Sebastian Vettel
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Biti će čudno gledati ga u novom kombinezonu.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Koja bi bila 16. pobjeda?Iceman je napisao/la: 13.12.2020., 17:37 Šteta što je zadnja sezona završila u tužnom tonu, ali hvala Sebu na lijepih 15 tj 16 pobjeda .
Vrlo dobar vozač i još bolji čovjek. Ponajbolji karakter na gridu.
Želim mu dobar stint u Aston Martinu.
Sretno![]()

Ako je 15. ona u Kanadi?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
Ja kao vatreni navijač Ferrarija mu zelim da svima ako je moguće ispraši guzice sledeće sezone. Bilo je ovo i lepih i ružnih par sezona gde je ruku na srce imao 1 sansu za titulu ali sto zbog greski tima i njegovih samih nisu uspeli da osvoje titulu. Ostaje žal ali sa druge strane, vozio je za svoj tim koji je voleo od malena i koji je vozio i njegov idol. Nedoatajace mi jer mi Lec nije legao a ni Sainc iako su obojica extra vozači. Ferrari pre svega ali i jedno veliko forza SEB!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
A 15.ta je u Kanadi? Onda sam omašio fudbalFrantic je napisao/la: 13.12.2020., 18:31Koja bi bila 16. pobjeda?Iceman je napisao/la: 13.12.2020., 17:37 Šteta što je zadnja sezona završila u tužnom tonu, ali hvala Sebu na lijepih 15 tj 16 pobjeda .
Vrlo dobar vozač i još bolji čovjek. Ponajbolji karakter na gridu.
Želim mu dobar stint u Aston Martinu.
Sretno![]()
![]()
Ako je 15. ona u Kanadi?![]()

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Da, dragom sebu sve najbolje. Losa sezona iza njega, cak cijeli izlet u ferr nije prosao kako su se sve tri strane nadale. On, ferr i mi. Al ide se dalje.
Ako je AM odlucio zestoko uci u f1, dovuci ce imena u momcad i ne zvuci nemoguce da za 2-3 godine AM isporuci jak bolid i sebu sansu za naslov.
Malo mi ga zao, prosao je on pakao u italiji. Teski su talijani i komolicirani samo sto on o tum stvarima nece javno jer je gospodin i dobar decko, posten!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ako je AM odlucio zestoko uci u f1, dovuci ce imena u momcad i ne zvuci nemoguce da za 2-3 godine AM isporuci jak bolid i sebu sansu za naslov.
Malo mi ga zao, prosao je on pakao u italiji. Teski su talijani i komolicirani samo sto on o tum stvarima nece javno jer je gospodin i dobar decko, posten!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/Charles_Leclerc/status/1338193305243439104

Vettelova oproštajna poruka Leclercu.

Vettelova oproštajna poruka Leclercu.
To Charles, you are the most talented driver I came across in 15 years of F1. Don't waste it.
Whatever you do be happy and smile. Thanks for everything.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 13.12.2020., 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Poruka od Seba prema Charlesu na kacigi
"To Charles, you are the most talented driver I came across in 15 years of F1. Don't waste it."
"Whatever you do to be happy and smile. Thanks for everything!"
-Seb
"To Charles, you are the most talented driver I came across in 15 years of F1. Don't waste it."
"Whatever you do to be happy and smile. Thanks for everything!"
-Seb
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Grazzie Seb!
Emocije su me baš opucale malo prije...
Nadam se boljim vremenima i novim pobjedama!!!

Emocije su me baš opucale malo prije...
Nadam se boljim vremenima i novim pobjedama!!!

- grga Verified
- Karting
- Navija za: dobro utrkivanje
Ja ne mislim da nije prokljuvio. Samo što nije njegov nivo da potencira, tj. uzvraća negativu. Dapače, on istu amortizira, odnosno prihvati na sebe. Možda to (nekima) zvuči naivno, ali takvi ljudi zaslužuju najveće poštovanje. Ljudskost je vrlina bitnija od brzine.Iceman je napisao/la: 13.12.2020., 21:23 Cudim se da pametni i dobri Seb nije prokljuvao ovaj zlobni smajlić
Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Koji zlobni smajlic?

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Na Leclerca misli....i normalno da ga je Seb prokužio, samo što nije takav da ide na tu razinu, grga je gore sve objasnio.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.