F1 Vijesti
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma kakva struja. Taj robotski zvuk , ili kako znamo reci zvuk usisavaca ne zeli nitko slusati.
Kada je krenula hibridna era svi smo bili na nogama zbog zvuka , pa su to kasnije malo uljepsali.
Mogu samo misliti sta bi bilo da bude samo struja.
Kada je krenula hibridna era svi smo bili na nogama zbog zvuka , pa su to kasnije malo uljepsali.
Mogu samo misliti sta bi bilo da bude samo struja.

-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Ma ja nisam prvi za tu struju,nemoze mi nitko vtec zvuk zamijeniti,ili e60 m,ali svijet auta ide prema tome,prije je bilo sijelo pa su se ljudi zenili,a sad je tinder i Badoo,nebitno,tako se kreće danasnji svijet,za pet godina mozda nece imat smisla ned provest uz tv u periodu između 14 i 17 h,bolje onda slagati atmosferca s klincem ako bude imo volje! F1 umire i kroz 10god nece se ni zvat tako!!
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Full struja prije svega uopće nije budučnost. Ne vjerujem da je jer je milijun razloga zašto ne može biti. Prvi je sirovina za izradu baterija.
"What a little star." May 26, 2012.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Struja je svejedno budućnost, samo hoće li joj za "gorivo" služiti baterije, hidrogen, ili nešto treće, to je nebitno.
Što se tiče motora za Red Bull, ne mislim da će se Renault nešto previše opirati. Sigurno im nedostaje osjećaj pobjeda, a to neće imati bez Red Bulla. Koliko god se neko ljutio na Red Bull, ni Renault ni Honda bez njih nebi vidjeli pobjedu u ovoj eri.
Ako nekad dođe do spajanja Formule 1 i Formule E, evo im novog imena: Formula E1.
Što se tiče motora za Red Bull, ne mislim da će se Renault nešto previše opirati. Sigurno im nedostaje osjećaj pobjeda, a to neće imati bez Red Bulla. Koliko god se neko ljutio na Red Bull, ni Renault ni Honda bez njih nebi vidjeli pobjedu u ovoj eri.
Ako nekad dođe do spajanja Formule 1 i Formule E, evo im novog imena: Formula E1.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Bas me zanima kad će to F1E, moći voziti u prosjeku 260km/h 305km i koliko će taj bolid biti težak.Pastor je napisao/la: 03.10.2020., 02:55 Struja je svejedno budućnost, samo hoće li joj za "gorivo" služiti baterije, hidrogen, ili nešto treće, to je nebitno.
Ako nekad dođe do spajanja Formule 1 i Formule E, evo im novog imena: Formula E1.![]()
Treba tražiti nova goriva koji će zamijeniti benzin, a da to gorivo ima nutlu emisiju štetnih plinova a da se zadrže V-eovi.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Max Verstappen
hitler je u 2 svjetskom ratu radio benzin od drvenog uglja a ovi kao ne mogu sad nesto smislit sve je to politika..

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Ma to su lokalna laprdanja....diglo im se i ošli...ili vjerojatnije fali para, pa režu ovakve troškove, a usput vide da ne mogu doći do naslova u nekom kratkom roku. Realno, Mercedes je opet odskočio kao 2014 po snazi motor i još im je i sve ostalo posloženo
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Pa niko ne govori da će napraviti motor za godinu dana. Već se i prije govorilo da žele ući u F1, a i u WEC-u su bili slični hibridi. A ovi motori su sada već stari 7, sljedeće godine 8 godina, kako su u upotrebi u F1. A razvijali su se vjerovatno još nekoliko godina prije. Nije to više tolika enigma za proizvođače. A pitanje je šta će poslije 2022 biti standardizirano. Svi mogu napraviti V6 i turbo. Ali za ove električne komponente bi trebalo više vremena. Iako bi VW grupa vjerovatno samo trebala prilagoditi slične komponente koje su koristili u WEC-u... Ali ako bi se te komponente mogle kupiti od drugog proizvođača, to bi olakšalo stvari.erste_klase_krkan je napisao/la: 02.10.2020., 20:01 porše (vw) tek 2026 navodno. sumnjam da mogu napraviti motor za godinu dana ako sad krenu. redbullu bi bilo najpametnije da otkupi sav r&d od honde i nastavi sam raditi motor. ako neko ima para u f1 to su onda oni.
Ako je moguće kupiti od Honde ovo što su do sada razvijali, mogli bi i to uraditi, i na primjer nagovoriti domaći KTM da to nastave razvijati...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Nije F1 ali WRC od 2021 u HR..
Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Sjajna vijest

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Lovaaaaa... Jbg.. Mislili smo da su Romain i KMag losa posada...
Kaze Steiner "hold my beer"
Kaze Steiner "hold my beer"
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Čitao sam prije nekog vremena da bi možda čak tata Mazepin kupio Haas. Putevima Strolla :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
navodni prvi draft kalendara za 2021.:
https://f1i.com/news/387203-bahrain-set ... endar.html
https://f1i.com/news/387203-bahrain-set ... endar.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
To je fina pomoć organizatorima. Dobijaju džabni vatrometF12000 je napisao/la: 16.10.2020., 19:47 Baku??? U Neposrednoj blizini padaju granate, a malo dalje se vodi ozbiljan rat.

"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.