VN Bahreina (Sakhir) 27.-29. studenog 2020.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Od svih mjesta za zaustavit se, bas na najgoremu. Steta sto ce ovo pod safety carom zavrsit, ali i steta velika za Pereza.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Šta izvode ovi u Benzu?
Kao prave dramu i napetost jel'?
Još je i Lando za kraj trebao pokupit ovog lika što je prrtrčavao stazu
Kao prave dramu i napetost jel'?

Još je i Lando za kraj trebao pokupit ovog lika što je prrtrčavao stazu

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 29.11.2020., 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
miki the pirate
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
Interesting tactics from merc sister team 

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Kasne sa ratom u racing pointu hahaahah

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Opet neki vatrogasac pretrčava stazu. Tom Pryce flashback :-(
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Inace SC traje po krug pa se zabrinuli...Frantic je napisao/la: 29.11.2020., 18:09 Šta izvode ovi u Benzu?
Kao prave dramu i napetost jel'?![]()
![]()
Još je i Lando za kraj trebao pokupit ovog lika što je prrtrčavao stazu![]()
Fino Alla Fine
-
lukarak
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Hamilton
Bas, plus jos 2 kruga bez DRSa nakon toga.
Eto, Hamilton kaze da nije bilo lagano kako izgleda.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
DaCrashOverride je napisao/la: 29.11.2020., 18:13Inace SC traje po krug pa se zabrinuli...Frantic je napisao/la: 29.11.2020., 18:09 Šta izvode ovi u Benzu?
Kao prave dramu i napetost jel'?![]()
![]()
Još je i Lando za kraj trebao pokupit ovog lika što je prrtrčavao stazu![]()
A oni ga sami izazvali, "stisnuvši dugme za krepavanje" Checovog motora, jer su Lewisu gume počele otkazivati, pa neka kruže 3 zadnja kruga i lagano prođu kroz cilj

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Kako uzbidljivo.. završilo pod safety carom.. pola utrke se odvezlo pod SC-om.. fuck this shit.
-
lukarak
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Hamilton
Pa i nije tak puno. Bio je prekid pa se cinilo dugo, al popusili smo mozda 20% utrke?Wehrlein94 je napisao/la: 29.11.2020., 18:16 Kako uzbidljivo.. završilo pod safety carom.. pola utrke se odvezlo pod SC-om.. fuck this shit.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Covjek se odvojio na prednost gdje ga se ne moze ni undercutat i to drzo cijelo vrijeme..lukarak je napisao/la: 29.11.2020., 18:16Bas, plus jos 2 kruga bez DRSa nakon toga.
Eto, Hamilton kaze da nije bilo lagano kako izgleda.
Potpuna kontrola, sgurno nije lagano vozit tako ali da je nesto extra tesko, nekako sumnjam..
@Frantic
Necemo se igrati detektiva...
Najgore od svega je to sto je auto krepo Perezu i time dao podij sterilnom Albonu na cije mjesto je Perez jedino moga ciljat za 2021...
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 29.11.2020., 18:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Fino Alla Fine
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ma katastrofa obit ce se njima to sta su prodali mecki prvenstva.Wehrlein94 je napisao/la: 29.11.2020., 18:16 Kako uzbidljivo.. završilo pod safety carom.. pola utrke se odvezlo pod SC-om.. fuck this shit.

- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Iskreno meni se taj HALO kao vjerujem ni nikome nije nimalo sviđao, ali istina je da on praktički ni ne smeta u vidnom polju, recimo ja ga u igrici ni ne primjetim, indycar ima još manju crtu po sredini, sad ne znam kolika je njegova snaga u odnosu na F1.
Ali upozoravao sam već na jedan problem kod HALO-a, a to je gornji otvor, mislim da je prenisko jer ako ti kotač dođe s gornje strane on će pogoditi tvoju glavu, treba ga povisiti.
Ali upozoravao sam već na jedan problem kod HALO-a, a to je gornji otvor, mislim da je prenisko jer ako ti kotač dođe s gornje strane on će pogoditi tvoju glavu, treba ga povisiti.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ferrari ovdje nije bio za bodova. Ali eto uze Leclerc taj jedan, sretno zbog Pereza. Ali fino naguzi Vettela na startu... Ovi što kažu kako nije bilo riskantno, pa nije kada je barem Vettel postupio pametno, i ostavio mjesta. Da je ko ovaj išao agresivno, kao što reče, Austrija...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Vettel je prije Leclercovog ulaska u prostor otisao lijevo da se zastiti od ekipe sa vanjske strane jer bi onda imali bolji izlazak iz zavoja..
Mozda nije fer prema kolegi ali fer ovdje ne osvaja 1 bod nego onaj koji bude deseti...
Osobno bi radje da ga je Vettel sastavio po sidepodu...
Ostavljam da mozda nisam najbolje vidio jer je bilo samo jednom iz bird eye perspektive
Mozda nije fer prema kolegi ali fer ovdje ne osvaja 1 bod nego onaj koji bude deseti...
Ostavljam da mozda nisam najbolje vidio jer je bilo samo jednom iz bird eye perspektive
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Na kraju odlicna utrka za McLaren.
Iako su u direktnoj borbi sa RP , ipak mi je jako zao Pereza. Da je bio 4ti mi nebi bilo zao toliko , ali da ovako nekome podium ispadne to je steta.
Svaka cast publici na glasanja za Grosjeana za vozaca dana
.
Ako ne gledamo njega , neznam dali je na kraju Sainz ili Perez "uzeo" drugo mjesto.
Ali mislim da bi to svakako morao biti Sainz ,fantasticna utrka. Od svih na gridu je on definitivno najvise napravio danas.
Kako bilo , McLaren se uspio malo odvojiti na trecem mjestu
Znam da je danas sreca odigrala dosta toga. Ali isto tako je McLaren imao tokom sezone puno nesrece , pa se netreba nitko iz RP vadit na srecu
Iako su u direktnoj borbi sa RP , ipak mi je jako zao Pereza. Da je bio 4ti mi nebi bilo zao toliko , ali da ovako nekome podium ispadne to je steta.
Svaka cast publici na glasanja za Grosjeana za vozaca dana

Ako ne gledamo njega , neznam dali je na kraju Sainz ili Perez "uzeo" drugo mjesto.
Ali mislim da bi to svakako morao biti Sainz ,fantasticna utrka. Od svih na gridu je on definitivno najvise napravio danas.
Kako bilo , McLaren se uspio malo odvojiti na trecem mjestu

Znam da je danas sreca odigrala dosta toga. Ali isto tako je McLaren imao tokom sezone puno nesrece , pa se netreba nitko iz RP vadit na srecu

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Oni koji kažu da je Seb trebao biti skroz na unutarnjoj strani nisu nikad vozili u barem malo ozbiljnijoj simulaciji vožnje.CrashOverride je napisao/la: 29.11.2020., 19:03 Vettel je prije Leclercovog ulaska u prostor otisao lijevo da se zastiti od ekipe sa vanjske strane jer bi onda imali bolji izlazak iz zavoja..
Logično je jedino da tu ne budeš skroz na unutarnjoj strani jer će te pojesti na izlasku zavoju zbog toga što bi trakcija bila očajna, a izlaz iz zavoja 2 bi bio nikakav. Trebali su ostati zajedno i čisto, a nisu...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari