Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
reso20 je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:
reso20 je napisao/la:Ovaj video se fino poklapa s vijestima da je bolid upalio kako su i rekli prije par dana... Fino cure vijesti.
Ekipa na pocetku videa mi se ne doima opusteno, znaci radi se punom parom i vjerujem da potvrduje ona vijesti da postoje neki problemi.

Hatt daj nadji zvuk motora iz 2015 iz ove garaze.
Kakav bezvezan zaključak :facepalm: :facepalm:
Pa ovakve stvari poput prvog paljenja motora su ozbiljne pa neće se cerekati i zahebavati oko tih stvari...uz to to je ozbiljan tim kao i većina na gridu...nisu Manor.
Vidjet ćemo vrlo brzo.... Paljenje motora nije ozbiljna stvar, ne idu na Mjesec ili Mars da mora iz prve biti sve precizno ili da imaju samo 1 pokušaj... I ne, ne slažem se s tobom da je to ozbiljno. Ekipa je trebala biti uzbuđena (na početku videa)stoga je po meni ono što sam i naveo, radi se punom parom i vjerujem da još ima puno posla pred njima koje je potrebno dotjerati i da postoje još neka pitanja na koje treba dati odgovore i riješenja...

Za ovih 1.5 sec, to je još uvijek manje od Mercedesa vjerujem koji bi trebao biti u prednosti.
Kak nije ozbiljno to je posao ne neko prese*avanje pred kamerama za ljude koji gledaju. Kompleksnost cijelog PU je jako slozena koju naglasavaju sve momcadi tako da je sve ovo jos jedna vjezba za nadolazecu sezonu kad se treba brzo intervenirati oko PU.

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
Ciki-F1 je napisao/la:
dmw je napisao/la:
Mr.Spaceguy je napisao/la:Novi Ferrari bi mogao biti 1.5sec brži od SF15-T.
Ma u Mercedesu su se usrali sve sa svojih 1000 konja [ link do slike ]
Iz Merca nisu izjavili da imaju ergelu s 1000 komada, več da je to dostižno s ovim PU po ovim pravilima., ali su rekli da misle kako će ih Ferr. pobijediti. Vidim da tebe posebno pogađa Ferrari uzdignut iz pepela. :thumbs:
Ma to je fora. Mercedes koji je u prethodne 2 godine pobedio na 32 trke a samo na 6 nije da kaze da ce ih neko pobediti :bonk:

Sto nisi procito sta je Hamilton rekao :gandalf:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Evo kako bi trebao izgledati novi Ferrari. Meni osobno dobro izgleda samo što mi smeta pretjerana crna boja. https://twitter.com/Gianludale27/status/698089342116487168

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja tipujem da ćemo vidjeti crveno, zlatno, bijelo, crnu kombinaciju.
Ovo gore mi je bezveze sa bijelo-crnom na poklopcu motora...ili tu koristi jednu boju ili vrati crveno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Čini mi se kao loše odrađen posao u photoshopu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
slika

Surprise, surprise :)
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DeGRDLYAndQ[/youtube]

Evo za kolegu @reso20 vidiš da se smješkaju sada :mrgreen:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Čak se i Kimi smije!!! :trep: :party: :cheer:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: mclaren
Mene samo interesuje jedna stvar ,sada kad iz Ferrarija stizu informacije da su jednaki sa Mercom da li ce to znaciti u slucaju da Hamilton pobedi Vettela da je bolji od njega ili ce i sam Vettel i navijaci opet da kukaju kako je Mercedes jaci :party:
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

dmw
Baniran
Baniran
Ma otkud Ferari zna kolko je Mercedes napredovao ne budite smesni.

josip123
GP3
GP3
fap je napisao/la:Mene samo interesuje jedna stvar ,sada kad iz Ferrarija stizu informacije da su jednaki sa Mercom da li ce to znaciti u slucaju da Hamilton pobedi Vettela da je bolji od njega ili ce i sam Vettel i navijaci opet da kukaju kako je Mercedes jaci :party:

Znamo da ga Hamilton ne može pobjediti. :thumbs: :pivo: :prcnjau:
Ayrton Senna

fap
Baniran
Baniran
josip123 je napisao/la:
fap je napisao/la:Mene samo interesuje jedna stvar ,sada kad iz Ferrarija stizu informacije da su jednaki sa Mercom da li ce to znaciti u slucaju da Hamilton pobedi Vettela da je bolji od njega ili ce i sam Vettel i navijaci opet da kukaju kako je Mercedes jaci :party:

Znamo da ga Hamilton ne može pobjediti. :thumbs: :pivo: :prcnjau:
jel to neki humor :facepalm:
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Bit će do bolida, pa moramo imati neko opravdanje, kao i vi, "to je svemirski vozač, nije do dominantnog Mercedesa"
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

fap
Baniran
Baniran
Ma samo da ga Kimi ne pobedi inace ima da vam pobegne bas kao sto je zbrisao i iz RBa

dmw
Baniran
Baniran
Ma samo da dovedu Rikarda u Ferari da vidis sta je peglanje :P

fap
Baniran
Baniran
Ili jos bolje da vrate Alonsa :jupije:

josip123
GP3
GP3
I vi stvarno mislite da bi ga uspjeli oni pobjediti? Pa necu svasta govoriti..... :facepalm: :facepalm: :rofl:
Sta bi onda trebali reci za Ricciarda ove godine. Malac Kvyat obrisao pod sa njim. A ja vjerujem da je Vettel sve ono radio namjerno. Jer mu je trebalo peto ili nize mjesto u poretku da bi raskinuo ugovor. I on je to i uradio, i napravio pravu stvar sa tim.

A osvoji li Vettel naslov ove godine, reci cete kako je Ferrari bio predominantan. :facepalm:

Btw. evo jos dvije slike.....
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Ayrton Senna

dmw
Baniran
Baniran
fap je napisao/la:Ili jos bolje da vrate Alonsa :jupije:
Mislim da Alonso nikad vise nece sesti u Ferari. Upropastili su mu karijeru.

josip123
GP3
GP3
dmw je napisao/la:
fap je napisao/la:Ili jos bolje da vrate Alonsa :jupije:
Mislim da Alonso nikad vise nece sesti u Ferari. Upropastili su mu karijeru.

Prijatelju, on je sam sebi unistio karijeru!!!! Najvise zbog svojih glupih i ajmo tako reci nepromisljenih poteza. Mjenjao je momcadi kada to nije trebao, radio glupe poteze. Prvi glup potez je ponovno vracanje u Renault. Pa je onda sam sebi unistio karijeru u Ferrariju. A mogao je doci do dva naslova. Je one 2010 godine Ferrari je zeznuo taktiku, ali poznavajuci Alonsa, trebao je bolje odvoziti. Pa covjek se cijelu utrku vozio iza Petrova!!! :zijev: :shock:
I onda 2012 je po meni sam kriv jer je drugi dio sezone imao veliku bodovnu prednost ispred Vettela, i na kraju je uspio sve to izgubiti. :facepalm:
I na kraju prelazak u Hondu. Sta reci.... :zubo:
Ayrton Senna
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡