nema još ništa na velikim sajtovima.

Ferrari Maniac je napisao/la: 12.04.2020., 13:55 Savršen primjer da rezultati ne uvjetuju uspjeh.
Niti prestižni naslov 'Sir' ne može opisati njegovu veličinu u poštenju i iskonskoj motivaciji za utrkivanjem.
Pretpostavljam da tu misliš na Argentinu?LH44 je napisao/la: 10.04.2020., 00:50 ee jbga sad Ferrari je tolika kanta bio, pa i Irvine je taj bolid dobro vozio i bio u poziciji da pobjedi.
Mađarska i Luksemburg su OK. Tu je Villeneuve naslijedio pobjedu od bržih bolida. Ali Britaniju ne bi trebalo spominjati u istom kontekstu kao one dvije utrke. Istina je da je tamo Villeneuve naslijedio pobjedu od Hakkinena, ali jako je bitno kako i zašto je do toga došlo. Williams je na toj utrci (uz Ferrari) bio dominantan bolid u odnosu na McLaren. Do prvog odlaska u boks (22. krug) Villeneuve je imao oko 32 sekunde prednosti pred Hakkinenom: Samo ću napomenuti da su bili na različitoj strategiji (Villeneuve 2, Hakkinen 1 zaustavljanje). Villeneuve je u boksu imao problema (izgubio oko 25 sekundi) i na stazu se vratio oko 15 sekundi iza Hakkinena. To je jedini razlog zašto se McLaren našao u vodstvu utrke. U nastavku je Villeneuve relativno lako uhvatio Hakkinena i postojala je velika mogućnost da bi ga i na stazi pretekao da ovaj nije odustao._bataziv_0809 je napisao/la: 10.04.2020., 19:13 Zadnja dominantna pobjeda Williamsa je bila u Spaniji. Nakon toga, uz izuzetak Austrije (iako je i tu Hakkinenu vrisnuo bolid dok je bio u vodstvu, ali na pocetku trke) su usljedile pobjede naslijedjene od drugih, tj. kad su drugi odustali: Britanija od Hakkinena koji je opet vodstvo naslijedio od Sumahera, Mađarska od Hilla, Luxembourg od oba McLarena.
Auuuu Jimmy, pa ti "gori" od mene.Clark je napisao/la: 13.04.2020., 17:24 ...................
A što bi, teoretski, Schumacher napravio s FW18 i FW19? Smatram da bi bilo nešto u stilu 2001.-e.
....................
Frantic je napisao/la:Auuuu Jimmy, pa ti "gori" od mene.Clark je napisao/la: 13.04.2020., 17:24 ...................
A što bi, teoretski, Schumacher napravio s FW18 i FW19? Smatram da bi bilo nešto u stilu 2001.-e.
....................![]()
Ja pričam o 30-ak bodova razlike, a ti odmah na 60-ak.
Pa da.Frantic je napisao/la: 13.04.2020., 17:44Auuuu Jimmy, pa ti "gori" od mene.Clark je napisao/la: 13.04.2020., 17:24 ...................
....................![]()
Ja pričam o 30-ak bodova razlike, a ti odmah na 60-ak.![]()
Evo da se i ja slozim sa obojicomFrantic je napisao/la: 13.04.2020., 19:39 Drago mi je da imam istomišljenika po tom pitanju...![]()
Da li je sad 30 ili 60, nije toliko ni bitno.![]()
Mada i sezona 1995. koju sam malo obrazložio, sa ona 43 boda prednosti (prije zadnje trke), daje tvom mišljenju (o tih 60-ak bodova) solidne temelje.![]()
Ima ih stvarno smiješnih, kad vidim ovog malog Clia sjetim se onog memea mala ribica ispred morskog psa.zekohonda je napisao/la: 15.04.2020., 23:03 autoklub o safety carovima:
https://www.jutarnji.hr/autoklub/vremep ... UWeKVo-tqg