Ovo je previše, a ne uspješno.LH44 je napisao/la: 07.08.2020., 21:45Ovo već nije, ali interesantno je kako su se Ferrari i RBR ušutarili jer jasno je da su i oni istu stvar radili sa svojim B ekipama, samo ne ovoliko uspješno ko Mercedes sa svojom B ekipom, mada vidjet ćemo hoće li biti uspješno, za sad su bodove gubiliMSC je napisao/la: 07.08.2020., 20:14 Pa ima udjele u Aston Martinu, koliko se sjećam i u Mercedesovom F1 timu nešto.
A sve više se momčadi pitaju ako su kočnice kopirane, što je još i očito neće stati na ovome. Na dalje, ako je to zabranjeno, onda u tome prste ima i Mercedes pa ako se sve detaljno istraži, vjerujem da zna zašto je nervozan. Jbg, možeš pričati na sky sportu da si kopirao preko slika, ali nekak više vjerujem Renaultovim, Mclarenovim i ostalim inžinjerima koji kažu da je to glupost.
I za LH44, ne, ovo nije teorija zavjere![]()
![]()
![]()
VN 70. OBLJETNICE F1 2020. | 7.-9. kolovoza
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
"What a little star." May 26, 2012.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
@Iceman Koliko god Haas bio kopija Ferrarija nikad nisu dobili (barem koliko sam ja pratio) kočioni sustav i mislio sam da to timovi sami moraju da naprave. Možda sam u krivu ne znam, ali oni dan danas imaju muku sa kočnicama.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Vrlo nervozan, vidi se od početka, snažno se brani, slično kao i Lance Armstrong prije nego je otkriven. Mercedes je meni mutan još od 2013. i praktički je svake godine bilo nešto oko Mercedesa, ali interesantno kako izmagli brzo. I sad da im se oduzme sve, kao i Armstrongu, imali bi Ricciarda dvostrukog prvaka, Vettela trostrukog u Ferrariju i Verstappena prošle godine. Zanimljivo.Iceman je napisao/la: 07.08.2020., 21:48
https://www.youtube.com/watch?v=pa2P4YdxH98&t=0s
Ako ovo nije nervozan Toto onda ne znam što je, još su odrezali dio gdje prostači. Fora je da se uzvrpoljio i proziva Haas, vjerojatno vezano gdje je Haas-ov bolid iz 2018te ličio na Ferrarijev iz 2017 i da budemo iskreni u nekim segmentima stvarno je, ali ovo što je Racing Point napravio zajedno sa Mercedesom je otišlo korak dalje. Čitav bolid je jedna velika kopija prošlogodišnjeg Mercedesa gdje oni besramno lažu da su ga napravili na temelju fotografija. Valjda se možemo složiti oko toga da kad je F1 toliko kompleksan sport s tehničkog aspekta gotovo je nemoguće napraviti vjernu ali brzu kopiju koja radi kao švicarski sat. Ja ne pušim tu priču koju oni zajedno prodaju.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Govorio je o Haasu kad su tek ušli. Iskoristili su rupu sa korištenjem zračnog tunela, jer još nisu bili ušli u sport. Tako da su mogli koristiti zračni tunel bez ograničenja. Čak se pričalo da je iz Ferrarija prešlo dosta ljudi da im pomogne dizajnirati bolid. Ne znam, meni je to tada izgledalo više kao da je Ferarri iskoristio Haas da oni za sebe dobiju više vremena u zračnom tunelu. Jer Haas u 2016 nije baš izgledao kao Ferrari iz 2015. Odmah se po nosu vidjelo. Ferrari je 2015 imao onaj dugi nos, jedan od rijetkih na gridu...
-
imrkonjic81
- Karting
- S nama već: 4 god 10 mj
Jel Vettel dobija kaznu zbog zamjene PU ili?
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Ne ima 3 motora i može ih odma koristiti. Kada stave 4-ti....onda je kazna
Za mjenjače važi da mora izdržati 5 utrka( ranije je mislim bilo 4.....sada 5 mjenjača)
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Jos treba dodat da je to mjenjac sa FPa, ne sa kvala i utrke..gjoko-mkd je napisao/la: 08.08.2020., 04:13
Ne ima 3 motora i može ih odma koristiti. Kada stave 4-ti....onda je kazna
Za mjenjače važi da mora izdržati 5 utrka( ranije je mislim bilo 4.....sada 5 mjenjača)
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Pastor
Ima i to logike
Ima i to logike

Fino Alla Fine
- Dodi napalm
- Karting
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Schumacher
Jutro,
Molim pomoc vrijednih forumasa.
Od danas nisam vise doma pa trebam neki
kvalitetniji stream kvale i utrku, ili ako ima nekibirc u Zadru i okolici di se gleda F1.
Moze i u PP ako je ilegala stavljat linkove.
Hvala unaprijed.

Molim pomoc vrijednih forumasa.
Od danas nisam vise doma pa trebam neki
kvalitetniji stream kvale i utrku, ili ako ima nekibirc u Zadru i okolici di se gleda F1.
Moze i u PP ako je ilegala stavljat linkove.
Hvala unaprijed.

Never give up, never surrender.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Jep, slazem se.Explorer je napisao/la: 08.08.2020., 00:52Vrlo nervozan, vidi se od početka, snažno se brani, slično kao i Lance Armstrong prije nego je otkriven. Mercedes je meni mutan još od 2013. i praktički je svake godine bilo nešto oko Mercedesa, ali interesantno kako izmagli brzo. I sad da im se oduzme sve, kao i Armstrongu, imali bi Ricciarda dvostrukog prvaka, Vettela trostrukog u Ferrariju i Verstappena prošle godine. Zanimljivo.Iceman je napisao/la: 07.08.2020., 21:48
https://www.youtube.com/watch?v=pa2P4YdxH98&t=0s
Ako ovo nije nervozan Toto onda ne znam što je, još su odrezali dio gdje prostači. Fora je da se uzvrpoljio i proziva Haas, vjerojatno vezano gdje je Haas-ov bolid iz 2018te ličio na Ferrarijev iz 2017 i da budemo iskreni u nekim segmentima stvarno je, ali ovo što je Racing Point napravio zajedno sa Mercedesom je otišlo korak dalje. Čitav bolid je jedna velika kopija prošlogodišnjeg Mercedesa gdje oni besramno lažu da su ga napravili na temelju fotografija. Valjda se možemo složiti oko toga da kad je F1 toliko kompleksan sport s tehničkog aspekta gotovo je nemoguće napraviti vjernu ali brzu kopiju koja radi kao švicarski sat. Ja ne pušim tu priču koju oni zajedno prodaju.
Sto se tice Wolffa znamo sto znači kada prekrižiš ruke, onda ih staviš u dzepove i onda jos ovako bahato se postaviti. Nazalost bojim se da sto se samog Mercedesa tice nece se stvari pomaknuti sa mjesta. Prejaki su u svakom pogledu
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Samo da jos nesto pojasnim. Ovo sto radi Mercedes i uskoro Aston Martin je kriminalno. Jer ako se Mercedes povuce iz F1 Toto Wolff je suvlasnik druge momčadi,brdo inzenjera je preslo u buduci Aston Martin sa gotovo sam siguran intelektualnim vlasništvom Mercedesa, Mercedes je ako se ne varam suvlasnik Aston Martina. Dakle te dvije momcadi su toliko isprepletene vec sada i kako mi se cini stvara se nova sila dok bi ostali trebali to mirno promatrati.
-
QFlash82
- Karting
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Mercedes
Zanimljivo kako je Mercedes kriminalan u ocima Ferrarista, iste te momcadi koja je uhvacena kako vara s motorom prosle godine pa su sad skupa s klijentskim momcadima na zacelju.S te pozicije vas sigurno boli guza, i boliti ce vas jos dugo dugo...Navodno aloe vera pomaze, vise od seruckanja po forumima i clancima.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
QFlash82 je baniran.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
NIKAD nisam vidio Wolffa ovako nervoznim. Nikad.Iceman je napisao/la: 07.08.2020., 21:48https://www.youtube.com/watch?v=pa2P4YdxH98&t=0sHar Kl je napisao/la: 07.08.2020., 18:16Ne znam odkud dojam da je nervozan?Iceman je napisao/la: 07.08.2020., 18:01
Nakon treninga imao je kratki intervju o Racing Pointu gdje je rekao da se stvara mala grupica midfieldera koji protestiraju iako je kao sve jasno. Kaze da su odvjetnici ukljuceni i da je RP nezadovoljan. Spomenuo je Haas koji je bio legalan a ocigledna kopija crvenog bolida itd itd. Uglavno vrlo je bio otresit
Ništa nije slagao.
Pogledaj ton glasa, gledanje u pod, pa onda povlači Haas i Ferrari (gotova priča + sve je bilo legalno)...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
[*]avetma je napisao/la:QFlash82 je baniran.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Očito gledamo drugačijim očima. Meni ne izgleda nervozno.Ferrari je napisao/la: 08.08.2020., 09:07NIKAD nisam vidio Wolffa ovako nervoznim. Nikad.Iceman je napisao/la: 07.08.2020., 21:48https://www.youtube.com/watch?v=pa2P4YdxH98&t=0s
Pogledaj ton glasa, gledanje u pod, pa onda povlači Haas i Ferrari (gotova priča + sve je bilo legalno)...
Wolff tako uvijek priča. Nedavno su ga pitali o dimu koji izlazi iz Mercedesa, on je odgovorio ne znam. U slijedećoj rečenici je naglasio da Ferrari u prošloj sezoni je imao 50 konja više.