Lewis Hamilton
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
sve ok...krivo sam protumačio ' Adio momče, sretno ti bilo'.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
eto o5 ja kenjam i o5 ja ne znam.... bio je u Brazilu multi 12... to u Maleziji je 100000000000x pisano al' i dalje nekima se ne može utuvit u glavu zašto su Vettel i Rosberg dobili naredbe da ne pretiču... Webber je trku startao sa 7-9 pozicije, ne znam tačno, dok je Vettel startao sa pol pozicije, Webber ga je brzo stigao i već nakon prvog kruga se probio na 2. mjesto i disao za vratom Vettelu, koji je otišo u box po gume za suho onda kad je još bilo previše mokro i to u S1. Kasnije je Webber pobjegao Vettelu i nakon boxa je izašao ispred Hamiltona, a Hamilton je bio ispred Vettela i taman kad je trka trebala da počne, Webberu i Hamiltonu javljaju da privedu trku kraju/čuvaju gorivo, Seb i Nico stižu onda svoje kolege, logično, ali da ne propanu dobre vožnje Lewisa i Webbera, timovi im govore da nema preticanja, jer ovi bi mogli ić brže, ali im je tim rekao da uspore. Hamilton je čuvao gorivo, dok je Red Bull želio da smanje rev motora i privedu trku kraju, i to je bila odluka tima, ali Seb prljavko je svoj motor prebacio na najjače postavke i kukavički odnio pobjedu...Lady je napisao/la:
Mislim već mi je pun kufer vašeg kenjana! Pokušavam na lijep način raspravljat i iznosit argumente van, a onda mi ti dođeš Heat sa svojim fanboy Hamilton spikama i opet kenješ! Bez uvrede, ali bi stvarno malo mogao stat na loptu i prvo pogledat i prema svom timu Mercedesu a onda pisat ko se kome u ekipi okrenuo.
Kako to kad već spominješ multi 12 (inače Heat multi 21 je a ne 12, ali dobro....ne znaš ti puno toga pa ti se omaklo), zašto ne spomeneš tu istu Maleziju 2013 gdje su tvoja 2 igrača bila u igri i vidi vraga...baš se Rosbergu zabranilo natjecanje/pretjecanje tvog vrhunskog pulena Hamiltona. Inače Heat, multi 21 je bio kontra Sebastiana znaš! Tad je Sebastian trebao ostat iza Webbera ali nije poslušao... pa da opet ponovim Multi 21 je BIO KONTRA VETTELA, A NE U KORIST VETTELA.....
Zašto kad već spominješ timske odredbe, zašto ne spominješ i Mađarsku 2014??
Daj da te malo prosvjetlim oko tih događaja:
Last year in Malaysia Rosberg was told to hold station behind Hamilton, which he did. Later in the season in Germany, Rosberg moved aside at the Hamilton’s request because the two were on a different strategy.
I onda u Mađarskoj kaže Wolf: We need to sit down and discuss it. It is a difficult situation now. If Lewis had let Nico go, Nico could have won the race.”
Hamilton: "It is not questioning authority," the 2008 world champion explained. "I am hired to be me, and race my heart out."
Team boss Toto Wolff and Rosberg agreed after the race that Hamilton's defiance had cost Mercedes a race win.
Again, Hamilton doesn't see it that way.
"I did not cost Nico a win," he insisted. "I was racing against him! Why would I be concerned for him?
"I don't think I was being ruthless. I was not even being bloody minded. I was doing my job. I tried my hardest to be ahead and I don't feel as though I was obligated to help."
Jer, da te podsjetim Heat... u Mađarskoj 2014 nije pobjedio niti jedan Mercov vozač, već Ricciardo. Jer eto, naš dragi i mili Hamilton je sebe ipak stavio iznad tima pa jebeš Rosberga! Nek pobjedi netko drugi, samo ne Rosberg! Jer kako kaže Hamilton, on je tu da se utrkuje, a to što su bili na drugoj strategiji, koga j***!
a jbga....malo je zaboravio Maleziju 2013. Bitno da je tamo jadan glumio tužnog kolegu jer nije smio pustit svog dragog prijatelja i kolegu naprijed...šmrc,šmrc... Tipično za Hamiltona.
Toliko o tome ko je zaštićen u kojoj ekipi.
A koje su ti ovo fore oko navodnog TC-a?? Šta želiš reć Heat da je Red Bull možda bio ilegalan? A šta ćemo oko Bernievih tvrdnji da je Mercedes znao i surađivao sa FIA-om oko pravila motora za 2014 pa su tako u prednosti nad svima jer su sve znali puno prije ostalih? Ili tajni testovi Mercedesa sa Pirellijem?
Želiš da nastavimo oko ilegalnosti?
Ako je Vettelu bilo lako potuć Webbera kako ti kažeš u 'svemirskom' bolidu, onda je trebalo bit i Hamiltonu lako potuć Rosberga....Dani je napisao/la:. A kao drugo ,ako je taj mercedes toliko dominantniji od RB-a, što nije, da li bi to značilo da je i teže potpuno potući Rosberga, ako ima bolid nadmoćan ostalima?
Webber je rekao: "After the last stop the team told me the race was over and we turned the engines down and go to the end. The team made their decision. Seb made his own decision and he will have protection as usual."
Rosberg je pitao da ga puste, ali Ross Brawn mu je rekao
kad je ponovo pitao, Brawn mu je rekao da Hamilton - kome je rečeno da čuva gorivo ranije u utrci - može brže ali ga tim kontrolira.
Hamilton je na podijumu priznao: "I can't say it's the best feeling being up here today. If I'm honest I really feel Nico should be standing here."
izvor http://www.bbc.com/sport/formula1/21916317
i koga ti tu lažeš, jel samu sebe ili vadiš Vettela i nedaš reć da je kukavica ?
što se tiče Mađarske 2014, ne znam šta tu uopšte spominješ i upoređuješ, ti si uporedila 2 trku sezone sa 11 trkom sezone, na 2 trci je sve otvoreno, iako malo podbaciš imaš kad ispravit, no u 11 trci kad se već zna ko je glavni konkurent i ko je u tom slučaju daleko ispred ostalih, svaka trka postaje bitna. Hamilton je startao iz boxa i probio se do 3. pozicije, dok je Rosberg sa pol pozicije sam sebi umanjio šanse lošim vožnjama nakon SC. Nakon tog Safety Cara, Rosberg i Hamilton su bili jedan ispred drugog, zapravo Vettel je bio između njih, no četverostruki svjetski prvak puca po gaščini dok vozi V6 hibrid, na izlazu iz zadnje krivine, prelazi preko astroturfa pravi piruetu i srećom ne udara u zid

tada se Hamilton nađe iza Rosberga, koji očajnički pokušava proći ispred Vergnea nekoliko krugova, tad su oni već, na polovini trke bili u utrci i Rosberg nakon stalnog mučenja na stazi dobija poruku "box this lap, but do oposite to vergne" a zna se šta to znači... ulazi u box i Vergne sada biva pod napadima Lewisa, no Lewis ga stiže brzo i prestiže ga u "slijepoj" 4. krivini na spektakularan i šampionski način da ostaneš bez daha i da se samo klanjaš

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9ZWPwf26b5E[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9ZWPwf26b5E[/youtube]
i u sljedeća 2 kruga napravi razmak, izađe ispred Rosberga, i kakve sad naredbe, promjenio strategiju i sad ga kao treba pustit... e pa trebao je mislit o tome kad je bio iza Vergnea... i šta onda očekuje, da izgubi od timskog zbog svoje nesposobnosti i onda misli da će ga pustit radi drugačije strategije ? e pa tu je on sam trebao da prestigne Lewisa, a ne da ekipa moli Lewisa, boriš se za prvenstvo na pola sezone, nema naredbi ni popuštanja, sam ga pretekni!!! još u toj borbi je Lewis morao čuvati gume jer je išao dugi zadnji stint 30 krugova na MED, dok je ovaj išao dva brza stinta 15+15 na SOFT. zato ja opravdavam taj potez Lewisa, morao je čuvati gume i čuvati poziciju od Rosberga + startao je 17. probijao se, spletom okolnosti se našao iza Rosberga, bolje od njega odvozio u ključnom momentu trke i na kraju sva ta vožnja treba da padne u vodu jer je se kolega koji je do prije 20 krugova bio nesposoban preći Torro Rosso nađe sa drugom taktikom, koja se ispostavila bolja i brža, i treba da ga pusti ? ma daj molim te...
stvarno mi ne ide u glavu kako neke stvari poredite, a da uošte ne gledate šta se zapravo dešavalo, nego nije ispoštovao naredbu i baci odmah u isti koš kao ono Vettelovo Multi 21 ? ne ide i ne ide...
u Maleziji tim kaže da je razmak u odnosu na Merc velik i da se postavke motora smanje i privede trka kraju, ovaj prebaci na jače postavke i odnese pobjedu, pa de ako si vozačina prođi ga sa istim postavkama, a ne kukavički i očajnički prebacit na full rev i prođi ga, koga jebe što je glup što sluša momčad... i to porediš sa utrkom u kojoj Hamilton zbog tehničkih problema startao iz boxa za razliku od Rosberga koji je startao sa pola, nakon SC se Rosberg nađe iza Torro Rosso i ne može ga prestići 5-6 krugova, ulazi u box, Hamilton ga pretekne u 2 sektora, napravi razmak, ode u box izađe ispred i vozi dugi zadnji stint i onda ovaj mjenja strategiju i on bi da ga pusti, druga taktika ? ma nemoj, a što se nisi pobrino da prestigneš Vergnea kad je bilo ključno....
džaba sva crtanja, sva objašnjenja, svi izvori, neke stvari nekome ne možeš objasnit, površno sagleda stvar i utuvi sebi u glavu da su 2 različite stvari jedno te isto... jbg u tvojoj glavi jesu, u mojoj nikad, a možda ni tad. ajde @Lady reci da o5 kenjam, ali nek ja kenjam, ti pored zdravih očiju ne vidiš... ajde @Ex reci da sam lažov i da ne želiš ništa komentirat, šta ću ti ja šta nemaš šta reć... ajde @Slavene @Ferrari @Ferrari1345 recite da ne znam odmaknut u redove i da vam se ne čita i ne raspravlja i na kraju @Hatt ajde i ti reci da su ovo samo trolerske pamflete...

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ma ja bi mu i ua ovaj predhodni komentar dao nogu samo tako, i to sguštom.. obožavam "pametnjakoviće" koji siju glupost po forumu. Btw.. što si se ti Zeko toliko začudio. Lik je totalni troler, ni na gp1 nisam nikad ču od njega jednu 'frišku'. Ak je to tebi napeto svaka čast. Jbga, netko i za atrakciju drži cirkusansku buhu, što se i ja čudim.
dao Bog sljedeći put Adio momče, sretno ti bilo'.. pa puk. Pa nek mu bude žalosno na nekim drugim područjima željnih cirkusa.

dao Bog sljedeći put Adio momče, sretno ti bilo'.. pa puk. Pa nek mu bude žalosno na nekim drugim područjima željnih cirkusa.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Hamsta diskretno omalovazavava Webbera, a gle cuda on posta WEC sampion.
clap, clap...
...
Nemam se sta vise raspravljat o vozacu koji: provodi svoje vrijeme van F1 svijeta, derneci, opija se, pravi prekrsaje itd. itd. i dodje na F1 vikend i glatko pobjedi u utrci! Kasnije velica svoje pobjede, te stavlja na vagu tudje titule, pogotovo Michaela i Vettela. To je za mene apsurd.
Dobar vozac, ali karakter seljacina ziva.

...
Nemam se sta vise raspravljat o vozacu koji: provodi svoje vrijeme van F1 svijeta, derneci, opija se, pravi prekrsaje itd. itd. i dodje na F1 vikend i glatko pobjedi u utrci! Kasnije velica svoje pobjede, te stavlja na vagu tudje titule, pogotovo Michaela i Vettela. To je za mene apsurd.
Dobar vozac, ali karakter seljacina ziva.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Lady
- GP3
Heat,
Timska naredba je timska naredba.... Ako je vrijedila Hamiltonu u Maleziji 2013, onda mu je trebala vrijedit i u Mađarskoj 2014. Uostalo, sam Toto Wolf je rekao: We need to sit down and discuss it. It is a difficult situation now. If Lewis had let Nico go, Nico could have won the race.”
Ali naravno, Hamiltonova je zadnja! Pa i u Monaku 2015 mu je isto bila super odluka za zadnji box.....
Pametnome dosta, osim tebi Heat....
U Red Bullu imamo obrnutu situaciju: Kad su Webberu naredili da ne napadne Vetetla (Silverstone 2011) onda mu je to smetalo i naravno, napao je svog kolegu uprkos timskim odredbama da ne napada i čak se pohvalio u svojoj kolumni, + da ne govorimo u Brazilu 2012 kad se jedini Vettel još borio s Alonsom za prvenstvo, onda ko zatvara Vettela na startu? Webber, pa ko će drugi.... E, ali kad se u Maleziji desila obrnuta situacija gdje Vettel ignorira timske odredbe, e onda se Webber duri na podijumu i iznosi prljavi veš na površinu.... ma nek ga je Vettel razbio te sezone! Baš mi je drago šta ovaj nije uspio niti jednu pobjedu uzet....
A znaš koja je razlika između Mađarske 2014 i Malezije 2013 Heat? To šta u Maleziji bi bez obzira jedan od vozača Red Bulla pobjedio, dok je u Mađarskoj 2014 zbog Hamiltovog neposluha pobjedu odnio vozač Red Bulla. Ma šta se mene tiče samo neka Hamilton i dalje donosi takve odluke ala Mađarska 2014 i Monako 2015.Pametan dečko i pametne odluke....
..............
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AdAp0tilelw[/youtube]
Timska naredba je timska naredba.... Ako je vrijedila Hamiltonu u Maleziji 2013, onda mu je trebala vrijedit i u Mađarskoj 2014. Uostalo, sam Toto Wolf je rekao: We need to sit down and discuss it. It is a difficult situation now. If Lewis had let Nico go, Nico could have won the race.”
Ali naravno, Hamiltonova je zadnja! Pa i u Monaku 2015 mu je isto bila super odluka za zadnji box.....
Pametnome dosta, osim tebi Heat....
Znači Vettel je kukavica jer je napao Webbera, a Hamilton je junak jer nije poslušao naredbu? Jbte....stvarno vi Hamiltonovi navijači ste slika i prilika njega samog i njegovih izjava....HeatBlast44 je napisao/la: i koga ti tu lažeš, jel samu sebe ili vadiš Vettela i nedaš reć da je kukavica ?
U Red Bullu imamo obrnutu situaciju: Kad su Webberu naredili da ne napadne Vetetla (Silverstone 2011) onda mu je to smetalo i naravno, napao je svog kolegu uprkos timskim odredbama da ne napada i čak se pohvalio u svojoj kolumni, + da ne govorimo u Brazilu 2012 kad se jedini Vettel još borio s Alonsom za prvenstvo, onda ko zatvara Vettela na startu? Webber, pa ko će drugi.... E, ali kad se u Maleziji desila obrnuta situacija gdje Vettel ignorira timske odredbe, e onda se Webber duri na podijumu i iznosi prljavi veš na površinu.... ma nek ga je Vettel razbio te sezone! Baš mi je drago šta ovaj nije uspio niti jednu pobjedu uzet....
A znaš koja je razlika između Mađarske 2014 i Malezije 2013 Heat? To šta u Maleziji bi bez obzira jedan od vozača Red Bulla pobjedio, dok je u Mađarskoj 2014 zbog Hamiltovog neposluha pobjedu odnio vozač Red Bulla. Ma šta se mene tiče samo neka Hamilton i dalje donosi takve odluke ala Mađarska 2014 i Monako 2015.Pametan dečko i pametne odluke....
..............
Misliš ovo?HeatBlast44 je napisao/la:
no četverostruki svjetski prvak puca po gaščini dok vozi V6 hibrid, na izlazu iz zadnje krivine, prelazi preko astroturfa pravi piruetu i srećom ne udara u zid![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AdAp0tilelw[/youtube]

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
@lady
Pit stop u Monaku je plod Mercedesovog pitwalla i njihove indiferentnosti prema podacima sa telemetrije. Istina je da je Lewis gunđao da mu gume nisu u dobrom stanju, međutim svjedoci smo da to kod mercedesovog pitwalla ne igra preveliku ulogu ( Meksiko , Brazil ).
Pit stop u Monaku je plod Mercedesovog pitwalla i njihove indiferentnosti prema podacima sa telemetrije. Istina je da je Lewis gunđao da mu gume nisu u dobrom stanju, međutim svjedoci smo da to kod mercedesovog pitwalla ne igra preveliku ulogu ( Meksiko , Brazil ).

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Što sa Meksikom i Brazilom?Dani je napisao/la:@lady
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Kao prvo Plan Mercedes je na početku bio na ostanu na stazi, nakon čega je Lewis ipak svojom odlukom promjenio mišljenje pitwalla koji je na kraju krivo to sve procjenio?Dani je napisao/la:@lady
Kakve sad to veze ima sa Meksikom i Brazilom gdje je taktika bila jednoglasna sa strane pitwalla

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Ja ne kuzim kako Hamilton i njegovi navijaci misle da bi Mercedes morao donosi odluke koje idu u korist jednog vozača, a na štetu drugoga?!?!!
Dakle Hamilton traži drugačiju taktiku na VN Brazila. Čovječe ako to ideš tražiti, zar nije logično da će i druga strana pitwall-a to isto učiniti?
AKo smatraš da si brži, onda to i dokaži na stazi, a ne no stop seruckati i koristiti britanske medije (prvenstveno mislim na Sky F1) za svoje žalopojke. Roberg se prekasno probudio, ali da je bio malo sređeniji u glavi mislim da ovaj Hamsta gangsta ne bi tako lako osvojio prvenstvo. Ne kažem da je Rosberg bolji vozač od Hamiltona, ali je u nekoliko navrata pokazao da se zna boriti i da zna odraditi besprijekornu utrku. Podlegao je pod pritiskom. No nema veze, Hamilton ce sljedeće sezone imati puno veći zalogaj u vidu Vettela. To i on sam predosjeća, zato sada i kenja po ovome.
Dakle Hamilton traži drugačiju taktiku na VN Brazila. Čovječe ako to ideš tražiti, zar nije logično da će i druga strana pitwall-a to isto učiniti?
AKo smatraš da si brži, onda to i dokaži na stazi, a ne no stop seruckati i koristiti britanske medije (prvenstveno mislim na Sky F1) za svoje žalopojke. Roberg se prekasno probudio, ali da je bio malo sređeniji u glavi mislim da ovaj Hamsta gangsta ne bi tako lako osvojio prvenstvo. Ne kažem da je Rosberg bolji vozač od Hamiltona, ali je u nekoliko navrata pokazao da se zna boriti i da zna odraditi besprijekornu utrku. Podlegao je pod pritiskom. No nema veze, Hamilton ce sljedeće sezone imati puno veći zalogaj u vidu Vettela. To i on sam predosjeća, zato sada i kenja po ovome.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:

https://twitter.com/Mattzel89/status/668530980542656514
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
na današnji dan 2006 godine, Mc'Laren potpisuje ugovor sa Hamiltonom... ostalo je historija... 166 startova, 86 podijuma, 49 pol pozicija, 27 najbržih krugova, 43 pobjede, 3 TITULE....
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Birtijski način komunakcije je nešto drugo, a to što ga ti shvaćaš tako jer se govori istina o tebi je drugi par postola. Ako voliš lagat, sve 5, ja neman problema s tim, demantiram te i priča završena. Ne trebaš se truditi fino pričati, ništa ne postižeš s tim niti išta konkretno kažeš. Citiram te: "Ako je cilj ovog sajta promicati jednoumlje i veličanje Sebastiana Vettela možda je i bolje da ga zaobilazim". Ako tako misliš, možda bi stvarno bilo bolje da ga zaobilaziš, jer je svugdje oko tvojih poruka neka svađa. Dakle, potičeš svađu, što je odlika jednog trola. Ja sam uvijek tu na portalu i ne izbjegavam komunikaciju s korisnicima, ali isto tako se neću lišiti reći "dvije riječi" nekome oko koga su stalno problemi.Dani je napisao/la:Žalosno od jednog administratora da komunicira na birtijski način. Međutim to više govori o njemu nego o sajtu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zanimljivo. Pa eto kad već prozivaš da lažem, malo da dodam neke brojke ( nisu preko sekunde, ali nisu ni daleko )Explorer je napisao/la:Birtijski način komunakcije je nešto drugo, a to što ga ti shvaćaš tako jer se govori istina o tebi je drugi par postola. Ako voliš lagat, sve 5, ja neman problema s tim, demantiram te i priča završena. Ne trebaš se truditi fino pričati, ništa ne postižeš s tim niti išta konkretno kažeš. Citiram te: "Ako je cilj ovog sajta promicati jednoumlje i veličanje Sebastiana Vettela možda je i bolje da ga zaobilazim". Ako tako misliš, možda bi stvarno bilo bolje da ga zaobilaziš, jer je svugdje oko tvojih poruka neka svađa. Dakle, potičeš svađu, što je odlika jednog trola. Ja sam uvijek tu na portalu i ne izbjegavam komunikaciju s korisnicima, ali isto tako se neću lišiti reći "dvije riječi" nekome oko koga su stalno problemi.Dani je napisao/la:Žalosno od jednog administratora da komunicira na birtijski način. Međutim to više govori o njemu nego o sajtu.
Australija 2011: Vettel 1:23.529, Hamilton 1:24.307 a Button 1:24.779 dakle 1.2 sekunde
Kina 2011: Vettel 1:33.706, Button 1:34.421, recimo 4. Rosberg ima 1:34.670, a 5. Alonso čak 1:35.119
Španjolska 2011. Webber 1:20.981 ( hmm gle čuda ) , Hamilton 1:21.961
Belgija 2011. Vettel 1:48.298, Hamilton 1:48.730 jedini unutar sekunde od oponenata, Massa kao 4. ima 1:50.256
Ostatak sezone je prednost RB-a od 4-6 desetinki u kvalifikacijama
Australija 2013. Vettel 1:27.407 , Hamilton 1:28.087, 4. Massa 1:28.490, opet Hamilton jedini unutar sekunde
Malezija 2013. Vettel 1:49.674 , Massa 1:50.587, 4. Hamilton 1:51.699, preko 2 sekunde
Indija 2013. vettel 1:24.119 Rosberg 1:24.871, Hamilton 1:24.941
SAD 2013. Vettel 1:36.338 , Grosjean 1:37.155
Brazil 2013. Vettel 1:26.479 , Rosberg 1:27.102 , Hamilton 1:27.677
A sad na zaostatke u utrkama
Australija 2011.
1.Vettel -2. Hamilton +22.297
Turska 2011. 1. Vettel-3. Alonso +10.075, 4. Hamilton +40.232
VN Europe 2011. Vettel - Alonso +10.891, 4. Hamilton +46.190
Korea 2011. Vettel-Hamilton +12.019
Brazil 2011. Webber-Button +27.638
Japan 2012. Vettel-Massa +20.632
Malezija 2013. vettel-hamilton +12.181
Kanada 2013. vettel-alonso +14.408, 5. rosberg +1:09.725
Belgija 2013. vettel-alonso +16.869, 3. hamilton +27.734
Singapur 2013. vettel-alonso +32.627
Abu Dhabi 2013. vettel-rosberg +33.650
Brazil 2013. vettel-alonso +18.913
Dakle velik broj utrka gdje nakon početnog odvajanja na preko 10 sekundi samo održava svoju prednost, a u nekim utrkama mu čak sugeriraju da uspori. Pored toga stavio sam samo najbliže pratitelje u trkama jer ostatak društva je ponekad bio još toliko udaljen. Da li je to dominacija poput ove, dakle utrke gdje se protivnik ne može nikako približiti na ispod 5 pa i 10 sekundi se treba zvati dominacijom uz tek nekoliko bljeskova protivnika ( što smo vidjeli i ove godine ).
A ti samo etiketiraj i dalje uz napomenu da ne namjeravam s tobom više komunicirati na ovakav način .

- MrDoomroom
- Formula 1
Izvlacis iz konteksta vremena no dobro niko ne tvrdi da taj RB u 4 godine nije bio dominantan, ali nije toliko koliko mercedes gdje sa 99% sigurnoscu mozes predvidjeti da ce oni uzet PP u ove dvije godine.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
Ko je najdominantniji sportista trenutno?
Kandidati.....
http://www.skysports.com/more-sports/ne ... inant-star
Kandidati.....
http://www.skysports.com/more-sports/ne ... inant-star
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 25.11.2015., 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Dominantniji su i Klitschko (nevjerovatan je podatak da nije poražen 11 godina) i Đoković, Husein
, Serena, ona plivačica.
Ogier je tu negdje. Mada i on vozi stroj.
Nezahvalno je ovo porediti (dobro, u pitanju je SKY), jer Novak i Serena imaju samo reket, bokseri samo rukavice,....., a Lewis i Ogier strojeve, koji su bolji od drugih strojeva.
Bolt nema nikakav "rekvizit".

Ogier je tu negdje. Mada i on vozi stroj.
Nezahvalno je ovo porediti (dobro, u pitanju je SKY), jer Novak i Serena imaju samo reket, bokseri samo rukavice,....., a Lewis i Ogier strojeve, koji su bolji od drugih strojeva.
Bolt nema nikakav "rekvizit".

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Button: Alonso je veci izazov od Hamiltona.
http://gptoday.com/full_story/view/5477 ... Hamilton_/
http://gptoday.com/full_story/view/5477 ... Hamilton_/