VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Kako Alfa Romeo ima najveću brzinu ?
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ovako loš Ferrari je sigurno povezan s tom nagodbom sa FIA-om. Vjerojatno su moral dobrano degradirati PU, a zauzvrat su tražili da ne ide u javnost zašto. Žao mi je jako zbog ovog, jer sam vjerovao da imaju nešto posebno, ali legalno, sve je očitije da nije tako, što im ne ide na čast nikako.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Pa , u najmanju ruku , je bilo sumnjivo vec i tada kada je krenulo to sve sa PU od Ferrarija. Nakon toga su im perfomanse motora pocele padati jos prosle sezone. A ove sezone je to otislo debelo dolje. Sta nam govori da bi mozda ipak mogao imati veze taj "dogovor" sa FIA-om.
Cak sam i osobno poceo pomalo vjerovati da je mozda ipak sve 100 % legalno sa njihovom PU. Neki su ovdje cak i , mogu reci , pasivno agresivno branili Ferrari oko toga
.
A sada ipak vidimo da se vaga naginje na stranu kontra Ferrarija , tj legalnosti PU.
Iako niti sada nemozemo ni priblizno reci sta je od toga svega istina , iako i sada ce biti ovdje onih koji ce to sve jako negirati. I razumijem ih da ih brane dok se ne dokaze suprotno.
Samo kazem da kako vrijeme ide , cinjenice okrecu stvar na drugu stranu.
Cak sam i osobno poceo pomalo vjerovati da je mozda ipak sve 100 % legalno sa njihovom PU. Neki su ovdje cak i , mogu reci , pasivno agresivno branili Ferrari oko toga

A sada ipak vidimo da se vaga naginje na stranu kontra Ferrarija , tj legalnosti PU.
Iako niti sada nemozemo ni priblizno reci sta je od toga svega istina , iako i sada ce biti ovdje onih koji ce to sve jako negirati. I razumijem ih da ih brane dok se ne dokaze suprotno.
Samo kazem da kako vrijeme ide , cinjenice okrecu stvar na drugu stranu.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la:LH44 je napisao/la: 04.07.2020., 16:10 @Wehrlein94
Prvi krug je definitivno bio van, ali drugi je taman provukao bolid. Krugovi se brišu ako ne dodirneš nijednim točkom onu pasicu na izlazu, ne gleda se bijela linija.Frantic je napisao/la:
Lando odličan
Max bi mogao zapapriti u trci![]()
Ferrari - no comment![]()
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Žrtvovanje downforce-a u zamjenu za veću brzinu eto kako.
A i nisu se proslavili sa 18. i 19. mjestom u kvalifikacijama.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ovako stoje ekipe u usporedbi sa svojim najbržim krugom u kvalifikacijama prošle godine:
Racing Point -0.921
Williams -0.737
Renault -0.493
McLaren -0.473
AlphaTauri -0.360
Mercedes -0.323s
Red Bull +0.038
Haas +0.619
Ferrari +0.920
Alfa Romeo +1.119
Racing Point -0.921
Williams -0.737
Renault -0.493
McLaren -0.473
AlphaTauri -0.360
Mercedes -0.323s
Red Bull +0.038
Haas +0.619
Ferrari +0.920
Alfa Romeo +1.119
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Nisam vidio taj post 

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Impresivan Mercedes, Red Bull pokazao da jedini može prići Mečki a F1.5 je postala klanica u rangu 2014 što je tragikomično ako usporedimo Ferrarijeve preformanse iz te godine. I naravno velika zvezda, šampion, odlazi na kraju...
Očekujem teško klanje u F1.5
Očekujem teško klanje u F1.5

- kimi-f1
- Karting
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen, Mclaren
Neznam, ali primjetio sam da je žuta zastava trajala jako kratko... kraće nego Bottasova vožnja po travi.Ferrari je napisao/la: 04.07.2020., 18:09 Može li itko objasniti kako Hamilton nije kažnjen za to što nije usporio iako su žute zastave bile vani?
To je 5 mjesta kazne?
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
najmanje da sam rasist...ali posle ona dešavanja sa farbanjem bolida crnom bojom, i prepiskom Luisa sa starom ludom , mislim da niko nema hrabrosti da kazni LuisaFerrari je napisao/la: 04.07.2020., 18:09 Može li itko objasniti kako Hamilton nije kažnjen za to što nije usporio iako su žute zastave bile vani?
To je 5 mjesta kazne?
Jer bi opet neko pravio paralele...tamo gde ih nema
tako ja misalim, to je moje subjektivno mišljenje
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1279446718535385091Ferrari je napisao/la: 04.07.2020., 18:09 Može li itko objasniti kako Hamilton nije kažnjen za to što nije usporio iako su žute zastave bile vani?
To je 5 mjesta kazne?
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 04.07.2020., 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ahh taman na vrijeme.Mr.Spaceguy je napisao/la: 04.07.2020., 18:13https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1279446718535385091Ferrari je napisao/la: 04.07.2020., 18:09 Može li itko objasniti kako Hamilton nije kažnjen za to što nije usporio iako su žute zastave bile vani?
To je 5 mjesta kazne?
Ako je zakona i pravilnika to je pet mjesta kazne.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Ma ja kao prvi mrzitelj Hamiltona na ovom forumu iskreno ne želim da ga se kazni jer ne želim slušati više o njegovoj boji kože
Ja bih ga pogurao čak na P1 da sutra ne plače prije starta da su mu gume već "gone off"

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Nema kazne!
To bi bio rasizam!
#blacklivesmatter
To bi bio rasizam!
#blacklivesmatter