Scuderia Ferrari
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma ne znam kako se više možete kačiti na ovoga. Sezona prošla, Ferrari nije ni zašta kažnjen, niti im je šta zabranjeno. I on priča da nije legalan.Iceman je napisao/la: 29.02.2020., 13:22Pa nitko nije deklarirao da je proslogodisnja PU nelegalnaHar Kl je napisao/la: 29.02.2020., 12:46 Nije niko.
Nije niko ni za DAS rekao da je ilegalan.
Međutim za DAS su rekli da je legalan. Bitna razlika
Napisao da prošlogodišnja PU nije deklarisana kao legalna. Već smo dobili neko duže pojašnjenje koje niko ne razumije![]()
![]()
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
- Ferrari Maniac
- Formula 1
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1234213068319657985
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1235500445709279235
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Istina, makar mogu zamisliti situacije u kojima bi se ovakvi kanali također koristili za sandbagganje (iako ne vjerujem da je to ovdje slučaj). Priča se o krticama koje su tužakale Ferrari oko motora, a ovakve sitnice izlaze u javnost i brojne druge. Stvarno su tipični Talijani, ne mogu začepiti da im život ovisi o tome. Ne znam jesam li ikad vidio da se do ove mjere mogu pratiti interna događanja u RB-u i Mercu, al zato možeš bez pol muke saznat kaj je Binotto danas jeo za doručak...
Sisu (fin.)
- nebum kopiral
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
ne znam za vas....ali po meni je binotto kao ova izmišljena iz "progresivnog" kampa za globalne opsjene i prevare...i jedna od najpametnijih žena na svijetu po pisanju cio,,,,,,,,h sluga i robova a sve za siću...teranos
https://www.youtube.com/watch?v=5tpsoWx7xmY
https://www.youtube.com/watch?v=5tpsoWx7xmY
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Ferrari mora da sandbagg-a, jer u suprotnom neka svi daju kolektivni otkaz... Ferrari je već pobjeđivao u Australiji, tako da ići u sezonu nespreman je nedopustivo.... Nešto mi debelo tu smrdi? Ne pamtim kada su bili ovako tajnoviti na testovima, isto tako imali jednu od ljepših prezentacija bolida...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Isto tako, Ferrari sa svim ovim ..... vijestima uoči nove F1 sezone ima "besplatnu" reklamu.... iako im reklama, i nije nešto potrebna.
Ferrari je u žiži javnosti,..... po meni ( sad malo crnjak, pardon ) o Ferrariju se u F1 više priča nego o koroni ( covid - 19 ) i otkazivanju utrke u Vijetnamu.....

Ferrari je u žiži javnosti,..... po meni ( sad malo crnjak, pardon ) o Ferrariju se u F1 više priča nego o koroni ( covid - 19 ) i otkazivanju utrke u Vijetnamu.....

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Jel smrdi na grejp?Slavenowsky je napisao/la:Ferrari mora da sandbagg-a, jer u suprotnom neka svi daju kolektivni otkaz... Ferrari je već pobjeđivao u Australiji, tako da ići u sezonu nespreman je nedopustivo.... Nešto mi debelo tu smrdi? Ne pamtim kada su bili ovako tajnoviti na testovima, isto tako imali jednu od ljepših prezentacija bolida...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Ako je na grejp onda sigurno pobjeđujemoMrDoomroom je napisao/la: 06.03.2020., 16:07Jel smrdi na grejp?Slavenowsky je napisao/la:Ferrari mora da sandbagg-a, jer u suprotnom neka svi daju kolektivni otkaz... Ferrari je već pobjeđivao u Australiji, tako da ići u sezonu nespreman je nedopustivo.... Nešto mi debelo tu smrdi? Ne pamtim kada su bili ovako tajnoviti na testovima, isto tako imali jednu od ljepših prezentacija bolida...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Treba naći nekog sponzora koji radi sokove od grejpa ili tako nešto i da imaju grejp na svakoj utrci u garažiSlavenowsky je napisao/la:Ako je na grejp onda sigurno pobjeđujemoMrDoomroom je napisao/la: 06.03.2020., 16:07Jel smrdi na grejp?Slavenowsky je napisao/la:Ferrari mora da sandbagg-a, jer u suprotnom neka svi daju kolektivni otkaz... Ferrari je već pobjeđivao u Australiji, tako da ići u sezonu nespreman je nedopustivo.... Nešto mi debelo tu smrdi? Ne pamtim kada su bili ovako tajnoviti na testovima, isto tako imali jednu od ljepših prezentacija bolida...

Sent from my GM1913 using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Znači, idemo opetGilles je napisao/la: 11.03.2020., 12:11 Lepsa mi je bila typografija prosle godine. Nekako mi je zanimljivija i dinamicnija, ovako su samo udarili senku.
Ali da, dupli DNF. A pre toga ispadanje u Q2![]()
![]()
![]()

Dobar
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Jest, evo trčePhillSF je napisao/la: 11.03.2020., 15:09 Negdje sam pročitao da je Glock izjavio da zbog svih ovih zavrzlama oko motora i FIA-e Binotto i Vettel napustaju Ferrari sljedece sezone.
![]()
![]()
![]()

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari