluzili smo ovo trece mjesto itekako
Zasluzili smo ovo trece mjesto itekako

- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Po toj logici, ako navijaš za McLaren, onda ne možeš za Hamiltona i obrnuto. Ali zato možeš za ferrari i protiv Hamiltona. Prepoznat će se oni kojih ide.
Da li će zamjena renaulta.mercedesom biti pun pogodak tek trebamo vidjeti. Nije renault bio toliko loš ove godine. Čak mi se čini da su napravili najveći pomak od svih proizvođača.
Da li će zamjena renaulta.mercedesom biti pun pogodak tek trebamo vidjeti. Nije renault bio toliko loš ove godine. Čak mi se čini da su napravili najveći pomak od svih proizvođača.

- _bataziv_0809
- Formula 1
[youtube]kVJ2ROZdzSY[/youtube]
Cast je biti navijac McLarena
Tako se tretiraju rivali, tako se tretiraju vozaci koji odluce napustiti ekipu pa makar prelazili najvecem rivalu i arhiprotivniku

Cast je biti navijac McLarena

Tako se tretiraju rivali, tako se tretiraju vozaci koji odluce napustiti ekipu pa makar prelazili najvecem rivalu i arhiprotivniku

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
_bataziv_0809 je napisao/la: 16.12.2020., 11:45
Cast je biti navijac McLarena![]()
![]()
Tako se tretiraju rivali, tako se tretiraju vozaci koji odluce napustiti ekipu pa makar prelazili najvecem rivalu i arhiprotivniku![]()
![]()
There i fixed it

hmm, na tvom citiranom postu video radi a meni ne? wtf?
edit3: proradilo!

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zak je lijepo sredio ekipu 

- Clark
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
Video za sve pohvale._bataziv_0809 je napisao/la: 16.12.2020., 11:45
Cast je biti navijac McLarena![]()
![]()
Tako se tretiraju rivali, tako se tretiraju vozaci koji odluce napustiti ekipu pa makar prelazili najvecem rivalu i arhiprotivniku![]()
![]()
Od mrskih rivala postali su mi možda i najsimpatičnija momčad kroz zadnje dvije sezone.
Mislim, i dalje su mi ludi Talijani na prvom mjestu, ali da tek sad počinjem pratiti F1, vjerojatno bi mi McLaren bio prvi pick za osobnog favorita.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Clark je napisao/la: 16.12.2020., 17:55
Video za sve pohvale.
Od mrskih rivala postali su mi možda i najsimpatičnija momčad kroz zadnje dvije sezone.
Mislim, i dalje su mi ludi Talijani na prvom mjestu, ali da tek sad počinjem pratiti F1, vjerojatno bi mi McLaren bio prvi pick za osobnog favorita.

Jako su simpaticna ekipa sa puno duha i neusiljenog humora. Od Smooth Operatora preko I'm movin' up and down side to side like a rollercoaster, Landovog već legendarnog sjedanja na plastičnu stolicu nakon odustajanja iz utrke, pa sve do ovog zadnjeg zezanja sa Zakovim američkim akcentom. A i auto je postalo solidno i evo ga P3 se uhvatio.
Ocekuje se da ce se dobra atmosfera nastaviti dolaskom Ricciarda, a i da ce on kao neko ko zna kako se pobjedjuje u utrci, donijeti neophodno iskustvo i liderstvo. Sve u svemu, McLaren raste iz godine u godinu, a dokaz tome je da ga simpatisete i vi tifosi

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Pastor je napisao/la: 17.12.2020., 08:51 bata, potpis ti je u http formatu pa ga prikazuje kao link.
Jesam li ja ćorav, ili se sad ne mogu smajliji ubaciti iz ovog kompakt editora?
“Off Topic”
Nisi ćorav, na tvoju sreću.
Trebaš kliknuti na "Napredno uređivanje i prikaz".
Onda će se ukazati.

Trebaš kliknuti na "Napredno uređivanje i prikaz".
Onda će se ukazati.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”