Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Gledam šta ovo sad Seb uradi po kiši, i kontam, definitvno mu je pao kamen sa srca. :)

Izgleda da je riješio budućnost, koja bi trebala biti svjetlija od ove sadašnjosti i nedavne prošlosti u Ferrariju. :gandalf:

Kasnije izlaze Bottas i Sainz, na svježijim gumama, i nemogu ispred. Trebali bi uslovi biti bolji. Više je bolida na stazi, i suše je. Kontam da nije kiša pojačala. Kad izlazi Vettel na intermedijama, i vozi najbrži prvi sektor... Već se vide i idealne putanje. Staza je definitivno u boljem stanju. Ali niko ne ide ispred. A mogao je postaviti još brže vrijeme na intermedijama da je htjeo.

Koliko sam primjetio Leclerc je čini mi se vozio sa starim prednjim krilom (one na oko minimalne promjene na prednjem krilu koje su predstavili na drugom vikendu u Austriji).

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 17.07.2020., 00:03 Moje pitanje je, koliko je onda Vettel STVARNO dobar, kada on i ovako "oštećen" i nemotiviran, i dalje Top 3-4 vozač?
Ono...bizarno.
To ti je logički paradoks jedne male skupine trolova sa zajedničkim nazivnikom, a za kompletnu sliku samo je potrebno zamijeniti uloge. Recimo, stavi Leclerca na prvu poziciju danas po kiši, a Vettela na konstantnih +7 desetinki u istim uvjetima sa istim gumama. Komentari? Penzija. Ili prošlog vikenda izbacivanje timskog kolege tako da se popneš na bolid divebombom. Komentari? Skidanje skalpa Neweyevom prevarantu.

Fora je kad se u stvarnosti zaista i dogodi da se uloge obrnu. Tako je prošle godine u Abu Dhabiju Vettel mislim razbio bolid na prvom treningu pa su komentari bili čista sprdačina, a onda ga je Leclerc razbio na identičnom mjestu na drugom treningu. Komentari? Ništa, junaci tipkači utihnuše. :mrgreen: Ili prva utrka ove godine - LEC izbacio VET u Q2 = spreman je za mirovinu, pa onda u drugoj utrci dobijemo obrnuti scenarij = Ferrari je loš bolid. :mrgreen:

Dobro ajde, LEC je megatalentiran, VET je za mirovinu, a ključna razlika je u tome što je LEC mlad i neiskusan. U punoj trećoj sezoni još ćemo koristiti argument neiskustva, dobro... Gdje je ono VET bio u punoj trećoj sezoni? Aha da, vozio Neweyev svemirski brod... :zubo:

Pastor
Formula 1
Formula 1
Fin rezime :mrgreen:

Slušam danas na oba treninga na SK, komentator veli (pošto ionako nema dešavanja pa se ponavlja) kako je Berger izjavio da je Vettel pobijedio 2008 u Toro Rossu jer je bio kopija Red Bulla (povodom ovih optužbi o kopiranju RP). Ono, kao da je TR iz 2008 bio kopija RB iz 2011, pa mu je to bilo ključno za pobjedu. :facepalm: A činjenica je da je i taj Red Bull tada bio sredina poretka, koji nije mogao ni sanjati pobjedu u normalnim uslovima...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Drag mi je SK1 i komentatori, ali fakat znaju biti nesnosljivi prema Vettelu. Što je najgore, ona Dragana iz McLarena nedavno reče Srđanu da je Vettelov fan :prcnjau: Ne znam koliko u prosjeku griješi s McLarenovim strategija, ali s tim mislim da je baš profulila.

Da je Hamilton kojim slučajem danas vozio brže vrijeme od 3sec od Bottasa (kao što je Vettel od Leclerca) dam se kladiti da bi do kraja treninga pričali kako je to stvarna razlika u vozačkom umijeću vožnje po kiši.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Vas tu par skačete kada se Vettela proziva za njegove greške ili voznje, ali nije vam strano ispaljivati iz svih oruzja kada su u pitanju drugi vozaci ili jedan specifican vozac, a svi znamo o kome se radi.
Pa koga bi se trebalo gledati pod povecalom u momcadi nego daleko iskusnijeg vozaca koji je visestruki svjetski prvak? Za iskljucivo njegove vozacke greske sada se okrenula prica posljednjih dana u kojem je gotovo iskljucivi krivac za to Ferrari, barem od vas par tu na forumu, zato jer on vozi iznad mogucnosti bolida pa radi greske. Ma jeli?! To je opravdanje ili obicni laznjak koji plasirate samo iz razloga na koji je nacin Ferrari odlucio ne ponuditi ugovor Vettelu za 2021 (znaci nije dobio otkaz, a za ovu godinu i dalje ce dobiti svoju punu placu koja je 20, 30 ili 40 milijuna eura, ne brinite sigurno ga ne svrbi lijevi dlan kao vas)?
Ako se Schumija moglo slati u mirovinu kada je vozio za Mercedes, pa onda dopustite dragi kolege da barem tu i tamo netko ukaže na njegove voznje koje su ispod razine jednog prvaka, a da ne govorim greške kojih je bilo poprilično.
A Leclerc kojeg spominjete, jel novi pulen, vođa marsovac koji ce izbaviti Ferrari iz kaljuze, pa valjda je svima jasno da za jedno 5 -6 godina on vise nece biti vozac Ferrarija. Poceo je jedan ciklus s njim i zavrsit ce, pitanje je samo kako, kada i sa cime na kraju.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 17.07.2020., 17:00
Ferrari je napisao/la: 17.07.2020., 00:03 Moje pitanje je, koliko je onda Vettel STVARNO dobar, kada on i ovako "oštećen" i nemotiviran, i dalje Top 3-4 vozač?
Ono...bizarno.
To ti je logički paradoks jedne male skupine trolova sa zajedničkim nazivnikom, a za kompletnu sliku samo je potrebno zamijeniti uloge. Recimo, stavi Leclerca na prvu poziciju danas po kiši, a Vettela na konstantnih +7 desetinki u istim uvjetima sa istim gumama. Komentari? Penzija. Ili prošlog vikenda izbacivanje timskog kolege tako da se popneš na bolid divebombom. Komentari? Skidanje skalpa Neweyevom prevarantu.

Fora je kad se u stvarnosti zaista i dogodi da se uloge obrnu. Tako je prošle godine u Abu Dhabiju Vettel mislim razbio bolid na prvom treningu pa su komentari bili čista sprdačina, a onda ga je Leclerc razbio na identičnom mjestu na drugom treningu. Komentari? Ništa, junaci tipkači utihnuše. :mrgreen: Ili prva utrka ove godine - LEC izbacio VET u Q2 = spreman je za mirovinu, pa onda u drugoj utrci dobijemo obrnuti scenarij = Ferrari je loš bolid. :mrgreen:

Dobro ajde, LEC je megatalentiran, VET je za mirovinu, a ključna razlika je u tome što je LEC mlad i neiskusan. U punoj trećoj sezoni još ćemo koristiti argument neiskustva, dobro... Gdje je ono VET bio u punoj trećoj sezoni? Aha da, vozio Neweyev svemirski brod... :zubo:
Ali Vetma, oN jE pLaćEn 35 miLiJuNA eURa!!

To je argument. Kao da njima iz džepa ide, a ne iz Ferrarija. Uostalom od 17 pobjeda koje je Ferrari ostvario 14 ide na konto Vettela. Toliko o tome.

Ajmo vidjeti kako će učinak izgledati za nekoliko godina.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Iceman je napisao/la: 17.07.2020., 17:54 Vas tu par skačete kada se Vettela proziva za njegove greške ili voznje, ali nije vam strano ispaljivati iz svih oruzja kada su u pitanju drugi vozaci ili jedan specifican vozac, a svi znamo o kome se radi.
Pa koga bi se trebalo gledati pod povecalom u momcadi nego daleko iskusnijeg vozaca koji je visestruki svjetski prvak? Za iskljucivo njegove vozacke greske sada se okrenula prica posljednjih dana u kojem je gotovo iskljucivi krivac za to Ferrari, barem od vas par tu na forumu, zato jer on vozi iznad mogucnosti bolida pa radi greske. Ma jeli?! To je opravdanje ili obicni laznjak koji plasirate samo iz razloga na koji je nacin Ferrari odlucio ne ponuditi ugovor Vettelu za 2021 (znaci nije dobio otkaz, a za ovu godinu i dalje ce dobiti svoju punu placu koja je 20, 30 ili 40 milijuna eura, ne brinite sigurno ga ne svrbi lijevi dlan kao vas)?
Ako se Schumija moglo slati u mirovinu kada je vozio za Mercedes, pa onda dopustite dragi kolege da barem tu i tamo netko ukaže na njegove voznje koje su ispod razine jednog prvaka, a da ne govorim greške kojih je bilo poprilično.
A Leclerc kojeg spominjete, jel novi pulen, vođa marsovac koji ce izbaviti Ferrari iz kaljuze, pa valjda je svima jasno da za jedno 5 -6 godina on vise nece biti vozac Ferrarija. Poceo je jedan ciklus s njim i zavrsit ce, pitanje je samo kako, kada i sa cime na kraju.
Nema nikakvog problema da se bilo tko proziva za greške, pa tako ni Vettel. Ali, dokad otprilike misliš da će se iste i gore greške gledati kroz prste Leclercu? Isto tako, gledaš li jednako strogo na sve bivše prvake jer među njima ima (i bilo je) sramotno loših voznji, i to ne mislim na greške ni izlete nego kronično jadne vožnje?

S tim da su debitanti dokazali da mogu biti sjajni, a i veterani su dokazali da mogu biti trube. Tako da je malo labavo nekog pravdati jer je eto mlad, tek u trećoj godini. Meni ni u džep ni iz džepa, samo je zabavno za pratiti.

To je prva stvar. A druga - simpatično je kako uvijek ista ekipa frazu "višestruki svjetski prvak" koristi isključivo samo kad s tim ide neka greška. :mrgreen:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 17.07.2020., 17:54
avetma je napisao/la: 17.07.2020., 17:00
Ono...bizarno.

Ali Vetma, oN jE pLaćEn 35 miLiJuNA eURa!!

To je argument. Kao da njima iz džepa ide, a ne iz Ferrarija. Uostalom od 17 pobjeda koje je Ferrari ostvario 14 ide na konto Vettela. Toliko o tome.

Ajmo vidjeti kako će učinak izgledati za nekoliko godina.
35 milijuna eura je validan argument kada govorimo u kontekstu da je Vettel doveden umjesto Alonsa, da je placen da zauzme mjesto Alonsa, da je marsovac, pulen koji ce napokon dovesti Ferrari tamo gdje mu je i mjesto,na sami vrh, a da cemo ga napokon slaviti kao novog prvaka, netko tko ce biti voljen, mažen i pažen. Tako da 35 milijuna eura je samo jedna stavka koja se spominje u kontekstu znacenja imena i prezimena doticnog vozaca kao i visestruki prvak. Ja ne spominjem te stvari zato sto mi se sprda nego zato sto je on Sebastian Vettel, jedan od malobrojnih vozaca koji imaju 4 naslova prvaka, ali isto tako ne ocekujes od vozaca njegovog kalibra greske i lose prosudbe koje je on imao od 2016 na ovamo.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
avetma je napisao/la: 17.07.2020., 18:17 simpatično je kako uvijek ista ekipa frazu "višestruki svjetski prvak" koristi isključivo samo kad s tim ide neka greška. :mrgreen:
Iceman je napisao/la: 17.07.2020., 19:24 Ja ne spominjem te stvari zato sto mi se sprda nego zato sto je on Sebastian Vettel, jedan od malobrojnih vozaca koji imaju 4 naslova prvaka, ali isto tako ne ocekujes od vozaca njegovog kalibra greske i lose prosudbe koje je on imao od 2016 na ovamo.
Svaki put :mrgreen: :mrgreen:

Iceman
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 17.07.2020., 18:17
Iceman je napisao/la: 17.07.2020., 17:54 Vas tu par skačete kada se Vettela proziva za njegove greške ili voznje, ali nije vam strano ispaljivati iz svih oruzja kada su u pitanju drugi vozaci ili jedan specifican vozac, a svi znamo o kome se radi.
Nema nikakvog problema da se bilo tko proziva za greške, pa tako ni Vettel. Ali, dokad otprilike misliš da će se iste i gore greške gledati kroz prste Leclercu? Isto tako, gledaš li jednako strogo na sve bivše prvake jer među njima ima (i bilo je) sramotno loših voznji, i to ne mislim na greške ni izlete nego kronično jadne vožnje?

S tim da su debitanti dokazali da mogu biti sjajni, a i veterani su dokazali da mogu biti trube. Tako da je malo labavo nekog pravdati jer je eto mlad, tek u trećoj godini. Meni ni u džep ni iz džepa, samo je zabavno za pratiti.

To je prva stvar. A druga - simpatično je kako uvijek ista ekipa frazu "višestruki svjetski prvak" koristi isključivo samo kad s tim ide neka greška. :mrgreen:
Ja eto pratim vise greske nego lose voznje (nekako mi ostaju dublje u sjecanju nego necija losa voznja, ajde barem za Kimija mogu reci da je imao brdo ispodprosjecnih voznji i da je komotno mogao dobiti nogom u guzicu nakon 2014 ili 2015), jer smatram da bi se mogli sloziti da svako moze imati los dan i prosjecni ili ispodprosjecni vikend.
Leclerc je vec u trecoj sezoni u F1 ako se ne varam i naravno da je prosli vikend bio tako glup s njegove strane, tako nadobudno i glupo. No onda stavis na papir da decko ima 22 godine i pomislim si da li me tako glup potez uopce treba čuditi za nekoga tko ima 22 godine? Mozda Lando Norris ne bi tako nesto napravio, mozda je bistriji i pametniji, mozda je oprezniji? Mozda mozda i mozda, puno mozda. Sto je Max Verstappen radio prije koju godinu, pa nismo ga štedili. Cini se da se opametio, ali i dalje je britak i ima onu bezobraštinu u sebi. Neka napravi opet jedan od svojih poznatih poteza i unisti neciju utrku pomislio bih da je stvarno kreten i da nista nike naucio.
Da je Seb Vettel napravio ono sto je Leclerc napravio njemu pomislio bih cekaj da li se to stvarno dogodilo? Pa koliko imas godina, koliko imas sezona iza sebe, koliko imas utrka iza sebe itd.? Da mu je to samo prva ili druga velika greska rekao bih: e jbg jesi ga zasrao, al dobro događa se idemo dalje, ali nije ni prva ni druga vec mozemo nabrajati i onda se tu ko napuhani svi drzite jer eto Ferrari je njemu dao nogu. Pa sto imamo od Vettela u Ferrariju? Nemamo nista. Ferrari je i ovako problem sam za sebe sto ce im jos Seb Vettel koji je i ovako demotiviran i sklon greskama. Bolje neka covjek ode tamo gdje mu je manji presing i mozda vidimo Seb Vettela iz RB dana.

Iceman
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 17.07.2020., 19:41
avetma je napisao/la: 17.07.2020., 18:17 simpatično je kako uvijek ista ekipa frazu "višestruki svjetski prvak" koristi isključivo samo kad s tim ide neka greška. :mrgreen:
Iceman je napisao/la: 17.07.2020., 19:24 Ja ne spominjem te stvari zato sto mi se sprda nego zato sto je on Sebastian Vettel, jedan od malobrojnih vozaca koji imaju 4 naslova prvaka, ali isto tako ne ocekujes od vozaca njegovog kalibra greske i lose prosudbe koje je on imao od 2016 na ovamo.
Svaki put :mrgreen: :mrgreen:
Ali to je cinjenica, to se mora napomenuti u kontekstu njegovih gresaka

Pastor
Formula 1
Formula 1
Doveden umjesto Alonsa, i to je vrlo važna činjenica, koji je, ironično, isto kao i Vettel poslije njega, uradio ništa (nije donio naslov), a bio isto tako masno plaćen... I dalje se ne vide greške Ferrarija u svemu tome... Dva višestruka prvaka, dugi niz godina, brdo love dato i na vozače i na bolide, i ništa. Ali nekima su na kraju samo vozači krivi... It's a Ferrari!!! It is bullshit!

Iceman
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 17.07.2020., 19:45 Doveden umjesto Alonsa, i to je vrlo važna činjenica, koji je, ironično, isto kao i Vettel poslije njega, uradio ništa (nije donio naslov), a bio isto tako masno plaćen... I dalje se ne vide greške Ferrarija u svemu tome... Dva višestruka prvaka, dugi niz godina, brdo love dato i na vozače i na bolide, i ništa. Ali nekima su na kraju samo vozači krivi... It's a Ferrari!!! It is bullshit!
Pa naravno da se vide greške Ferrarija, mozemo mi slobodno preci u Ferrari temu pa krenuti sa nabrajanjem problema, ali ovdje pricamo o Seb Vettelu i naduvenosti njegovih fanova koji za Vettelove greske na stazi prebacuju krivnju na Ferrari.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Pokušavam se izuzeti iz daljnje rasprave, ali žalosti me što Vettelovi fanovi izmišljaju da nitko nije ništa zamjerio Leclercu prošli tjedan (forumi, twitter, YT i on sam svi redom okrivili Charlsa), da je njegov talent upitan i da je već prošao njegov vrhunac (samo 3 tjedna nakon možda njegove najbolje vožnje), da nepravedno ne dobivaju isti tretman u kritikama (dobro jutro ekipa, jedan je 4. najuspješniji učesnik sporta s 12 godina iskustva, a drugi je u 3. godini).

Ostavite se jurišanja na vjetrenjače, boksanja sa sjenama i lova na vještice. Ne morate svaku kritiku na račun Vettela shvatiti kao "belosvetsku" zavjeru i trollanje.

A da je bilo previše nekarakterističnih grešaka za jednog četverostrukog svjetskog prvaka, bilo je.

slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Iceman je napisao/la: 17.07.2020., 19:44 Da je Seb Vettel napravio ono sto je Leclerc napravio njemu pomislio bih cekaj da li se to stvarno dogodilo? Pa koliko imas godina, koliko imas sezona iza sebe, koliko imas utrka iza sebe itd.? Da mu je to samo prva ili druga velika greska rekao bih: e jbg jesi ga zasrao, al dobro događa se idemo dalje, ali nije ni prva ni druga vec mozemo nabrajati i onda se tu ko napuhani svi drzite jer eto Ferrari je njemu dao nogu.
Kako se u to uklapa činjenica da je puno manje griješio u Red Bullu? Kako može griješiti s dvije-tri godine iskustva drastično manje nego s 13-14 godina iskustva i puno sezona iza sebe? Ili u tom slučaju vrijedi jedna logika, a u LEC slučaju druga?
Iceman je napisao/la: 17.07.2020., 19:44 Pa sto imamo od Vettela u Ferrariju? Nemamo nista.
Sudove o tome donesi za godinu/dvije/tri/pet kad Vettel ode iz Ferrarija. :)

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Very enjoyable 20 minute interview with Seb today. No regrets joining Ferrari. He wants to carry on if he can find a competitive car. He’s not interested driving in the second half of the field treading water. Wanted to win more world championships off Lewis to protect his hero Micheal Schumacher’s record. Says age is not a problem but has a long to-do list if he’s not in F1, and may consider other championships

slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ja sam 10 puta napisao i ovdje i na portalu. Sta se tice prve Charlesova sezone u Ferrariju. Aposlutno i potpuno je logicno i opravdano ili kako god zelite da se Charlesu gledalo kroz prste a Vettela se gledalo pod povecalom velicine Jupitera. Neznam kakve tu dileme opce ima? Dilema ne postoji.
Lik koji je bio tek 2 sezone u F1 i prva u Ferrariju , za razliku od Seba koji je ohoho sezona u F1 i isto tako nemalo sezona u Ferrariju. To opce nitko nebi trebao niti pokusat opovrgnut jer nema smisla. Pogotov greske koje su iste ili slicne.
Kako sam rekao , to govorim samo za prvu njegovu sezonu u Ferrariju. Ova sezona je , po meni , apsolutno druga prica. Jer F1 nije sport u kojem imas pravo se navikavat 5 sezona na bolid itd.
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 17.07.2020., 19:56 Pokušavam se izuzeti iz daljnje rasprave, ali žalosti me što Vettelovi fanovi izmišljaju da nitko nije ništa zamjerio Leclercu prošli tjedan (forumi, twitter, YT i on sam svi redom okrivili Charlsa), da je njegov talent upitan i da je već prošao njegov vrhunac (samo 3 tjedna nakon možda njegove najbolje vožnje), da nepravedno ne dobivaju isti tretman u kritikama (dobro jutro ekipa, jedan je 4. najuspješniji učesnik sporta s 12 godina iskustva, a drugi je u 3. godini).

Ostavite se jurišanja na vjetrenjače, boksanja sa sjenama i lova na vještice. Ne morate svaku kritiku na račun Vettela shvatiti kao "belosvetsku" zavjeru i trollanje.

A da je bilo previše nekarakterističnih grešaka za jednog četverostrukog svjetskog prvaka, bilo je.

Prvo, pogriješio si temu sa ovim hvalisanjem svog ljubimca. Drugo, niko nije rekao da Leclercu niko nije zamjerio taj incident, nego da se iz vrha drugačije gleda na njegovu grešku u odnosu na grešku Vettela. Tome ti je pokazatelj reakcija Binotta kao glavnog Ferrarijevog čovjeka, kao i glavnih F1 medija. A to što si ti kao navijač Leclerca primjetio manji broj fanova koji su ga popljuvali po društvenim mrežama, nema nikakve veze sa ovim o čemu smo pričali... Oficijalnu sliku formiraju ovi na vrhu, a ne sitna buranija po komentarima na društvenim mrežama...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
@Pastore
Ja nisam krenuo sa spominjanjem Leclerca, drugi su ga uvukli u ovu diskusiju.

@AlkY
Slažem se, ja sam prvi rekao da je ona vratolomija Leclerca u Štajerskoj bila neprihvatljiva.
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 17.07.2020., 19:58
Iceman je napisao/la: 17.07.2020., 19:44 Da je Seb Vettel napravio ono sto je Leclerc napravio njemu pomislio bih cekaj da li se to stvarno dogodilo? Pa koliko imas godina, koliko imas sezona iza sebe, koliko imas utrka iza sebe itd.? Da mu je to samo prva ili druga velika greska rekao bih: e jbg jesi ga zasrao, al dobro događa se idemo dalje, ali nije ni prva ni druga vec mozemo nabrajati i onda se tu ko napuhani svi drzite jer eto Ferrari je njemu dao nogu.
Kako se u to uklapa činjenica da je puno manje griješio u Red Bullu? Kako može griješiti s dvije-tri godine iskustva drastično manje nego s 13-14 godina iskustva i puno sezona iza sebe? Ili u tom slučaju vrijedi jedna logika, a u LEC slučaju druga?
Iceman je napisao/la: 17.07.2020., 19:44 Pa sto imamo od Vettela u Ferrariju? Nemamo nista.
Sudove o tome donesi za godinu/dvije/tri/pet kad Vettel ode iz Ferrarija. :)
Ne znam mozda je do bolida, mozda je do paketa kojeg ima ili je imao u razlicitim fazama karijere, mozda je do momcadi, atmosfere, mozda do njegovog mentalnog sklopa i nosenje sa stresom i pritiskom, mozda je sve pomalo. U svakom slucaju trebalo bi to njega pitati.

Na drugi quote ti mogu samo reci da ako sam smatrao da je za Alonsa i Ferrari najbolje bilo sto su se razisli nakon 5 godina tako isto smatram za Vettela i Ferrari. Vettel moze imati fantasticnu sezonu ili sezone u Aston Martinu,RB-u ili gdje vec i to ne mjenja cinjenicu da mu je njegov stint u Ferrariju bio solidan i nista vise i njegovim ostankom bojim se da se ne bi puno promjenilo. Eto na to sam mislio kad sam napisao tu recenicu koju si quotao.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡