Sebastian Vettel
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Dobro, Hamilton je 2012. imao dosta nesreće, nemalih 6 odustajanja, tako da nakupi se tu poprilično. Zbog tehničkog kvara otišle su dvije pobjede, Hulkenberg mu je izbio sigurno postolje, a možda i pobjedu, u Spa je stradao u onom ludom sudaru gdje je isto mogao ubrati dosta bodova, a tu dolazimo do nekih 75-80 bodova, što je popriličan broj.
Ali ove priče o Vettelovoj lošoj 2019., stvarno gluposti na kvadrat, završio praktički u egalu s Leclercom, momkom koji je vrlo talentiran i koji je uz Verstappena najjača karika sporta za godine koje dolaze. Alonso je isto bio u žestokoj borbi s Hamiltonom u njegovoj prvoj sezoni i ja tu ne vidim nikakav problem za Alonsa.
Ali ove priče o Vettelovoj lošoj 2019., stvarno gluposti na kvadrat, završio praktički u egalu s Leclercom, momkom koji je vrlo talentiran i koji je uz Verstappena najjača karika sporta za godine koje dolaze. Alonso je isto bio u žestokoj borbi s Hamiltonom u njegovoj prvoj sezoni i ja tu ne vidim nikakav problem za Alonsa.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Aha, a ako hoćemo baš otvarati dušu. Iako sam jaki Alonsovac i poštujem Vettela. Meni samo smetaju nejgove spore vožnje u kojima ima sto izgovora, kao postoji sabotaža, vamo tamo. NIšta nije na čisto.
S
nallanje mu nikad neću oprostiti, to je definitivno dno dna svega. Takve momente Alonso i Hamilton nemaju u toj meri. Alonso recimo Japan 2007 pa Belgija 2010 pa recimo treninng u Monaku 2010. Hamilton imao je uglavnom glupe udese.
S

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kad si od Vettela čuo nešto takvo?Alen13ASC je napisao/la: 07.08.2020., 15:51 Aha, a ako hoćemo baš otvarati dušu. Iako sam jaki Alonsovac i poštujem Vettela. Meni samo smetaju nejgove spore vožnje u kojima ima sto izgovora, kao postoji sabotaža, vamo tamo. NIšta nije na čisto.
Snallanje mu nikad neću oprostiti, to je definitivno dno dna svega. Takve momente Alonso i Hamilton nemaju u toj meri. Alonso recimo Japan 2007 pa Belgija 2010 pa recimo treninng u Monaku 2010. Hamilton imao je uglavnom glupe udese.
To sam čuo od Alonsa i Hamiltona jedino.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kad se Alonso žalio na nekakvu sabotažu? Ja se od izjava u tom stilu sjećam samo Hamiltonove "netko ne želi da pobijedim" nakon VN Malezije 2016.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Upravo tako. Seb je branio Ferrari kad bi ga svako popljuvao u stilu Alonsa, a Hamilton je poznat po kukanju i "becuase I'm black"Ferrari je napisao/la: 07.08.2020., 15:53Kad si od Vettela čuo nešto takvo?Alen13ASC je napisao/la: 07.08.2020., 15:51 Aha, a ako hoćemo baš otvarati dušu. Iako sam jaki Alonsovac i poštujem Vettela. Meni samo smetaju nejgove spore vožnje u kojima ima sto izgovora, kao postoji sabotaža, vamo tamo. NIšta nije na čisto.
Snallanje mu nikad neću oprostiti, to je definitivno dno dna svega. Takve momente Alonso i Hamilton nemaju u toj meri. Alonso recimo Japan 2007 pa Belgija 2010 pa recimo treninng u Monaku 2010. Hamilton imao je uglavnom glupe udese.
To sam čuo od Alonsa i Hamiltona jedino.
Jedino za što je Seb kukao su plave zastave, tu i tamo neka glupost i onaj cirkus u Mexicu gdje je realno rekao stvari točno, samo pregrubo.
"What a little star." May 26, 2012.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Ja kao Alonsov fan ću prvi reći da je Vettel skromniji i veći timski igrač od Hamste i Alonsa.
- senna66 Verified
- Formula 1
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
https://twitter.com/sebvettelnews/status/1291779413835743236
https://twitter.com/sebvettelnews/status/1291779801360019456
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Zna li se šta je danas otišlo? Motor ili mjenjač?
Kontam, ako su testirali low rake na onom filmskom danu, neki dan, to je vjerovatno onaj novi mjenjač u pitanju, i zadnji ovjes. Jer se govorilo da će na to potrošiti dva tokena koja imaju ove sezone. A možda nisu planirali odmah da ga uvedu, jer mjenjač mora odraditi 6 utrka za redom. Pa ako je sad Sebu otišao mjenjač mogli bi ga zamijeniti sa tim novim. Svakako mu ide kazna za promjenu mjenjača. A mogli bi dobro istestirati taj novi. Mislim ako je istina da su to neki dan testirali, ovo bi bila prilika da ga uvedu ranije.
Kontam, ako su testirali low rake na onom filmskom danu, neki dan, to je vjerovatno onaj novi mjenjač u pitanju, i zadnji ovjes. Jer se govorilo da će na to potrošiti dva tokena koja imaju ove sezone. A možda nisu planirali odmah da ga uvedu, jer mjenjač mora odraditi 6 utrka za redom. Pa ako je sad Sebu otišao mjenjač mogli bi ga zamijeniti sa tim novim. Svakako mu ide kazna za promjenu mjenjača. A mogli bi dobro istestirati taj novi. Mislim ako je istina da su to neki dan testirali, ovo bi bila prilika da ga uvedu ranije.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ako je mjenjač, neće biti kazne jer je to mjenjač koji se koristi samo na FP1 i FP2. Dao Bog da je samo mjenjač u pitanju, ali zvučalo je katastrofalno.Pastor je napisao/la: 07.08.2020., 20:14 Zna li se šta je danas otišlo? Motor ili mjenjač?
Edit: Ipak cijeli motor ide u Maranello. https://twitter.com/GiulyDuchessa/status/1291799145351655424 [Giuliano Duchessa ] Ferrari will replace ICE. Will ship it to Maranello to ascertain the causes of the fault and if possible recover it. No penalty obviously.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Ferrari je teško govno, ali mislim da je i Seb potonuo i ostao bez volje i želje u ovom rasulu...
Sada bi im u ovo vrijeme trebali iskusni vozači, ali eto Mate će to riješiti sve kao guzda momčadi...
Sada bi im u ovo vrijeme trebali iskusni vozači, ali eto Mate će to riješiti sve kao guzda momčadi...
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Iskreno se nadam da Ferrari zadugo ne osvoji ništa, želim da da pobjede sanjaju, a ne titule. Imali su odličnog vozača, imali su potencijala, ali sa smrću SM sve to ode... Sad nek sve ostane na Čarliju, samo bojim se da će kroz 2 max 3 godine i on osjetiti šta je i Seb na svojoj koži osjetio.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Seb je gotov još od 2018.
Prošle sezone ga se štitilo u prvom dijelu sezone a kasnije kad se Charles otrgnuo s lanca vidjeli smo koliko Seb više nije onaj vozač.
Nikad ga nisam ni cijenio kao nekog velikog šampiona,više je ono sve zasluga Neweya .
Bolje mu je da prekine ovo paćenje i pustio u Ferrari Giovinazzija a nek ni ne pomišlja doći u RP kod brzog Lancea. Pa dečko će ga doslovno izbrisat iz povijesti F1
Prošle sezone ga se štitilo u prvom dijelu sezone a kasnije kad se Charles otrgnuo s lanca vidjeli smo koliko Seb više nije onaj vozač.
Nikad ga nisam ni cijenio kao nekog velikog šampiona,više je ono sve zasluga Neweya .
Bolje mu je da prekine ovo paćenje i pustio u Ferrari Giovinazzija a nek ni ne pomišlja doći u RP kod brzog Lancea. Pa dečko će ga doslovno izbrisat iz povijesti F1

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kako nekvalitetno...
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Znači i Senna, Schumi, Alonso i sad Hamilton su prvaci zbog auta. Bravo odlična analiza moram si to spremiti za ubuduće.Wehrlein94 je napisao/la: 09.08.2020., 10:18 Seb je gotov još od 2018.
Bolje mu je da prekine ovo paćenje i pustio u Ferrari Giovinazzija a nek ni ne pomišlja doći u RP kod brzog Lancea. Pa dečko će ga doslovno izbrisat iz povijesti F1![]()

#DankeSeb
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Inat i bezvoljnost će njegove vožnje svrstati u Kimijevu teritoriju jer ovo što radi sada je ekvivalent Kimijeve 2014, dok kolega marljivo skuplja podije...pero iz bukurešta je napisao/la: 08.08.2020., 16:25 Ferrari je teško govno, ali mislim da je i Seb potonuo i ostao bez volje i želje u ovom rasulu...
Veliki Seb pada u očima mnogima, još će sad na kraju ispasti da mu je F1 hobi (posao) da bi prehranio porodicu. Ja još uvek mu dajem fore da me razuveri, ali teško.
Opet se vraćam na ono da su ranije Alonso i Hamilton radili čuda čak i sa lošim bolidima, nema tu bezvoljnosti i inata. Nego sirovi talenat i adaptivnost/fleksibilnost.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Znači bilo je lusrbfriufbg reigbiregb iregboi rgire giregb repigb iregb pregb pregbiregb...zelot je napisao/la: 09.08.2020., 12:08Bingo ! I ja krenuo mu nesto odgovarat prije sat dva pa onda procitah ponovo sts je napisao..ma reko zajebi... Ajmo dalje..Ferrari je napisao/la:Ne hranite trola.
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ctrl+A, Delete

Tako sad kad smo sve rekli u vezi Vettela da je ovaki onaki ajmo se fokusirati na utrku, možda iznenadi Grande Seb