Sebastian Vettel
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ja mislim da je bio i više nego solidan. Te 2017 i 2018 se moglo najviše do drugog mjesta, što je i ostvario. 2019 je mogao malo bolje, ali ne bolje od trećeg mjesta. Ipak je svih tih godina bolid određivao do kojeg mjesta se najviše može popeti. I to nijednom nije bilo dovoljno za uzimanje titule.
Slažem se i ja da je vrijeme za razlaz. Vettel bi sam želio još ostati, jer je tvrdoglav i hoće da ostvari svoj cilj, ali bolje je i po njega što je ovako ispalo, i što je Ferrari presjekao. Ja kao njegov navijač bi ga još ranije volio isčupati iz tih govana da se nešto pitam. Odmah poslije 2018, jer je već tada bilo previše.
Sam Vettel je rekao da je najbolji bolid koji je vozio u Ferrariju onaj iz 2017. Bolid koji je bio odličan na stazama koje traže što više downforcea (zapravo onakav bolid kakvi su morali biti svi bolidi u zadnjem desetljeću da bi osvojili naslov, bez obzira na to odgovara li Vettelu ili ne). Samo mu je falilo snage. Da su u Ferrariju nastavili razvijati taj bolid u istom smijeru (kao što Mercedes svoj razvija u istom smijeru sve ove godine...), 2018 i 2019 sa jačim motorom od onoga iz 2017 bi bio pobjednički. Ali ne, oni su od tada tri puta mijenjali koncept i počimali iznova...
Ej baš ta 2018-a koja je po nekima (ohrabreni glupim britanskim analizama) bila godina sa realnom šansom za naslov. I koje je godine, po tim istim, Ferrari imao najbolji bolid, je bilo kada su totalno sjebali bolid u sred sezone. Pa tu su baš od Njemačke sjebali bolid. Njemačka jes greška Vettela, ali je i Ferrari zasrao i u Njemačkoj i kasnije u Italiji sa lošim odlukama u vezi Kimija (naši vozači nisu batleri). Pa je tako Kimi dobro zasmetao Vettelu i u Njemačkoj, kada su bili na različitim strategijama, i trebao mu se skloniti u roku odmah. A Bgm i u Italiji, kada se agresivno branio na startu, i sebi sjebao gume odmah u prvoj krivini, da se kasnije nije mogao odlijepiti od Hamiltona, a Seba gurnuo u lošu poziciju da se odbrani od Hamiltona. A poslije Njemačke su došli i ti zajebi sa bolidom. Tek je pred kraj sezone vraćanje bolida na paket iz Njemačke donio nešto bolju formu, kada je Kimi uspio donijeti zadnju pobjedu. A ne treba zanemariti i glupe sudijske odluke kojih je bilo hrpu u toj sezoni na štetu Vettela...
Slažem se i ja da je vrijeme za razlaz. Vettel bi sam želio još ostati, jer je tvrdoglav i hoće da ostvari svoj cilj, ali bolje je i po njega što je ovako ispalo, i što je Ferrari presjekao. Ja kao njegov navijač bi ga još ranije volio isčupati iz tih govana da se nešto pitam. Odmah poslije 2018, jer je već tada bilo previše.
Sam Vettel je rekao da je najbolji bolid koji je vozio u Ferrariju onaj iz 2017. Bolid koji je bio odličan na stazama koje traže što više downforcea (zapravo onakav bolid kakvi su morali biti svi bolidi u zadnjem desetljeću da bi osvojili naslov, bez obzira na to odgovara li Vettelu ili ne). Samo mu je falilo snage. Da su u Ferrariju nastavili razvijati taj bolid u istom smijeru (kao što Mercedes svoj razvija u istom smijeru sve ove godine...), 2018 i 2019 sa jačim motorom od onoga iz 2017 bi bio pobjednički. Ali ne, oni su od tada tri puta mijenjali koncept i počimali iznova...
Ej baš ta 2018-a koja je po nekima (ohrabreni glupim britanskim analizama) bila godina sa realnom šansom za naslov. I koje je godine, po tim istim, Ferrari imao najbolji bolid, je bilo kada su totalno sjebali bolid u sred sezone. Pa tu su baš od Njemačke sjebali bolid. Njemačka jes greška Vettela, ali je i Ferrari zasrao i u Njemačkoj i kasnije u Italiji sa lošim odlukama u vezi Kimija (naši vozači nisu batleri). Pa je tako Kimi dobro zasmetao Vettelu i u Njemačkoj, kada su bili na različitim strategijama, i trebao mu se skloniti u roku odmah. A Bgm i u Italiji, kada se agresivno branio na startu, i sebi sjebao gume odmah u prvoj krivini, da se kasnije nije mogao odlijepiti od Hamiltona, a Seba gurnuo u lošu poziciju da se odbrani od Hamiltona. A poslije Njemačke su došli i ti zajebi sa bolidom. Tek je pred kraj sezone vraćanje bolida na paket iz Njemačke donio nešto bolju formu, kada je Kimi uspio donijeti zadnju pobjedu. A ne treba zanemariti i glupe sudijske odluke kojih je bilo hrpu u toj sezoni na štetu Vettela...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Prvo sam bio bas revoltiran zbog svega ali sad mi je drago zbog Seba. Ja sam oduvek navijao za tim za Ferrari ali ovako se ponašati prema svom vozaču koji je jos i 4x WDC i koji je posle svih sranja uvek branio ekipu želim im da se najedu kofe govana svi redom, od Binotta pa sve do sefova i direktora same kompanije.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Tko uspije naći neka zalijepi video Brundleovog intervjua sa Sebom.
Dobra vožnja danas, ali bolid je truba
Dobra vožnja danas, ali bolid je truba

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Lijep intervju. Seb gospodin kao i uvijek.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Svakako sam bio mišljenja da su ga sjebali. Prvo što su Leclerca pozvali prije. Drugo, zbog onog kašnjenja sa puštanjem. Ali eto, mislili su ga sjebati još više...Sarma je napisao/la: 19.07.2020., 19:20 https://twitter.com/sebvettelnews/status/1284891196603666432

Poslije utrke sam naletio na stanje sa gumama prije utrke. Nisu ni imali novih softova. I kontam, Ferrari je jedina ekipa kojoj uopšte može pasti na pamet da uzmu soft u onim trenucima utrke, i to još korišten.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ovo je onda jos tuznijePastor je napisao/la: 19.07.2020., 21:26 Poslije utrke sam naletio na stanje sa gumama prije utrke. Nisu ni imali novih softova. I kontam, Ferrari je jedina ekipa kojoj uopšte može pasti na pamet da uzmu soft u onim trenucima utrke, i to još korišten.

Fino Alla Fine
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Sledeće godine tek će Ferrari osetiti nedostatak nekog ko može da proceni stazu na ovaj način. Lec i Car iako talentovani su ipak žutoljunci ali dobro videćemo. Sve mi je milije sto se Seb oslobodio ovakvog Ferrarija.Sarma je napisao/la:https://twitter.com/sebvettelnews/status/1284891196603666432
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nedavno sam Ralfa spominjao da ga slabi igdje vidim, a evo izjasnio se i on po pitanju Vettelove situacije.
Kaže da bi Vettel mogao voziti Alpha Tauri iduće sezone, ako se Red Bull odluči na četiri identična bolida:
https://www.essentiallysports.com/f1-ne ... i-in-2021/
Kaže da bi Vettel mogao voziti Alpha Tauri iduće sezone, ako se Red Bull odluči na četiri identična bolida:
https://www.essentiallysports.com/f1-ne ... i-in-2021/
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Navodno ako želi u Racing Point/Aston Martin ima vremena još par dana zbog Perezove klauzule...
Kako kažu, sve je na Vettelu...
Možda ćemo više znati ovaj vikend...
Wolff potiče i savjetuje Seba da ode u Aston Martin...
Kako kažu, sve je na Vettelu...
Možda ćemo više znati ovaj vikend...
Wolff potiče i savjetuje Seba da ode u Aston Martin...
Mercedes boss Toto Wolff, who recently bought into Lawrence Stroll's new Aston Martin project, encourages the quadruple world champion to sign up.
"Sebastian is a four-time world champion with a lot of speed and technical experience," he said. "He would also be an important marketing tool for Aston Martin."
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma dobro... ako je ta klauzula do 01.08. onda je već jasno.
Nema tu više par dana ili nešto. To je ili potpisano ili nije.
Nije to kao i nogometu pa se čeka ponoć do isteka prijelaznog roka ili slično.
Ako je potpisao to se već dogodilo prije 10-15 dana, a skoro sigurno 20-ak dana prije nego što mi svi doznamo u službenoj objavi ako do nje dođe.
Nema tu više par dana ili nešto. To je ili potpisano ili nije.
Nije to kao i nogometu pa se čeka ponoć do isteka prijelaznog roka ili slično.
Ako je potpisao to se već dogodilo prije 10-15 dana, a skoro sigurno 20-ak dana prije nego što mi svi doznamo u službenoj objavi ako do nje dođe.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Eddie Jordan:
He Can’t Even Do That With Charles Leclerc!”- Jordan Believes Sebastian Vettel Can’t Beat Lewis Hamilton in the Same Car
https://www.essentiallysports.com/f1-ne ... -same-car/
He Can’t Even Do That With Charles Leclerc!”- Jordan Believes Sebastian Vettel Can’t Beat Lewis Hamilton in the Same Car
https://www.essentiallysports.com/f1-ne ... -same-car/

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kakva budaletina