Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Ovo je baš u rangu "lupio pa ostao živ". Štajaznam on je dokazao da nije baš bistar ali to mi se nekako sviđa kod njega. Znate ima likova koji nemaju baš dobru socijalnu inteligenciju ali kada se dovate onog u čemu su dobri (ono o čemu wapi priča) onda rasturaju. Nažalost ja sam slične prirode, bili ste i sami svedoci mojij raznih gluposti ali to me tera da se usavršavam.
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ljudi, da li sam samo ja u pitanju ili je njegov post u vrijeme prekida utrke bio bljak?

Ne znam ni sebi kako to da objasnim.
Imao sam dojam kao da opravdava svoju enormnu platu i kao da ga netko tjera da su utrkuje.
Uz to, čini mi se da je on poslednji koji bi trebao pisati o tome, posebnu u tom trenutku.

Kao da ništa vise od njega ne mogu prihvatiti pozitivno... :( Čim zine ja bih da se povuče i da ga ne gledam.
No!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja ne vidim ništa loše u tome što je Hamilton tweetao.

Imao je vremena, znamo da voli društvene mreže pa je i napisao nešto za fanove.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Što je tweetao?

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Goru izjavu je Verstappen dao.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Iceman je napisao/la: 30.11.2020., 11:21Što je tweetao?
Ovo
I'm so grateful Romain is safe. Wow... the risk we take is no joke, for those of you out there that forget that we put our life on the line for this sport and for what we love to do. Thankful to the FIA for the massive strides we've taken for Romain to walk away from that safely
Stvarno ne vidim što je tu loše.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Pa ako je samo to onda svaka čast jer jako su mu rijetke neke smislene, činjenično utemeljene i povijesno potkrepljene izjave. Zaslužuje čokoladicu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Iceman je napisao/la: 30.11.2020., 15:58 Pa ako je samo to onda svaka čast jer jako su mu rijetke neke smislene, činjenično utemeljene i povijesno potkrepljene izjave. Zaslužuje čokoladicu.
:thumbs:

Za boldano :klanjam: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Lewis pozitivan na PCR testu!!!!
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Eto prilike za interesantnom utrkom :chill:

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Sad kad pozovu moju babu, ona sjedne u merdžu 200D i odvali pp s tri desetinke ispred Bottasa. :)

Sad ćemo mi koji mislimo da je jednostavno pobijediti u Mercedesu dobiti prividni dokaz da nije jer će dovuć Miška potpuno van forme, posjest ga u kola i reć: "Vozi Miško!". A Miško izgubljen će se jedva kvalificirati u q3 ako i toliko.

Onomad 2009. kad se Massa opametio, u Ferrarija su posjeli razne likove. Svi oni su vozili F1 barem po Fioranu, čak ni Fisicchella koji je bio u treningu cijelo vrijeme nije uspio imati niti približne performanse vozaču koji je taj traktor vozio cijele godine. Doduše to je bio traktor, a ovo je Mercedes....

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sad kad im Bottas pokaže ko je baba :rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Evo nam Vandoorna nazad.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Rekrodni nizovi koji će biti prekinuti slijedeći vikend.
Impresivna lista :thumbs:

Most consecutive race starts 265 Record held since the 2017 Brazilian Grand Prix (ongoing)

Most consecutive points finishes 48 2018 British Grand Prix–2020 Bahrain Grand Prix (ongoing)

Most consecutive race finishes 48 2018 British Grand Prix–2020 Bahrain Grand Prix (ongoing)

Most consecutive race classifications 48 2018 British Grand Prix–2020 Bahrain Grand Prix (ongoing)

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Nazalost nece :thumbsd:

Ali ako nista drago ce mi biti vidjeti kako ce se neki drugi vozac snaci u tom bolidu, obzirom da bi u njemu "svako postao prvak" :mrgreen:
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Sada Formula E održava testiranje pred novu sezonu. Volio bih da Hulk upadne, ako ikako može, jer bi imao čitav vikend za pripremu. A u RP-u se dobro pokazao kada mu je cijeli vikend bio dostupan. Pobijedio je Strolla. Ali ipak imaju u Mercedesu svoje rezerve, tako da male su šanse.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Stara narodna kaže da se žena i auto ne posuđuju :chill:

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... mUI9b.html

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Lewis Hamilton is currently on an equal footing with Mick Schumacher's father when it comes to world titles. Max Verstappen downgraded the performance of the Brit by stating that any driver would win as much as Hamilton in the current Mercedes.

Mick disagrees: "If we look at a champion dominating an entire era, there is a risk that we are overlooking something important; the enormous amount of work it requires. The same goes for both Hamilton and my father. There is nothing normal about great success. It is an iceberg that we normally only see the tip of above the water."
slika

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Mali Mick školuje Maxa u izjavama. Ne pada prst daleko od cirkulara. S jedne strane tata i sin poprilični buzdovani, s druge poprilično na zemlji.

Edit: Zapravo ne u izjavama, nego u poštovanju prema protivniku i drugim vozačima.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡