Hahahah.. Istina
VN Italije 2020. (4.-6. rujna)
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pa i on je bio u brzom krugu, zašto bi se micao (pretpostavljam da misliš na ovo s Raikkonenom na kraju)?
Za Mercedese znam da su šanse za sranje minimalne, ali eto, nadam se da bi mogli naletjeti na Ocona

- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Mogao je ali je bio dogovor da Lecu daje zavjetrinu a ovaj je zajebo krug i išao popravljati. Red bi bio da je vratio ali ponavlja se prošla.Matek14 je napisao/la: 05.09.2020., 15:26Mogao je napravit bolji krug u prvom pokusaju, pa ne bi ispao.. ferrari je zeznuo, ali ovo se ocekivalo da ce drugi pokusaj biti kaos.. isto tako i do kraja kvalifikacija..Sarma je napisao/la: 05.09.2020., 15:21 Pa koji hurac Seba ne pošalju na čistu stazu, majko sveta koji su to genijalci u Ferrariju pa to nisu istine...
#DankeSeb
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@croatic f1
Ako je bio u FLu onda mea culpa..
Usputno sam vidio ali mi se cinilo da je bilo losih poteza od strane Ocona bez obzira (trebam kasnije vidit)
Tek sad sam sjeo da u mi popratim do kraja..
Ako je bio u FLu onda mea culpa..
Usputno sam vidio ali mi se cinilo da je bilo losih poteza od strane Ocona bez obzira (trebam kasnije vidit)
Tek sad sam sjeo da u mi popratim do kraja..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 05.09.2020., 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bio manje od 2 desetinke iza Leclerca, koji je imao njegovu zavjetrinu...Matek14 je napisao/la: 05.09.2020., 15:26Mogao je napravit bolji krug u prvom pokusaju, pa ne bi ispao.. ferrari je zeznuo, ali ovo se ocekivalo da ce drugi pokusaj biti kaos.. isto tako i do kraja kvalifikacija..Sarma je napisao/la: 05.09.2020., 15:21 Pa koji hurac Seba ne pošalju na čistu stazu, majko sveta koji su to genijalci u Ferrariju pa to nisu istine...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Apsolutno tocno..
Bas su ko mali Mujo.. Vidi oni idu to radit, ajmo i mi..
Jadan i bolid i pitwall..
Fino Alla Fine
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mercedes da odvozi krug ispod minute bez “party moda” FIA nebi ni reagirala
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Dogovor je bio da Leclerc njemu daje zavjetrinu u prvom pokušaju.Vordas je napisao/la: 05.09.2020., 15:29
Mogao je ali je bio dogovor da Lecu daje zavjetrinu a ovaj je zajebo krug i išao popravljati. Red bi bio da je vratio ali ponavlja se prošla.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Volio bih vidjeti Sainza na P3, nadam se da ima još nešto vremena u drugom pokušaju...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
@Crash
Renaulti zasad vrlo razočaravajući, je li možda njih pogodio taj izostanak party moda?

Renaulti zasad vrlo razočaravajući, je li možda njih pogodio taj izostanak party moda?

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Da, mislim da je netko spomenuo kako je Renaultova prednost nestala u odnosu na McLaren sad kad nema specijalnog party mode-a koji je imao samo Renault.croatic f1 je napisao/la: 05.09.2020., 15:33 @Crash![]()
Renaulti zasad vrlo razočaravajući, je li možda njih pogodio taj izostanak party moda?![]()

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
That didn't work out jer se voziš u vlakiću cijeli out-lap.Sarma je napisao/la: 05.09.2020., 15:35 Vettel: "The plan was to get a clean lap. That didn't work out. Too many at the same place. Everyone started to overtake each other which resulted into chaos. I think we should have gone out later."
Kažem, Leclerc je puno pametnije ostao iza 10-15 sekundi.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Oba McLarena u q3