A Tictac...al ga kenja na radio.
Izvini, ali moram izvršiti ovo lektorisanje
Ipak su to talijani...prvo kavica pa sve ostalo :-)BNL_McLaren je napisao/la: 12.09.2020., 17:52 Znaci kolko njima treba da uklone bolid sa staze to je strasno..
hahahahahaha a znam.. Al onaj prvi slučaj kad je Alesi parkirao bolid na pola već izvan barijere, a oni prvo lupili VSC pa onda još i SC... A čovijek bi pomislio da će izgurat samo bolid još ta 2-3 metra i amen..monkeyseat je napisao/la: 12.09.2020., 17:53Ipak su to talijani...prvo kavica pa sve ostalo :-)BNL_McLaren je napisao/la: 12.09.2020., 17:52 Znaci kolko njima treba da uklone bolid sa staze to je strasno..
Staza nije predviđena za bolide, pa nema adekvatne infrastrukture za optimalno uklanjanje bolida na pojedinim mjesta sa staze...BNL_McLaren je napisao/la: 12.09.2020., 17:52 Znaci kolko njima treba da uklone bolid sa staze to je strasno..
Ali samo u "trenutnom" FerrarijuVettelFerrari je napisao/la: 12.09.2020., 17:58 Mick vodeći u ukupnom poretku.
Moja najveća želja: gledati (čitaj: slušati) Ticktuma u Ferrariju![]()
Kužim da možda nije baš optimalno, ali Mugello je i dalje redovito na kalendaru Talijanske Formule 4, tako da bi trebali već biti naviknuti na rad sa bolidima. Vidim da je na nekim mjestima nezgodno i zbog reljefa, ali mislim da im opet uz sve to ipak pre dugo treba.Vettel-Ferrari je napisao/la: 12.09.2020., 17:55Staza nije predviđena za bolide, pa nema adekvatne infrastrukture za optimalno uklanjanje bolida na pojedinim mjesta sa staze...BNL_McLaren je napisao/la: 12.09.2020., 17:52 Znaci kolko njima treba da uklone bolid sa staze to je strasno..
A ti kao očekuješ da će se rezultati poboljšatiFrantic je napisao/la: 12.09.2020., 18:09Ali samo u "trenutnom" FerrarijuVettelFerrari je napisao/la: 12.09.2020., 17:58 Mick vodeći u ukupnom poretku.
![]()
Nisam poentirao na rezultatae, već baš na ono što čujemo na TR, ove sezoneVettelFerrari je napisao/la: 12.09.2020., 18:12A ti kao očekuješ da će se rezultati poboljšatiFrantic je napisao/la: 12.09.2020., 18:09Ali samo u "trenutnom" FerrarijuVettelFerrari je napisao/la: 12.09.2020., 17:58 Mick vodeći u ukupnom poretku.
![]()
![]()
Pretpostavljam da ovdje misliš na sutrašnju/današnju utrku, ali iako je Schumacher definitivno u daleko boljoj poziciji, u F2 ne treba nikoga isključiti. Vidimo da jedan SC okrene cijelu utrku naglavačke, dogodi se lako neki incident koji te baci iz sjajne pozicije - npr. Ilott danas, bio je na podiju i onda je morao u boks po novo krilo (nisam vidio u prijenosu nikakav incident, a poslije nisam stigao tražiti), a i Mick je zamalo ostao bez svega u onom sendviču - tako da je čak i za sprint utrku sve dosta otvoreno. Nešto su čak i komentatori spominjali da bi utrka mogla imati planirane promjene guma, što dodatno otvara priliku za sve i svašta.