VN Toskane 2020. (11.-13. rujna)
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
https://youtu.be/nO2-BExCuNk
Pjeva Its friday....yeee...i onda crash xd
Kakav je Bog ovaj Nando. Jedva cekam iducu sezonu.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nećemo se igrati detektiva

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Odvratan je...reso20 je napisao/la: 11.09.2020., 23:00 https://youtu.be/nO2-BExCuNk
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ne vidim zašto, možda ako misliš da je fake ali lik stvarno djeluje "genuine" eliMajki2111 je napisao/la: 12.09.2020., 01:41Odvratan je...reso20 je napisao/la: 11.09.2020., 23:00 https://youtu.be/nO2-BExCuNk
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Sta se tice Landa , ne mislim da je fake. Takav je on jednostavno.
Ali sam nekako dobio osjecaj , da je poceo pjevusiti na team radio nakon sta je Sainz postao popularan sa svojim Smooth operator
.
Vidio da publika to dosta voli , pa je on htio malo uletiti u to "kolo"
.
Moj osjecaj samo

Ali sam nekako dobio osjecaj , da je poceo pjevusiti na team radio nakon sta je Sainz postao popularan sa svojim Smooth operator

Vidio da publika to dosta voli , pa je on htio malo uletiti u to "kolo"

Moj osjecaj samo

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Da se slozim sa kolegom @AlkY
Instagramusa je on.. Twitrerusa.. I sta jos ima od toga
Instagramusa je on.. Twitrerusa.. I sta jos ima od toga
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ali je lik sto se kaze "bez dlake na jeziku" i to se postuje. Momcicu je 21 godina.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Baš ste zapeli za Norrisa, on vam je kulturološko čudo F1 a mnogi to još nisu otkrili/dokučili. Inače je Rossijev veliki fan i pokušava da tu neku magiju MotoGPa prenese u ovaj glupo sterilni svet F1. Lepota je što su se mnogi navikli na sterilno/bezdušni svet F1 i onda vide u Kimetu boga a Alonsa hvale kada pljuje sve. Bukvalno ste šokirani!
I onda dođe Rići pa sve to promeni na bolje, opet F1 nekako postaje opušten svet. Pa dođe Liberti i sve postaje nekako čarobno, F1 ko da izbija iz ljušture. A na vrh torte DTS koji još jednu dimenziju čarolije dodaje.
Norris je Rići 2.0. Jedino što mu fali da mu fore postaju jelte "ozbiljnije" je da upiše pokoju pobedu ili daj bože jednog dana se okruniše naslovom. Onda se slobodno može reći da je to Rossi Formule 1.
Evo na reditu pronađem jednu diskusiju u kojoj se blati djelo i fore Kimeta, mi to vidimo kao šalu ali neki tamo novajlija koji je tek počeo pratiti F1 kaže u fazonu "šta bre koji k**** radi ovaj Kime, što je tako agresivan prema inženjeru". To je za mene sukob i podela mišljenja te potpuno nepozanvanje kulture F1. Isto i za Norrisa, još nije izdradio imidž u F1 u nekoj meri ali ima godina ispred sebe. Fore su mu uvek na nekoj meri, a na zadrtima je da to ne komentarišu tj. neka "uživaju u životu" koji je ionako kratak. Šta hoćemo da budemo ozbiljni cjeli život? Gde je tu zabava?
Ovo su ozbiljne teme i ne želim da punim topic time ali ja želim da se Norris nikad ne promeni, samo neka fura svoje

I onda dođe Rići pa sve to promeni na bolje, opet F1 nekako postaje opušten svet. Pa dođe Liberti i sve postaje nekako čarobno, F1 ko da izbija iz ljušture. A na vrh torte DTS koji još jednu dimenziju čarolije dodaje.
Norris je Rići 2.0. Jedino što mu fali da mu fore postaju jelte "ozbiljnije" je da upiše pokoju pobedu ili daj bože jednog dana se okruniše naslovom. Onda se slobodno može reći da je to Rossi Formule 1.
Evo na reditu pronađem jednu diskusiju u kojoj se blati djelo i fore Kimeta, mi to vidimo kao šalu ali neki tamo novajlija koji je tek počeo pratiti F1 kaže u fazonu "šta bre koji k**** radi ovaj Kime, što je tako agresivan prema inženjeru". To je za mene sukob i podela mišljenja te potpuno nepozanvanje kulture F1. Isto i za Norrisa, još nije izdradio imidž u F1 u nekoj meri ali ima godina ispred sebe. Fore su mu uvek na nekoj meri, a na zadrtima je da to ne komentarišu tj. neka "uživaju u životu" koji je ionako kratak. Šta hoćemo da budemo ozbiljni cjeli život? Gde je tu zabava?
Ovo su ozbiljne teme i ne želim da punim topic time ali ja želim da se Norris nikad ne promeni, samo neka fura svoje

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Jučer su bili unutar desetinke. Vjerojatno su nešto mijenjali i pokušavali sa setupom i to mi očito ne paše danas.Multi 21 je napisao/la: 12.09.2020., 13:12 Pa je li moguće da Sebu ovoliko ne paše bolid?![]()
Nije on sekundu sporiji od Leclerca... Stvarno ne znan
Treba čekati kvale, sigurno će vratiti nazad setup od jučer ili nešto kombinirati.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari