Sebastian Vettel
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Krasan bolid...
Mozda je i jaci od SF1000 na Monzi...
Mozda je i jaci od SF1000 na Monzi...
Fino Alla Fine
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
Ovaj FW14B je jedan od najboljih bolida koje je čovječanstvo vidjelo.
Po čistim performansama samo mu je AS uspio prijetiti u Adelaidu onih dvadesetak krugova do sudara s NM, a i to iz razloga što, kako su kazali iz Williamsa, nisu mogli optimizirati rad aktivnog ovjesa na tako neravnoj gradskoj stazi.
Performanse koje je ovaj bolid prezentirao u kvalifikacijama sulude su, baš kao i u slučaju FW15C, ali i u utrkama dok se NM nije odvojio daleko naprijed.
Velika je šteta što bijelu šesticu nije vozio npr. Jean Alesi.
Po čistim performansama samo mu je AS uspio prijetiti u Adelaidu onih dvadesetak krugova do sudara s NM, a i to iz razloga što, kako su kazali iz Williamsa, nisu mogli optimizirati rad aktivnog ovjesa na tako neravnoj gradskoj stazi.
Performanse koje je ovaj bolid prezentirao u kvalifikacijama sulude su, baš kao i u slučaju FW15C, ali i u utrkama dok se NM nije odvojio daleko naprijed.
Velika je šteta što bijelu šesticu nije vozio npr. Jean Alesi.
-
limitmaker1 Verified
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
...s obzirom da je Nigel tada bio moj heroj, ovo je bilo vozilo koje sam htio za u dućan 92...iako nisam imao dozvolu...ali dalo se nešto 'umisliti'...
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Potvrdjeno!! Prelazi u Aston Marin

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
Najzad, dobra vest. Iako mi je zao Pereza ovo je nadam se prava stvar za Seba. Jedan lep restart pa ako se sve lepo poslozi da opet prasi guzice sto mu iskreno zelim. Kao Ferrarijev navijac, uvek sam do sada stavljao tim ispred vozaca ali ovog puta kao sto sam rekao pre sezone zelim im da dotaknu samo dno zbog nacina na koji su otpustili Sebastiana.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Nisam njegov najveci fan vjerovatno zato sto su mu titule i silni uspjesi, u nekoj siroj perspektivi, ipak dosli prerano, dok je bio nezreo i mlad...ali sada mu od srca zelim da se vrati jaci nego ikad 
Zao mi je Checka, nije zasluzio to sto mu se desilo, ali siguran sam da za njega ima mjesta na gridu.

Zao mi je Checka, nije zasluzio to sto mu se desilo, ali siguran sam da za njega ima mjesta na gridu.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ako je već skontao ostati u F1, mislim da je ovo mnogo bolje za njega već da je pravio godinu pauze
Ja sam do objave Perezovog odlaska iz RP, bio 80-90% uvjeren da je mirovina najizglednija opcija.

Ja sam do objave Perezovog odlaska iz RP, bio 80-90% uvjeren da je mirovina najizglednija opcija.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Dionice Aston Martina skočile 6%
Dionice Ferrarija pale za oko 0.6%
Iskreno mi je drago zbog njega. Iako je Aston Martin Stroll-ova momčad ipak će Vettel tamo biti prva violina oko koje će moći izgraditi momčad oko sebe. Prelazak u RB bi bio poguban za njega i smatram poprilično štetnim za njegovu i ovako poljuljanu reputaciju.
Iako ga smatram vrlo vrlo dobrim vozačem još ga više cijenim kao čovjeka i zbog svega što mu se dogodilo ove godine želim mu puno sreće i odličnih vožnji u novoj momčadi. Prvenstveno sam Ferrarijev navijač, ali uvijek sam sa zanimanjem i prekrivenim supportom pratio i one koji su vozili nekada za Ferrari.

Dionice Ferrarija pale za oko 0.6%
Iskreno mi je drago zbog njega. Iako je Aston Martin Stroll-ova momčad ipak će Vettel tamo biti prva violina oko koje će moći izgraditi momčad oko sebe. Prelazak u RB bi bio poguban za njega i smatram poprilično štetnim za njegovu i ovako poljuljanu reputaciju.
Iako ga smatram vrlo vrlo dobrim vozačem još ga više cijenim kao čovjeka i zbog svega što mu se dogodilo ove godine želim mu puno sreće i odličnih vožnji u novoj momčadi. Prvenstveno sam Ferrarijev navijač, ali uvijek sam sa zanimanjem i prekrivenim supportom pratio i one koji su vozili nekada za Ferrari.