Ferrari Maniac je napisao/la:4/10, od toga 3 pogađao
2 nisam imao pojma, dva sam u dilemi pogrešno odabrao, ovih 6 mi je no-brainer bilo.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Preloš sam s povijesti F1, što je najgore sva ova pitanja iz 'novijih' era sam fulao
Ja sam inače dobar, pamtim i šta treba i šta ne treba o F1, ali ovo je zeznuto neke slike bilo pogađat. Realno kviz je za stariju publiku koja se nagledala i načitala Formule 1
Da bar hoće kvalifikacije održati.
Baš mi nešto krivo ... Znam da je zdravlje na prvom mjestu i treba da bude tu, ali zar nije mogao virus sačekati četri dana
bi...jer da se desi neko naglo povećanje oboljelih u Australiji onda bi prstom upirali u F1. A ne vjerujem da si to oni žele dozvoliti.
Kako su drugi sportovi tako će na žalost morati i oni.
Ferrari je napisao/la: 12.03.2020., 15:23
Koji je smisao sada sve otkazati?
Svi su već tamo, fanovi su tamo...gotovo je sad.
Nema smisla... održi vikend kako već ide i bok...nije sada da bi neodržavanje utrke nešto značilo u pogledu Corone.
Apsolutno. Doći u Melbourne, i onda otkazati...... WTF ....
Netko je; više nego vjerovatno bio zadužen oko ovoga voditi brigu.... ranije. Pa nije ni trebalo doći u Melbourne.....
Što sada, ako se održi utrka bez publike? Pola Australije će biti zaraženo do kraja ožujka / travnja?
Bezveze.....
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Nakon što je F1 objavila ne dolazak McLarena bez otkazivanja utrke, mislim da neće doći do otkazivanja. Jer da su to imali u planu, napravili bi odmah kao stvar principa. The show must go on.
I ja bi svim srcem htio da se utrka odrzi.
Ali naravno da bi znacilo ako se utrka ne odrzi.
Istina , oni su svi vec u Australiji. Ali opet ,svako novo okupljanje tolike mase ljudi je definitivan rizik od sirenja zaraze.
A na kvalifikacijama i utrci ce definitivno biti pa i po 100 tisuca ljudi.
I medu tolikim ljudima , veliki broj osoba ce biti starije dobi koji su u vecem riziku od najgoreg moguceg scenarija.
Mislim , u drzavama se zabranjuju okupljanja veca od 100 ljudi npr. I to s razlogom.
I sad ce se odrzati dogadaj sa 100-200 tisuca ljudi medu kojima sigurno ima netko zarazen
Nisam stručan ali evo da se mene pita, ja bi razglasio da se svi koji se odluče za odlazak na utrku izlažu riziku i zabranio bih izričito dolazak osoba starijih od 60 godina. Naravno ni to ne bi garantiralo sigurnost 100%, ali svelo bi rizik na neku prihvatljivu razinu... jer opet ne možemo zabraniti aute radi prometnih nesreća.
F12000 je napisao/la: 12.03.2020., 16:38
Nisam stručan ali evo da se mene pita, ja bi razglasio da se svi koji se odluče za odlazak na utrku izlažu riziku i zabranio bih izričito dolazak osoba starijih od 60 godina. Naravno ni to ne bi garantiralo sigurnost 100%, ali svelo bi rizik na neku prihvatljivu razinu... jer opet ne možemo zabraniti aute radi prometnih nesreća.
Kico je napisao/la: 12.03.2020., 17:13
Ova FIA je samo sranje napravila sad, to su odgodit trebali prije 2 tjedna a ne sad!
Sad su ga rasirili jos vise!
Da. Kakvi nesposobnjakovići...... dovesti sve i svakoga u Australiju, i onda otkazati!!
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Ova FIA je samo sranje napravila sad, to su odgodit trebali prije 2 tjedna a ne sad!
Da. Kakvi nesposobnjakovići...... dovesti sve i svakoga u Australiju, i onda otkazati!!