Racing Point
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Kvalitetno se Aston Martin/RP izreklamirao sa Vettelom, pošto se već par mjeseci to proteže po vijestima i portalima, a nije bilo namjere da ga se potpiše, već da se Aston Martinovo ime spominje na svakom koraku F1.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Pročitao sam da je to dobio još jedno upozorenje u monzi. Sad gone po službenoj dužnosti. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Osobno sam mirovinu cijelo ovo vrijeme držao kao najizgledniju mogućnost.
Sumnjam da pregovora sa RP tj. Aston Martinom nije bilo, ali mislim da su se tu ciljevi jedne i druge strane mimoišli, tako da je i to već neko vrijeme prestala biti mogućnost za Vettela.
Tako da, kad se stvari slože izgledno je da nema baš opcija koje bi zadržale kontinuitet Vettelovih ambicija, da tako kažem.
Sumnjam da pregovora sa RP tj. Aston Martinom nije bilo, ali mislim da su se tu ciljevi jedne i druge strane mimoišli, tako da je i to već neko vrijeme prestala biti mogućnost za Vettela.
Tako da, kad se stvari slože izgledno je da nema baš opcija koje bi zadržale kontinuitet Vettelovih ambicija, da tako kažem.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Znaci Sebo In.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Baš ja otvorio Instagram i gledam neka objava na španjolskom, tek po komentarima skužio o čemu se radi. Šteta, nadam se da Seb neće raditi sranja kao zadnjih godina u Ferrariju jer bi bilo šteta da je Checo izgubio to mjesto za bezveze..
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Jeftin vozač out, skupji vozač in? Nema mi logike ali pričekajmo.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Vettel je marketinški jače prezime.blown diffuser je napisao/la:Jeftin vozač out, skupji vozač in? Nema mi logike ali pričekajmo.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Nisam zadovoljan, ali ybg. Očekivano nakon svih hintova.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.