Sebastian Vettel
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ništa od toga, ako se BMW ne vrati - ide u penziju. 

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Oba vozača imaju ugovore ja mislim.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/Motosport0/status/1281134695384825858
Pod pretpostavkom da Briatore govori istinu, ne vidim zašto Stroll nebi pregovarao i sa Vettelom.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1281239795109421056
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Mislim da će se nešto izroditi oko te priče. S obzirom da situaciju sa pandemijom Libery bi isto mogla malo pogurati čitavu priču.
Ako ne RB, ali Aston Martin bi mogao biti odlična momčad za Vettela. Pretpostavka da bi mlađi Stroll ostao Vettel bi imao komotnu situaciju. Momčad se diže, nova tvornica je na putu, Mercedesov motor je sigurna oklada, pokupili su par ljudi iz Mečke tako da to je to.
RB je top momčad, ali to više nije Vettelova momčad tako da će imati jako težak zadatak ako tamo ode.
Odlazak u Renault bi bio najuzbudljiviji jer imati Alonsa i Vettela u istoj momčadi bi bio top topova. Jedino što mu ne bi bilo lako kao ni u RB-u.
Ako ne RB, ali Aston Martin bi mogao biti odlična momčad za Vettela. Pretpostavka da bi mlađi Stroll ostao Vettel bi imao komotnu situaciju. Momčad se diže, nova tvornica je na putu, Mercedesov motor je sigurna oklada, pokupili su par ljudi iz Mečke tako da to je to.
RB je top momčad, ali to više nije Vettelova momčad tako da će imati jako težak zadatak ako tamo ode.
Odlazak u Renault bi bio najuzbudljiviji jer imati Alonsa i Vettela u istoj momčadi bi bio top topova. Jedino što mu ne bi bilo lako kao ni u RB-u.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Viđali smo i ranije da ti ugovori"ne vrijede" ni pišljiva boba.
Nevezano za to gdje će Vettel.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Na današnji dan prije 10 godina Vettel je maznuo u boxu prednje krilo sa Webberovog bolida.
Mah, zato mi nikad nije ni sjeo Vettel i nije ni čudo što nije uspio u Ferrariju,i neka nije, to mu je karma za Red Bull godine .
Mah, zato mi nikad nije ni sjeo Vettel i nije ni čudo što nije uspio u Ferrariju,i neka nije, to mu je karma za Red Bull godine .
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Na današnji dan Webber je rekao da mu se ne sviđa novo prednje krilo pa je odlučio ostati na starom, a Vettelu su dali novo koje je on iskoristio i pretvorio u vrijemeWehrlein94 je napisao/la: 10.07.2020., 10:11 Na današnji dan prije 10 godina Vettel je maznuo u boxu prednje krilo sa Webberovog bolida.

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
E moj Wehrlein, u laži su kratke noge, brzo te kolega Ferrari odsjekao.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Okej, sorry što nisam bio u garaži Red Bulla toga popodneva pa nisam čuo kako Webber ne želi novo krilo,ali čekajte, zar nije protestirao kod Hornera on da ne želi dati svoje prednje krilo Vettelu ? Nije to baš tako jasna situacija..
Webber je bio iznimno ljut nakon kvalifikacija i kad je bio upitan da komentira to sve, rekao je, "I think the team is happy with the result today" .
Koji sam ja hejter ? Hejter čega? Navijao sam za Vettela kad je imao ravnopravnu borbu sa Hamiltonom da odnese titulu 2018 a što je on učinio ? Otišao u pijesak na Hockhenheimu ničim izazvan. I sad sam ja hejter,koga čega ? Nisam navijač ni Hamiltona ni Vettela. Želim da Max ove sezone osvoji,ali bojim se da mu to HONDA prvenstveno neće "dozvoliti" .
Webber je bio iznimno ljut nakon kvalifikacija i kad je bio upitan da komentira to sve, rekao je, "I think the team is happy with the result today" .
Koji sam ja hejter ? Hejter čega? Navijao sam za Vettela kad je imao ravnopravnu borbu sa Hamiltonom da odnese titulu 2018 a što je on učinio ? Otišao u pijesak na Hockhenheimu ničim izazvan. I sad sam ja hejter,koga čega ? Nisam navijač ni Hamiltona ni Vettela. Želim da Max ove sezone osvoji,ali bojim se da mu to HONDA prvenstveno neće "dozvoliti" .
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Ne znam o čemu vi pričate, kolega Wehrlein je u potpunosti u pravu, ako Webber nije želio novo krilo, zašto je onda bio toliko bijesan nakon kvalifikacija, zašto je na team-radiju nakon utrke izjavio: "Not bad for a number two driver."
Podržavam Vettela, ali dajte molim vas, prestanite sa tim teorijama zavjere kad se zna što je istina.
Podržavam Vettela, ali dajte molim vas, prestanite sa tim teorijama zavjere kad se zna što je istina.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Nije istina da Webber nije htio novo prednje krilo.
"Mark simply did not get a good feeling with it, but when there was only one left, Mark absolutely wanted to have it.
https://www.crash.net/f1/news/161787/1/ ... s-engineer
Dakle ovo je izjava inženjera 2 tjedna nakon kvalifikacija, koja i ne mora biti točna s obzirom na reakciju Webbera nakon kvalifikacija. Uz to pokazuje da je Webber htio novo krilo, iako ga prethodno (koliko prije? je li to Webber ikad otvoreno rekao?) nije favorizirao.
"Mark simply did not get a good feeling with it, but when there was only one left, Mark absolutely wanted to have it.
https://www.crash.net/f1/news/161787/1/ ... s-engineer
Dakle ovo je izjava inženjera 2 tjedna nakon kvalifikacija, koja i ne mora biti točna s obzirom na reakciju Webbera nakon kvalifikacija. Uz to pokazuje da je Webber htio novo krilo, iako ga prethodno (koliko prije? je li to Webber ikad otvoreno rekao?) nije favorizirao.

- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
"Mark simply did not get a good feeling with it, but when there was only one left, Mark absolutely wanted to have it."
Možda je krilo odgovaralo Vetelu pa ga je ipak Mark htio da ga ovaj ne dobije, možemo to i tako tumačiti. Karma se pokazala te godine u zadnjoj utrci jer je Mark dobio Silverston ali izgubio naslov.
Možda je krilo odgovaralo Vetelu pa ga je ipak Mark htio da ga ovaj ne dobije, možemo to i tako tumačiti. Karma se pokazala te godine u zadnjoj utrci jer je Mark dobio Silverston ali izgubio naslov.
#DankeSeb
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Sljedeći četvrtak će Brundle odraditi intervju sa Vettelom(njegova ideja).
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nadam se da će ovo biti spicy! Inače ne vidim razloga zašto bi tražio intervju u kojem neće reći ništa novo...
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nek bude rezervni vozač u Mercedesu 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.