Rukometno europsko prenstvo 2016., Poljska 15.01.-31.01
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
prognoza je jednostavna. ako mirko (ili oba golmana) ne bude imao minimalno 13 obrana onda cemo izgubiti! znaci golmani moraju braniti vrlo dobro (13 obrana nije savrseno).
bojim se dsje duvnjak vec umoran ali vjerujem da ce izdrzat.
i jako je bitno da se mladi ne useru od straha i biko cega jer su to francuzi. to je mozda i najveca prijetnja.nije lako krenut u prvi napad a igrasprotiv bogova sporta. i ako se odvoje na 3 razlike u prvih par minuta gotovo je.
trebaju se osloboditi i ne igrati rukomet nego se igrati rukometa... igrati se sa francuzima a ne se boriti protiv njih..
svakako vjerujem da ih mozemo dobiti ali i ako izgubimo pod uvjetom da smo bili aktivni rezultatom i igrom i da to bude 1 2 3 razlike to je onda opetok jer znaci da imamodobru momcad i igrace i trenera.ako nas cijelo vrijeme budu vodili 4-5-6 razlike onda ga jebi
bojim se dsje duvnjak vec umoran ali vjerujem da ce izdrzat.
i jako je bitno da se mladi ne useru od straha i biko cega jer su to francuzi. to je mozda i najveca prijetnja.nije lako krenut u prvi napad a igrasprotiv bogova sporta. i ako se odvoje na 3 razlike u prvih par minuta gotovo je.
trebaju se osloboditi i ne igrati rukomet nego se igrati rukometa... igrati se sa francuzima a ne se boriti protiv njih..
svakako vjerujem da ih mozemo dobiti ali i ako izgubimo pod uvjetom da smo bili aktivni rezultatom i igrom i da to bude 1 2 3 razlike to je onda opetok jer znaci da imamodobru momcad i igrace i trenera.ako nas cijelo vrijeme budu vodili 4-5-6 razlike onda ga jebi
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Katastrofa...
White flag u prvom poluvremenu. Ovakvu prednost ni jedna ozbiljna momčad nemože prosut
Bravo još jednom

Bravo još jednom

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Nasi se prije meca pripadnu Francuza i tu jednostavno nema kruha u njihovoj igri.
Zamolio bih Marka Kopljara da vise neulazi u igru bas igra kapitenski.
Ocaj teski!
Zamolio bih Marka Kopljara da vise neulazi u igru bas igra kapitenski.
Ocaj teski!
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ne razumijem? Šta ste vi očekivali da mi možemo parirati Francuzima? Nemamo mi igrača poput Karabatića i Abaloa a pogotovo Omeyera.
- alonso5
- Formula 1
Mr.Spaceguy cisto da se razumijemo ja nista nisam ocekivao od njih jer su se pripali 5 dana prije meca sa Francuzima oni imaju komplekse od njih.
Nasa dva golmana u 45 minuta 3 obrane a sam Omeyer preko 10-ak.
Kopljar i Alilovic su promasaji stoljeca!
Nasa dva golmana u 45 minuta 3 obrane a sam Omeyer preko 10-ak.
Kopljar i Alilovic su promasaji stoljeca!
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Ferrari1345
- Formula 1
Naravno da nitko nije očekivao nekakav velik rezultat... Osim naših glupih medija koji ovo uspoređuju sa el klasicima i neznam ni ja čime više.
To nije poanta, poanta je da se uvijek useremo ovih francuza. Daj barem sve od sebe, izgubi i 10 razlike al bar pokaži nekakav trud, želju ili neznam ja šta. Danas deja vu svih utakmica od njih. Spora igra, dekoncentracija, strah i sve moguće
A onaj Omeyer
nas je toliko ismijao svih ovih godina da mu je ovaj šov danas bio vrhunac, pogotovo sa onim golom i onim zicer obrana. Čovjek ima više obrana sa 4 metra, nego svi naši golmani kroz cijelu utakmicu
Dok se ne umirovi Omeyer i ostali, mi protiv njih nemamo šanse
To nije poanta, poanta je da se uvijek useremo ovih francuza. Daj barem sve od sebe, izgubi i 10 razlike al bar pokaži nekakav trud, želju ili neznam ja šta. Danas deja vu svih utakmica od njih. Spora igra, dekoncentracija, strah i sve moguće
A onaj Omeyer

Dok se ne umirovi Omeyer i ostali, mi protiv njih nemamo šanse

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dogodilo nam se ono što nam se nikako nije smjelo dogoditi, a to je ono što su kolege iznad spomenuli: usrali smo se Francuza. Jasno se vidio taj strah u igri, naši su bili jako spori, bezidejni, u obrani nikakvi...I tako je brzo nastupio raspad kompletnog sistema pa je na kraju i ovih 8 razlike bilo "prihvatljivo". Naravno, tu je i Omeyer koji nam godinama zagorčava život i zbog toga mi nikako nije drag, ali stvarno mu se divim kako on i s 40 godina brani nevjerojatno svaki put.

I brani i zabija...
Teoretske šanse za prolaz u polufinale i dalje postoje, ali naravno, to je SF, nadam se samo da ćemo biti bar malo bolji protiv Poljske i da ćemo bar osvojiti 7. mjesto za koje bi se trebali boriti na kraju s četvrtoplasiranim iz skupine 2.

I brani i zabija...

Teoretske šanse za prolaz u polufinale i dalje postoje, ali naravno, to je SF, nadam se samo da ćemo biti bar malo bolji protiv Poljske i da ćemo bar osvojiti 7. mjesto za koje bi se trebali boriti na kraju s četvrtoplasiranim iz skupine 2.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Moj prošli post u ovoj temi imao je potpuno pogrešan zaključak i hvala Bogu da je bio pogrešan! SF se ostvario, čuda su moguća, MI SMO U POLUFINALU! I dalje ne mogu vjerovati, lud sam, ovo je uistinu čudesno! Bravo momci, svaka čast svakom igraču hrvatske reprezentacije na današnjoj igri, ovo je bila igra dostojna prvaka! IZNAD SVIH HRVATSKA!!!

- Ferrari1345
- Formula 1

Vjerovatno jedna od najomiljenijih utakmica od kad gledam rukomet. Doslovno smo imali tako malo šanse ali smo uspjeli to pametno iskoristiti. Svi na nivou, jasno da je bilo malo i sreće ali najvažnije se desilo na početku kad smo ih spustili i stvorili im paniku... Kasnije smo samo iskoristili psihološki pad...
Bez riječi... a još sam mislio propustiti tekmu

Čuda su moguća. Još samo da sutra prođem kolegij na faksu i nema sretnijeg

- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Hvala Gospi iz Medjugorja!
Odlicna Hrvatska veceras. Svaka cast momcima. Jedna od najboljih utakmica!!!!
A sad po to zlato.
Iznad svih!

Odlicna Hrvatska veceras. Svaka cast momcima. Jedna od najboljih utakmica!!!!
A sad po to zlato.
Iznad svih!

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
-
sportskatribina
- Karting
- Navija za: Sebastian Vettel
- Kontakt:
Veličanstvena igra i pobjeda Kauboja. Mislim da sad Španjolci razmišljaju kako odigrati protiv nas i nije im svejedno!
Sportska tribina - Sport na pravom mjestu
http://sportska-tribina.info/
-
sportskatribina
- Karting
- Navija za: Sebastian Vettel
- Kontakt:
Štrlek: Zbog ovoga se voli sport!
Jedno od najvećih rukometnih čuda ikada napravili su hrvatski reprezentativci monstruoznom pobjedom nad domaćinom Poljskom i plasmanom u polufinale Europskog prvenstva.
Čitava hrvatska momčad je briljirala pred crveno – bijelom Tauron arenom, među njima i Manuel Štrlek.
– Ovo je nevjerojatno, ovo djeluje kao san. Prije utakmice smo rekli u svlačionici: – „Momci, hajde da odigramo dobro, pokušamo pobjediti, a ako se ukaže prilika, ugrabit ćemo je“.
To se i desilo. Odigrali smo fantastičnu utakmicu. Želim čestitati svakom igraču našeg momčadi. Zbog ovoga se voli sport. Strpljivom igrom smo krčili put do željene pobjede – euforičan je Štrlek.
Kapetan Marko Kopljar
– Norveška nam je dala šansu, a mi smo vjerovali da je možemo iskoristiti. Uradili smo sve što je bilo moguće uraditi. Odigrali smo skoro savršenu utakmicu.
S druge strane, Poljake je zadesio najgori rukometni horor pred 16 000 domaćih navijača.
Pjotr Hrapkovski, poljski reprezentativac
– Ništa nije išlo kako treba. Želim se ispričati svim našim navijačima – onima u dvorani i onima kraj malih ekrana. Naša igra je bila dramatično loša u svakom mogućem segmentu. Teško je reći što se dogodilo. Poljska reprezentacija ne smije ovako igrati na Europskom prvenstvu koje se održava u njenoj zemlji – razočaran je Hrapkovski.
O igri Hrvatske…
-Bilo je ovo njihovo najbolje, a naše najlošije izdanje. Imali smo previše promašaja i grešaka u napadu, a oni su to kažnjavali u kontranapadima.
Jedno od najvećih rukometnih čuda ikada napravili su hrvatski reprezentativci monstruoznom pobjedom nad domaćinom Poljskom i plasmanom u polufinale Europskog prvenstva.
Čitava hrvatska momčad je briljirala pred crveno – bijelom Tauron arenom, među njima i Manuel Štrlek.
– Ovo je nevjerojatno, ovo djeluje kao san. Prije utakmice smo rekli u svlačionici: – „Momci, hajde da odigramo dobro, pokušamo pobjediti, a ako se ukaže prilika, ugrabit ćemo je“.
To se i desilo. Odigrali smo fantastičnu utakmicu. Želim čestitati svakom igraču našeg momčadi. Zbog ovoga se voli sport. Strpljivom igrom smo krčili put do željene pobjede – euforičan je Štrlek.
Kapetan Marko Kopljar
– Norveška nam je dala šansu, a mi smo vjerovali da je možemo iskoristiti. Uradili smo sve što je bilo moguće uraditi. Odigrali smo skoro savršenu utakmicu.
S druge strane, Poljake je zadesio najgori rukometni horor pred 16 000 domaćih navijača.
Pjotr Hrapkovski, poljski reprezentativac
– Ništa nije išlo kako treba. Želim se ispričati svim našim navijačima – onima u dvorani i onima kraj malih ekrana. Naša igra je bila dramatično loša u svakom mogućem segmentu. Teško je reći što se dogodilo. Poljska reprezentacija ne smije ovako igrati na Europskom prvenstvu koje se održava u njenoj zemlji – razočaran je Hrapkovski.
O igri Hrvatske…
-Bilo je ovo njihovo najbolje, a naše najlošije izdanje. Imali smo previše promašaja i grešaka u napadu, a oni su to kažnjavali u kontranapadima.
Sportska tribina - Sport na pravom mjestu
- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Poljaci i Francuzi kažu da je sve namješteno. Danski pak mediji su grubi prema treneru, ali navijači smiruju stvar. 190 golova postigli 65% uspješnosti šuta najbolji smo na turniru. Najbolji po blokiranim šutevima...
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
@majki
može link za 'namještaljke'?
može link za 'namještaljke'?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- alonso5
- Formula 1
Kakvo crno namjestanje pa Francuzima je pobijeda samo igrala protiv Norvezana kao i Poljacima pobijeda protiv nas ili poraz s 4 razlike najvise kakvo crno namjestanje