VN ŠTAJERSKE 2020. | 10.-12. srpnja
-
alonso05espana
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Alonsa i Norrisa
Ispričavam se za mali offtopic, jer Formula 2 planira održat utrku danas ili je otkazana?
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Konačno da je ono o čemu sam ja pisao kilometarske tekstove izašlo na djelo. Kakav 3.0 bre, s 2.0 se vraća na 0.7 i to je to...Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.07.2020., 17:00 Rekao bih da si Bottas opet dozvolio da bude puno sporiji od Lewisa već što jest. Što obično znači početak kraja njegovih nadanja i ambicija da se bori s njim.
To samo dodatno govori o njegovoj psihi i njenoj nestabilnosti, kao pusti bradu pa je on 2.0 pa onda cici mici i onda pukne kao kokica. Iako je ovo prvi kiks ove godine ne verujem da se on može vidno popraviti. Hamilton kao i uvek dokazuje da ima loše startove ali da brzo uhvati priključak i podigne nivo. Ostali samo iskorišćavaju loše startove a novinari se odma napale

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
17:35 je početak, za koji minut... Šumi objavio na Insta.alonso05espana je napisao/la: 11.07.2020., 17:18 Ispričavam se za mali offtopic, jer Formula 2 planira održat utrku danas ili je otkazana?

-
alonso05espana
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Alonsa i Norrisa
HvalaAlen13ASC je napisao/la: 11.07.2020., 17:2217:35 je početak, za koji minut... Šumi objavio na Insta.alonso05espana je napisao/la: 11.07.2020., 17:18 Ispričavam se za mali offtopic, jer Formula 2 planira održat utrku danas ili je otkazana?
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Pročitam tu pred 15 h da ovaj @Ferrari objavio da se očekuje još puno kiše i odem uspavat malu i zaspim s njom tak da nisam gledo kvalifikacije. Zar je Hamilton toliko jači od svih na mokrom
Molim Alena da mi proslijedi nekako torrent da skinem kvale da pogledam cijele večeras

Molim Alena da mi proslijedi nekako torrent da skinem kvale da pogledam cijele večeras
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Danas su vozači pokazali da su i više nego sposobni voziti u lošim uvjetima i da nije riječ o nikakvim tetkicama kao što su neki pisali
Hamilton je odvozio krug o kojem će se još dugo pričati. 1,4 sekunde brže od momčadskog kolege na najkraćoj stazi u kalendaru
Istina, Bottas nije briljirao u Q3, ali svejedno se Lewisu treba skinuti kapa za ovakav krug.
Od ostalih bih posebno istaknuo Ocona i Gaslya. Nevjerojatan preokret u Oconovoj formi u samo tjedan dana. Od očaja koji smo gledali prošli vikend do glatkog dobivanja Riccija danas. Svaka čast. Što se tiče Gaslya, kolilo god je u RB-u bio loš toliko u Toro Rossu/Alphi rastura

Hamilton je odvozio krug o kojem će se još dugo pričati. 1,4 sekunde brže od momčadskog kolege na najkraćoj stazi u kalendaru

Istina, Bottas nije briljirao u Q3, ali svejedno se Lewisu treba skinuti kapa za ovakav krug.
Od ostalih bih posebno istaknuo Ocona i Gaslya. Nevjerojatan preokret u Oconovoj formi u samo tjedan dana. Od očaja koji smo gledali prošli vikend do glatkog dobivanja Riccija danas. Svaka čast. Što se tiče Gaslya, kolilo god je u RB-u bio loš toliko u Toro Rossu/Alphi rastura

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1282000904317579264
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Javna zahvala Alenu, javio mi se u box i poslao link gdje skinuti kvalifikacije i upravo sam odgledao. Svaka čast Alene i svaka čast Hamiltone,nije mi jasno kako si toliko bolji od svih na mokrom.
Sainz P3 je senzacija !

Sainz P3 je senzacija !
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Brzina i input gasa kod Hamiltona i Vettela

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Kaže Mark Hughes da je Merc otprilike 15bhp ispred Honde i Renaulta tijekom qualy mode-a, a Ferrari je 20 bhp iza.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Ne volim ga, al da ga je majstorski odvezao, ne može baš nitko poreći
Čak, rekao bi po ovom, da tu još ima rezerve, tako čisto odvezeno, školski, baš onako kako treba po kiši, odvezi najčišće što možeš pa što ispadne. Malo sam napreskokce gledao, ali recimo Verstapen iako je blizu bio, u zadnjem krugu imao je jako puno promašenih apexa, tako da je mogao i on puno bolje nego što je odradio. Po ovim uvjetima se doslovce može dogoditi da jedan williams odnese pole, poklopi se manje padalina, pogođen setup i čist krug koji donese sekundu i evo iznenađenja.
Ferrari, nisam pratio ali oni to nikak posložit, pa nemoguće da su u randu Williamsa. Ovaj graf pokazuje ništ, osim različite stilove vožnje. Po ovom ispada da Vettel puno prije dodaje gas, pa čak izgleda da iako sporije prođe zavoj prvih 100 m bude brži od Hamiltona. Iako, ko zna kakve su postavke gasa, netko voli da mu je na 80 % gasa pola snage motora, a netko da je sve linearno.

Čak, rekao bi po ovom, da tu još ima rezerve, tako čisto odvezeno, školski, baš onako kako treba po kiši, odvezi najčišće što možeš pa što ispadne. Malo sam napreskokce gledao, ali recimo Verstapen iako je blizu bio, u zadnjem krugu imao je jako puno promašenih apexa, tako da je mogao i on puno bolje nego što je odradio. Po ovim uvjetima se doslovce može dogoditi da jedan williams odnese pole, poklopi se manje padalina, pogođen setup i čist krug koji donese sekundu i evo iznenađenja.
Ferrari, nisam pratio ali oni to nikak posložit, pa nemoguće da su u randu Williamsa. Ovaj graf pokazuje ništ, osim različite stilove vožnje. Po ovom ispada da Vettel puno prije dodaje gas, pa čak izgleda da iako sporije prođe zavoj prvih 100 m bude brži od Hamiltona. Iako, ko zna kakve su postavke gasa, netko voli da mu je na 80 % gasa pola snage motora, a netko da je sve linearno.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Stopio se Lewis sa bolidom danas. Rezultat i voznja u rangu najbolji ikada bez daljnjega. Ne znam dali je taj mercedes laksi za voziti i po kisi od ostalih ili sto je ali rezultat je strasan.
"What a little star." May 26, 2012.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Normalno da je lakši za voziti lolMSC je napisao/la: 11.07.2020., 23:21 Stopio se Lewis sa bolidom danas. Rezultat i voznja u rangu najbolji ikada bez daljnjega. Ne znam dali je taj mercedes laksi za voziti i po kisi od ostalih ili sto je ali rezultat je strasan.
Pa trebaš vidjeti Ferrarijev onboard i onda pogledati Mercedes. Pa to izgledao kao da su kategorija razlike na trenutke.
Trakcija, kočenje, kontrola guma u temperaturama. Ogromna razlika. Mercedes je već godinama najbolji na kiši, Rosberg je uzimao poleove čak i ispred Lewis u većini slučajeva.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Šta nisu? Jesu!!Ferrari je napisao/la: 11.07.2020., 23:43 Pa trebaš vidjeti Ferrarijev onboard i onda pogledati Mercedes. Pa to izgledao kao da su kategorija razlike na trenutke.
Ferrari je ravan "poslovici" - "GP2 engine, GP2 engine"
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ferrari bolid koji je loš na kočenjima, loš mehanički grip, loš aero paket, loš PU. Doslovno ništa na bolidu ne radi kako treba.
Ovakve stvari da se događaju Hassu, Alfi i tako manjim momčadima razumio bi. U što oni ulažu resurse, doslovno da se skupi ekipa s foruma bolje bi vodila momčad od ovih trenutnih.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Ovakve stvari da se događaju Hassu, Alfi i tako manjim momčadima razumio bi. U što oni ulažu resurse, doslovno da se skupi ekipa s foruma bolje bi vodila momčad od ovih trenutnih.
Sent from my GM1913 using Tapatalk