Lewis Hamilton
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ovo je baš u rangu "lupio pa ostao živ". Štajaznam on je dokazao da nije baš bistar ali to mi se nekako sviđa kod njega. Znate ima likova koji nemaju baš dobru socijalnu inteligenciju ali kada se dovate onog u čemu su dobri (ono o čemu wapi priča) onda rasturaju. Nažalost ja sam slične prirode, bili ste i sami svedoci mojij raznih gluposti ali to me tera da se usavršavam.

- vlado Verified
- Formula 1
Ljudi, da li sam samo ja u pitanju ili je njegov post u vrijeme prekida utrke bio bljak?
Ne znam ni sebi kako to da objasnim.
Imao sam dojam kao da opravdava svoju enormnu platu i kao da ga netko tjera da su utrkuje.
Uz to, čini mi se da je on poslednji koji bi trebao pisati o tome, posebnu u tom trenutku.
Kao da ništa vise od njega ne mogu prihvatiti pozitivno...
Čim zine ja bih da se povuče i da ga ne gledam.
Ne znam ni sebi kako to da objasnim.
Imao sam dojam kao da opravdava svoju enormnu platu i kao da ga netko tjera da su utrkuje.
Uz to, čini mi se da je on poslednji koji bi trebao pisati o tome, posebnu u tom trenutku.
Kao da ništa vise od njega ne mogu prihvatiti pozitivno...

No!
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Goru izjavu je Verstappen dao.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ovo
Stvarno ne vidim što je tu loše.I'm so grateful Romain is safe. Wow... the risk we take is no joke, for those of you out there that forget that we put our life on the line for this sport and for what we love to do. Thankful to the FIA for the massive strides we've taken for Romain to walk away from that safely
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Iceman je napisao/la: 30.11.2020., 15:58 Pa ako je samo to onda svaka čast jer jako su mu rijetke neke smislene, činjenično utemeljene i povijesno potkrepljene izjave. Zaslužuje čokoladicu.

Za boldano

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Lewis pozitivan na PCR testu!!!!

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Sad kad pozovu moju babu, ona sjedne u merdžu 200D i odvali pp s tri desetinke ispred Bottasa. 
Sad ćemo mi koji mislimo da je jednostavno pobijediti u Mercedesu dobiti prividni dokaz da nije jer će dovuć Miška potpuno van forme, posjest ga u kola i reć: "Vozi Miško!". A Miško izgubljen će se jedva kvalificirati u q3 ako i toliko.
Onomad 2009. kad se Massa opametio, u Ferrarija su posjeli razne likove. Svi oni su vozili F1 barem po Fioranu, čak ni Fisicchella koji je bio u treningu cijelo vrijeme nije uspio imati niti približne performanse vozaču koji je taj traktor vozio cijele godine. Doduše to je bio traktor, a ovo je Mercedes....

Sad ćemo mi koji mislimo da je jednostavno pobijediti u Mercedesu dobiti prividni dokaz da nije jer će dovuć Miška potpuno van forme, posjest ga u kola i reć: "Vozi Miško!". A Miško izgubljen će se jedva kvalificirati u q3 ako i toliko.
Onomad 2009. kad se Massa opametio, u Ferrarija su posjeli razne likove. Svi oni su vozili F1 barem po Fioranu, čak ni Fisicchella koji je bio u treningu cijelo vrijeme nije uspio imati niti približne performanse vozaču koji je taj traktor vozio cijele godine. Doduše to je bio traktor, a ovo je Mercedes....
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Evo nam Vandoorna nazad.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Rekrodni nizovi koji će biti prekinuti slijedeći vikend.
Impresivna lista
Most consecutive race starts 265 Record held since the 2017 Brazilian Grand Prix (ongoing)
Most consecutive points finishes 48 2018 British Grand Prix–2020 Bahrain Grand Prix (ongoing)
Most consecutive race finishes 48 2018 British Grand Prix–2020 Bahrain Grand Prix (ongoing)
Most consecutive race classifications 48 2018 British Grand Prix–2020 Bahrain Grand Prix (ongoing)
Impresivna lista

Most consecutive race starts 265 Record held since the 2017 Brazilian Grand Prix (ongoing)
Most consecutive points finishes 48 2018 British Grand Prix–2020 Bahrain Grand Prix (ongoing)
Most consecutive race finishes 48 2018 British Grand Prix–2020 Bahrain Grand Prix (ongoing)
Most consecutive race classifications 48 2018 British Grand Prix–2020 Bahrain Grand Prix (ongoing)
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Nazalost nece
Ali ako nista drago ce mi biti vidjeti kako ce se neki drugi vozac snaci u tom bolidu, obzirom da bi u njemu "svako postao prvak"

Ali ako nista drago ce mi biti vidjeti kako ce se neki drugi vozac snaci u tom bolidu, obzirom da bi u njemu "svako postao prvak"

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Sada Formula E održava testiranje pred novu sezonu. Volio bih da Hulk upadne, ako ikako može, jer bi imao čitav vikend za pripremu. A u RP-u se dobro pokazao kada mu je cijeli vikend bio dostupan. Pobijedio je Strolla. Ali ipak imaju u Mercedesu svoje rezerve, tako da male su šanse.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Stara narodna kaže da se žena i auto ne posuđuju
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... mUI9b.html

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... mUI9b.html
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Lewis Hamilton is currently on an equal footing with Mick Schumacher's father when it comes to world titles. Max Verstappen downgraded the performance of the Brit by stating that any driver would win as much as Hamilton in the current Mercedes.
Mick disagrees: "If we look at a champion dominating an entire era, there is a risk that we are overlooking something important; the enormous amount of work it requires. The same goes for both Hamilton and my father. There is nothing normal about great success. It is an iceberg that we normally only see the tip of above the water."
Mick disagrees: "If we look at a champion dominating an entire era, there is a risk that we are overlooking something important; the enormous amount of work it requires. The same goes for both Hamilton and my father. There is nothing normal about great success. It is an iceberg that we normally only see the tip of above the water."

- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Mali Mick školuje Maxa u izjavama. Ne pada prst daleko od cirkulara. S jedne strane tata i sin poprilični buzdovani, s druge poprilično na zemlji.
Edit: Zapravo ne u izjavama, nego u poštovanju prema protivniku i drugim vozačima.
Edit: Zapravo ne u izjavama, nego u poštovanju prema protivniku i drugim vozačima.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.