VN VELIKE BRITANIJE 2020. | 31. srpnja-2. kolovoza

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
AlkY je napisao/la: 01.08.2020., 16:12 Gledam kvale bez zvuka da se razumije.

Vettel ili je problem sa bolidom , ili je stvarno pao u formi.
Prošli vikend je imao vrlo dobar nastup s obzirom na bolid, stoga ovaj dio "stvarno pao u formi" baš i ne stoji. Plus što jučer praktički nije ni vozio.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Tuzno je da su svi midfielderi osim Williamsa, HAAS i Alfe.
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
AlkY je napisao/la: 01.08.2020., 16:16 Kao navijaca Ferrarija te razumijem. Ali kao fan sporta , ima se tu stosta pogledati.
I meni je bilo bolno gledati McLaren sezonu za sezononom , pa sam gledao druge borbe :D
:thumbs:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:17 Norris već ozbiljno pere Sainza u kvalifikacijama, a i utrci je dosta bolji već prošle godine, teško to Sainz preokrene u svoju korist...
Mene isto brine forma Sainza u odnosu na Norrisa, ovo danas je opet bilo ubitačno.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
AlkY je napisao/la: 01.08.2020., 16:16
Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:15 Pogledat ću sutra prvih 10-15 krugova i tjt.

Ma uopće se ne isplati gledati. Jedino eto što Leclerc starta na Mediumu, a Vettel imaj najgori scenarij. Soft gume i P10...sjebaše mu vikend na treninzima.

Ovaj Bottas propo' opet. Ma...jebeš ti ovo.
Kao navijaca Ferrarija te razumijem. Ali kao fan sporta , ima se tu stosta pogledati.
I meni je bilo bolno gledati McLaren sezonu za sezononom , pa sam gledao druge borbe :D
Ja lezernije pratim utrke.. Nisam napet ka kad pratim hoce li crveni uhvatit Merc.. Mnogo manje nervoze.. Vise upratim od ostalih zbivanja na stazi...
Nisam sretan ali daleko od toga da necu gledat i ne razumijem onog koji nece jer mu ekipu ne ide..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Explorer je napisao/la: 01.08.2020., 16:19
AlkY je napisao/la: 01.08.2020., 16:12 Gledam kvale bez zvuka da se razumije.

Vettel ili je problem sa bolidom , ili je stvarno pao u formi.
Prošli vikend je imao vrlo dobar nastup s obzirom na bolid, stoga ovaj dio "stvarno pao u formi" baš i ne stoji. Plus što jučer praktički nije ni vozio.
Već smo pričali o ovome prošli vikend.

Čim Vettel ima lošu utrku/kvale odmah ide "da li je on stvarno ovoliko pao u formi", a kada se drugima govori onda se kaže "ah, jebiga malo ekipa, mala greška, ali nema veze jbg"...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Explorer je napisao/la: 01.08.2020., 16:19 Prošli vikend je imao vrlo dobar nastup s obzirom na bolid, stoga ovaj dio "stvarno pao u formi" baš i ne stoji. Plus što jučer praktički nije ni vozio.
Krivo sam se izrazio. Mislio sam samo za ovaj vikend , cijeli vikend problemi.
Daleko od toga da je on los. I dalje vjerujem da ce sezonu zavrsiti ispred Charlesa
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:17 Norris već ozbiljno pere Sainza u kvalifikacijama, a i utrci je dosta bolji već prošle godine, teško to Sainz preokrene u svoju korist...
Dali polako dolazi do izrazaja njegov prelazak u drugu ekipu ? :chill:
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 01.08.2020., 16:19 Tuzno je da su svi midfielderi osim Williamsa, HAAS i Alfe.
Pa fino podjeljeno..
F1 - Mercedes
F1.5 - RB, RP, SF i Renault
F2.0 - Williams, Haas i AR
:fiju:
Fino Alla Fine

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ja bih odavno prestao pratiti F1 da ne uživam u midfieldu, unutar-timskim borbama, borbi za predzadnje mjesto u ukupnom poretku i sl.
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ovaj RP je pomalo glupasta momčad, stavili su vozače u Q2 na M, a vidilo se na trećem treningu da je sredina u 5 deka.
Hulkenberga stavili na M, umjesto da idu na najsigurniju varijantu i da čovjeku daju disat pošto je sjeo u bolid tek jučer. Mogao je easy bit u Q3, a stavili su ga na soft tek u drugoj prilici gdje trebas spasavati glavu. Lance u drogom pokusa ju i dalje na M, prošli su samo zahvaljujući ekstra lošem Albonu, a ni Toro Rosso nije dobro odvozio a pokazali su solidnu brzinu.
RP i Ferrari su u vrhu ljestvice po pitanju gluposti koje rade na pit wallu, jos da ne spominjem da su najgori u pit stopu.
I dalje nisu spojili vikend bez greške.

Albon katastrofa, maloga je Hamilton izvoza, ali svakako loše. Nije stvar ni inženjera ni bolida koji je napravljen za Maksa, vozi loše. Kad se sjetim Ricciarda, ova dva Lorda ne vride kao on jedan. Nadam se pedali.

Vettel ne znam što bi napisao, loše.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 01.08.2020., 16:23 Ja bih odavno prestao pratiti F1 da ne uživam u midfieldu, unutar-timskim borbama, borbi za predzadnje mjesto u ukupnom poretku i sl.
:vrhunski: :ajdeajde:

Meni je to sve zanimljivo jer volim gledat F1..
Nesto ka u nogometu kad ki neko dodje a ja gledam Leeds i Forrest.. Jbg..
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pa Hulk je bio na soft gumama. Nije uspio.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Pa kako ne razumijete činjenicu tj. manjak želje da gledam utrku? ŠTA se tu ima toliko za gledati?

Borba za drvenu medalju? Da li vi gledate utakmicu kada vam ekipa gubi 5-1 ili nastavite onako ležerno gledati? Da li vam je to interesantno i zanimljivo?

Meni ne. Zašto bi gubio vrijeme, a osoba sam koja ću se iživcirati kada OPET vidim Ferrari kako nije tamo gdje bi trebao biti, kada vidim da je ovaj Bottas u rangu Fisichelle, ali u raketi od bolida pa je pokupio više pobjeda i PP-a, a i to uspije tek svaki 3-4 vikend. Nije interesantno.

Kada bi bio ravnodušan, to bi značilo da me nije briga za moju ekipu (Ferrari) i za sport koji volim. Ne mogu biti ravnodušan, pogotovo kada znam da će se ovo ponoviti i za 2021. s obzirom na pravilnik.
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:29 Pa kako ne razumijete činjenicu tj. manjak želje da gledam utrku? ŠTA se tu ima toliko za gledati?
Ne gledas je Ferrari nije u borbi za pobjedu, to je toi to je i ok..
Sve ostalo su izgovori..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 01.08.2020., 16:31
Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:29 Pa kako ne razumijete činjenicu tj. manjak želje da gledam utrku? ŠTA se tu ima toliko za gledati?
Ne gledas je Ferrari nije u borbi za pobjedu, to je toi to je i ok..
Sve ostalo su izgovori..
Koji izgovori?
slika slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Dani je napisao/la: 01.08.2020., 16:28 Pa Hulk je bio na soft gumama. Nije uspio.
Imao je jedan pokušaj, očekivati od vozača koji je uletio u bolid jučer da prođe u Q3 na M i onda da se vadi u zadnjem pokusaju, malo mi je to preambiciozno

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:29 Da li vi gledate utakmicu kada vam ekipa gubi 5-1 ili nastavite onako ležerno gledati? Da li vam je to interesantno i zanimljivo?
Navijam za Barcelonu. I kada gube 3 razlike , zgadi mi se tekma , to priznajem.
Ali vidim mnogo drugih , nevjerojatno zamiljivih tekmi , i pogledam ih. Naravno , ne sa takvim zarom. Nema navijackog naboja , ali volim nogomet i svaka zanimljiva tekma mi privuce paznju.

Tako volim F1 , i svaka bitka je zanimljiva.
slikaslika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:15 Jel Seb starta na S gumama?
Da, nije uspio popraviti vrijeme na M.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/PHortonF1/status/1289566432531898370 @Alky e jesi nasao klub za koji ces navijati :facepalm: :zubo:
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 01.08.2020., 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 01.08.2020., 16:39
Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:29 Da li vi gledate utakmicu kada vam ekipa gubi 5-1 ili nastavite onako ležerno gledati? Da li vam je to interesantno i zanimljivo?
Navijam za Barcelonu. I kada gube 3 razlike , zgadi mi se tekma , to priznajem.
Ali vidim mnogo drugih , nevjerojatno zamiljivih tekmi , i pogledam ih. Naravno , ne sa takvim zarom. Nema navijackog naboja , ali volim nogomet i svaka zanimljiva tekma mi privuce paznju.

Tako volim F1 , i svaka bitka je zanimljiva.
Gledam i ja IndyCar, Nascar, MotoGP, Super Formulu itd.

To je ekvivalent "gledanja druge utakmice" u motorsportu.

Ponavljam, da sam "ravnodušan" prema trenutnom stanju oko Ferrarija i da to gledam s podsmijehom, onda bi to značilo da me nije briga za ekipu, što nije istina. Isto vrijedi i za F1.

Povijest pišu pobjednici, a ne gubitnici. Zašto bi gledao gubitnike (midfield) koji su realno beznačajni. Da bi bilo zanimljivo moraš imati borbu naprijed (idealno dvije ekipe i barem dva vozača), sve osim toga je gledanje bez veze.

I uopće mi nije bitno koja ekipa. Da je RBR barem tu negdje s Mercedesom, ajde...ili RP, pogotovo Ferrari. Ali kada imaš ovakvu situaciju gdje već znaš da Bottas ništa neće napraviti, ovi će voziti naprijed s 70% snage...nema smisla.
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡