Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Coby White postavio rekord Bullsa sa 7 trica u jednoj cetvrtini 

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ha, Clippers - Hawks 150:101
Vidim, od kako se George vratio, Leonard odmara.
Zanima me kako će biti kad obojica budu u ekipi, pošto obojica igraju na poziciji čiste "trojke".

Zanima me kako će biti kad obojica budu u ekipi, pošto obojica igraju na poziciji čiste "trojke".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Vrlo jednostavno jedan ce ici na 4ku i to je to.Frantic je napisao/la: 17.11.2019., 10:57 Ha, Clippers - Hawks 150:101![]()
I King je cista trojka pa igra playa u Lakersima.
I da George za 20 minuta ladno 37 stavio. Bojim se da se on i Kawhi u tandemu nece moc branit.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma lako se oni rotiraju, mislim da ce ovisit u suparnicima..alonso5 je napisao/la: 17.11.2019., 12:58Vrlo jednostavno jedan ce ici na 4ku i to je to.Frantic je napisao/la: 17.11.2019., 10:57 Ha, Clippers - Hawks 150:101![]()
I da George za 20 minuta ladno 37 stavio. Bojim se da se on i Kawhi u tandemu nece moc branit.
A sto se obrane tice, nista lakse nece bit branit Jamesa i Davisa

Ocekujem da ce Clippersi obranom lomit te bitne utakmice (barem se nadam, nesto tipa Bullsi 2010/11)
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Prije da će neko na "dvojku" nego na "četvorku".alonso5 je napisao/la: 17.11.2019., 12:58Vrlo jednostavno jedan ce ici na 4ku i to je to.Frantic je napisao/la: 17.11.2019., 10:57 Ha, Clippers - Hawks 150:101![]()
A James je poseban lik. Iako je po definiciji "trojka", zbog kontrole lopte i brzine, s jedne strane, te snage i odraza, s druge, može komotno ograti sve od 1 do 4. Jedino ne može igrati klasičnu peticu.
Što se tiče dvojca Clippersa, teško da će obojica, uvaljivati po 30-35 poena, mada će biti i takvih tekmi.
Međutim takve tekme se često znaju i izgubiti, barem od jačih ekipa.
Dvojica uvale 70 poena, ostali obično u takvim slučajevima imaju loš učinak, ponajviše zbog malo lopti, te daju zajedno nekih 30-35 poena, te ih jača ekipa, uz standardnu realizaciju odradi sa 115:105 (lupam).
Gledao sam (gledali smo) milion takvih tekmi.
Zasad mi Boston nekako timski, najbolje stoji, Lakersi su (ne pamtim kad su bili) ponajbolja odbrambena ekipa, a za Clipperse moram sačekati da George i Leonard odrade u kontinuitetu zajedno 10-15 tekmi, da bih dao neki sud.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Kakva završnica Kingsi - Celticsi
Šteta što je tekma bila tek jedna u nizu u regularnom dijelu, a ugođaj je bio pravi play-offovski, pogotovo na kraju.

Šteta što je tekma bila tek jedna u nizu u regularnom dijelu, a ugođaj je bio pravi play-offovski, pogotovo na kraju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Nevjerojatno koliko je obožavan od svih fanova, a stilom vrlo blizu omraženom Hardenu. Jedino što je Luka bolji timski igrač.Sarma je napisao/la: 19.11.2019., 06:10 Nevjerojatan je![]()
Jedini uz Lebrona koji je prije svoje 21 god. napravio triple double preko 40+
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Znači nije blizu HardenuMulti 21 je napisao/la:Nevjerojatno koliko je obožavan od svih fanova, a stilom vrlo blizu omraženom Hardenu. Jedino što je Luka bolji timski igrač.Sarma je napisao/la: 19.11.2019., 06:10 Nevjerojatan je![]()
Jedini uz Lebrona koji je prije svoje 21 god. napravio triple double preko 40+

Meni je drag jer su ga svi proglašavali bustom prije drafta (Ameri). Baš se sjećam jedne stepback trice još u Euroligi, tad sam znao da će biti 'poseban'

Samo naprijed Luka

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
@Multi 21
Po ćemu je blizu Hardena? Slažem se sa @f1zd ni blizu, možda jedino ponekad po forsiranju - to je normalno u NBA.
Luka je klinac, hebote pa ima 20 godina, muda poput velebita, a ni samopouzdanja mu ne fali, pogledaj kako igra i nije Amerikanac
Nemam ga šta obožavati, ali naravno da mi je drag
Po ćemu je blizu Hardena? Slažem se sa @f1zd ni blizu, možda jedino ponekad po forsiranju - to je normalno u NBA.
Luka je klinac, hebote pa ima 20 godina, muda poput velebita, a ni samopouzdanja mu ne fali, pogledaj kako igra i nije Amerikanac

Nemam ga šta obožavati, ali naravno da mi je drag

-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Noćas sam gledao Lakerse protiv Thundera, LeBron je srušio još jedan rekord, ostvario je triple-double učinak protiv 30 momčadi (svih koji su trenutno u ligi, nisam siguran je li imao triple-double protiv Seattle Supersonicsa).
M.B.: Ferrari nije u krizi
- Frantic
- Formula 1
Lakersima predstoji pravi test.
Od narednih 15 tekmi, čak 12 igraju u gostima.
A odmah nakon toga 2 kući, ali protiv Denvera i Clippersa (za Božić).
Ukoliko tih 17 tekmi odrade sa 70% pobjeda, istaknuće legitimnu kandidaturu za titulu.
Od narednih 15 tekmi, čak 12 igraju u gostima.
A odmah nakon toga 2 kući, ali protiv Denvera i Clippersa (za Božić).
Ukoliko tih 17 tekmi odrade sa 70% pobjeda, istaknuće legitimnu kandidaturu za titulu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Lakersi su od početka kandidati za naslov, to po meni nije bilo upitno. Pravo finale bi moglo biti na zapadu u polufinalu ili finalu, negdje gdje bi se mogli naći s Clippersima. Istok jednostavno nema ekipu koja im može parirati, osim ako u prijelaznom roku neke od 4 najjače momčadi uzmu dobro pojačanje. Bez toga ništa.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
@Explorer, u pravu si, istok je slab, sve će biti odlučeno već u konf. finalu.
Baš sad gledam, HRT neće prenositi nijednu utakmicu Lakersa u regularnoj sezoni
Možda ih budu prenosili za Božić, ali ne vjerujem.
Baš sad gledam, HRT neće prenositi nijednu utakmicu Lakersa u regularnoj sezoni

Možda ih budu prenosili za Božić, ali ne vjerujem.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ako netko broji Doncic jos jedan triple double za 25 minuta..
Na utakmici Pacersa i Bucksa prije par dana triple double sto se braće tiče i svi su se upisali u strijelce.. Braca Lopez i Antetonesto i na strani Indiane braca Holiday...
Bogdanovic jos jedna u nizu dobrig partija za Jazz..
Na utakmici Pacersa i Bucksa prije par dana triple double sto se braće tiče i svi su se upisali u strijelce.. Braca Lopez i Antetonesto i na strani Indiane braca Holiday...
Bogdanovic jos jedna u nizu dobrig partija za Jazz..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Clippersi dobili Boston na produžetke.
Kao što rekoh, jedan je prebačen na dvicu (George, Kawhi je ostao na svojoj poziciji).
I džaba im sve da nije bio Loua Williamsa (po ko zna koji put).
Jake odbrane, obje ekipe na 40-ak % šuta iz igre.
Kao što rekoh, jedan je prebačen na dvicu (George, Kawhi je ostao na svojoj poziciji).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Meni nije jasno kako Lou Williams uopšte ulazi u konkurenciju za najboljeg šestog igrača. Vidi se iz aviona da ulazi sa klupe samo da bi svake godine pokupio tu nagradu. Odkad je došao u Cliperse uvijek je bio među 2, 3 najbolja igrača ekipe. I onda takav igrač ulazi sa klupe... I što je još gore, ima minutažu veću nego mnogi prvotimci. I kako onda da mu pavi klupaši konkuriraju za tu nagradu, sa 20-ak minuta u prosjeku? Jedino da ovaj žestoko podbaci...
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Shamet nije igrao pa kad se on vrati kad budu u full postavi onda cemo vidjeti tko je bio upravu ti ili jaFrantic je napisao/la: 21.11.2019., 07:10 Clippersi dobili Boston na produžetke.

A sto se tice Sweet Loua klasika, Clutch igrac

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart